Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Esyaların Bölüşülmesi vs nasıl olcak hic konuşulmadı mı bunlar
Hayır konuşulmadı bitti dediler geçtiler biz de herkesi aradık iptal ettik o bana dedi anahtar sen de var eşyalarını alırsın 3 gündür herkes iptal olduğunu duydu ziyaretler konuşmalar onlardan ses yoktu şimdi akşam geleceklermiş istemiyorum ben ya gelmelerini

Buna cevap vermiyor kaç kez soruldu cevap vermediği için düğün olma ihtimalini yüksek gördüğünü düşünüyoruz
Belliki geçmemiş olmasını bekliyor
Ya bin kere mi söylücem size ben ifşa olmamak için gün vermiyorum diye neden anlamak istemiyorsunuz ki

Buarada bugüne kadar ona yaptığın şeyler vardı ya, hani çocuğun üstüne çok gidiyorsun prenseslik yapma dediğimiz şeyler. Çook iyi yapmışsın hatta az bile yapmışsın. Sonuna kadar haketmiş.
Ben onların hiçbirisini bilerek onu üzmek için yapmadım vallahi

Canim karaktersizin ailesi mi gelecekmiş size ne için?
Kime haber verdiler geleceğiz diye eşyaların derdine düşmüşlerdir görmek istemiyorsan ki haklısın evde durma ailen muhatap olup gerekeni söylesin kafana takma.

Ya kesinlikle ama kesinlikle görmek istemiyorum bitti istemiyoruz deyip babamın telefonunu suratına kapattılar şimdi babam nasıl kabul eder ya gelmelerini

Ya bin kere mi söylücem size ben ifşa olmamak için gün vermiyorum diye neden anlamak istemiyorsunuz ki
Noldu hani en son 6 gündü sayfalarca 6 gün vardı dedin şimdi hala ifşa olmamak icin diyorsun
Madem bugünde eve gelecekler bakalım sen tükürdüğünü yalayıp buraya barıştık yazabilecek misin asıl onu merak ediyorum

prenses tanıyan şimdiye kadar yazdıklarından zaten tanır. Düğün 2 gün önce 2 gün sonra neyi değiştirir.
düğün gününün merak edilmesi çok normal, ama akşam geleceklerine göre hala geçmemiş tarih.

akşam gelme olayı nasil gelişti?

Bu cumartesiydi düğün oldu mu içiniz rahat etti mi

Düğün cumartesi günü olacaktı yani bu önümüzdeki cumartesi ne fark ediyor anlamıyorum ben gelmelerini de istemiyorum kesinlikle

Düğün cumartesi günü olacaktı yani bu önümüzdeki cumartesi ne fark ediyor anlamıyorum ben gelmelerini de istemiyorum kesinlikle
kendileri mi aramış gelicez diye? Kimi aramis? Kimse dememis mi istemiyoruz gelme diye?

sen hiç konuştun mu o geri zekalı ile? Mesajlasmissin galiba anahtar falan konuştuğunuzda göre

Bugün neden geliyorlar? Aileniz neden gelmelerini kabul ediyor? Size sordu mu anne babanız "gelmek istiyorlar ne diyorsun?" Vs diye? Ben gelmek isteyen taraf olsam, açık kapı bırakıyorlar, onlar da demek ki görüşüp sorunu çözmek istiyorlar diye düşünürdüm. Yanlış anlamayın ama ailenizin de bunca olaya rağmen, net duruş sergileyememesi çok ilginç.

Ya kesinlikle ama kesinlikle görmek istemiyorum bitti istemiyoruz deyip babamın telefonunu suratına kapattılar şimdi babam nasıl kabul eder ya gelmelerini
Bırak gelsinler konuşup giderler kafana takma o babanın iyi niyeti sen evde bulunma arkadaşlarınla çık gez sinirlerin gerilmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…