- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yok Allah korusun ne barışması ailem de bitti kesinlikle dediSakin yuz verme daha beter baski kurar uzerine. Bak ailende der bir adini iki mi edeceksin.evlilik gelmis catmis vs diye bu hayati sen yasayacaksin erkekler evlenince daha bi rahatlar ne trip.dinler ne kotu soz yap dedigini yaptiramazsin asla barisacagin varsada iyice ez kafasini kendini ezdirme
Aman aman kopruden once son cikis prenses iyi dusun. Bu arada senden ne evraki istemis sehzade hazrtleriYok Allah korusun ne barışması ailem de bitti kesinlikle dedi
Kira sözleşmesi bendeydi bir de Nikah işlemi iptal edecek nikah evrağı diyor ne gerek var ya git anlat zatnw iptal ederlerAman aman kopruden once son cikis prenses iyi dusun. Bu arada senden ne evraki istemis sehzade hazrtleri
Ufaktan yanasmaya calisiyordur aman yapma demeni bekliyor galiba gerek yok hicbir evraka gidip iptal etsinKira sözleşmesi bendeydi bir de Nikah işlemi iptal edecek nikah evrağı diyor ne gerek var ya git anlat zatnw iptal ederler
Her ayrıldığımız da ben gittim ayağına gel yapma etme dedim yalvardım şimdi onu bekliyordu galibaUfaktan yanasmaya calisiyordur aman yapma demeni bekliyor galiba gerek yok hicbir evraka gidip iptal etsin
Evet etrafımdakiler de öyle dedi yapıcam bunuUcuz kurtuldun be prenses. Biraz toparlanınca şükür niyetine aç doyur, çocuk sevindir,sadaka falan dağıt.
Yine onu bekliyordur hasbam. Dik dur kararindan geri donme sukredeceksin bu gununeHer ayrıldığımız da ben gittim ayağına gel yapma etme dedim yalvardım şimdi onu bekliyordu galiba
Daha hala hakaret etmeye çalışıyor ve eski yaptıklarını düşündükçe şükrediyorum zatenYine onu bekliyordur hasbam. Dik dur kararindan geri donme sukredeceksin bu gunune
Çok teşekkürler dalga geçen eleştiren sevinen de çok insan oldu ama destek olanlara binlerce teşekkürlerHayırlısı olsun üşüyen prenses.
Umarım çok daha mutlu olacağın bir hayatın olur.
Zarardan döndün, Allah kurtardı diye görüyorum ben bu durumu.
İnşallah seni çok daha güzel şeylere hazırlayan bir kaderin vardır.
Acını yaşa, terapini gör. Güçlen ve yeniden sev.
Mutluluklar...
Beni o kadar çok ezdiki ayrılmayacağıma emin olduğu andan beri eziyordu yeni yeni anlıyorumPrenses tam uykuya daliyordum aklima geldin girdim baktim naaptin diye.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Bir cok konunda bir cok adiminda seni hatali buldugum seyler oldu gecmis konularinda.
Ama bu defa alttan almamana, kendini ezdirmemene, su adamin bi taraflarini daha da kaldirmamana cok sevindim.
Beni o kadar çok ezdiki ayrılmayacağıma emin olduğu andan beri eziyordu yeni yeni anlıyorum
Babam çok kızdı onları tutuyordu ama şimdi onlar benim için bitti dedi çünkü babama da saygısızlık yaptıgönlün bir soğusun bak daha nelerini farkedeceksin. ben nasıl bunları görmemişim diye.
hakaret etmesine izin verme, ailene söyle.
Prenses hep böyle dik dur, asla cevap verme taviz verme. O adamla artık hiçbir şekilde olmaz konuşmanın muhatap olmanın da anlamı yok değil mi? Sen engelle, bir şey diyecekse anneni babanı arasın ve sesini soluğunu asla duyurmaBabam çok kızdı onları tutuyordu ama şimdi onlar benim için bitti dedi çünkü babama da saygısızlık yaptı
Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyorPrenses hep böyle dik dur, asla cevap verme taviz verme. O adamla artık hiçbir şekilde olmaz konuşmanın muhatap olmanın da anlamı yok değil mi? Sen engelle, bir şey diyecekse anneni babanı arasın ve sesini soluğunu asla duyurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?