Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Yok Allah korusun ne barışması ailem de bitti kesinlikle dedi

Evlendiniz mi diye düşünürken yorumları okudum. Sizin adınıza çok sevindim iyi ki kurtulmuşsunuz..

Prenses tam uykuya daliyordum aklima geldin girdim baktim naaptin diye.

Hakkinda hayirlisi olsun.
Bir cok konunda bir cok adiminda seni hatali buldugum seyler oldu gecmis konularinda.
Ama bu defa alttan almamana, kendini ezdirmemene, su adamin bi taraflarini daha da kaldirmamana cok sevindim.

Hayırlısı olsun üşüyen prenses.
Umarım çok daha mutlu olacağın bir hayatın olur.
Zarardan döndün, Allah kurtardı diye görüyorum ben bu durumu.
İnşallah seni çok daha güzel şeylere hazırlayan bir kaderin vardır.
Acını yaşa, terapini gör. Güçlen ve yeniden sev.
Mutluluklar...

Çok teşekkürler dalga geçen eleştiren sevinen de çok insan oldu ama destek olanlara binlerce teşekkürler

Beni o kadar çok ezdiki ayrılmayacağıma emin olduğu andan beri eziyordu yeni yeni anlıyorum

Babam çok kızdı onları tutuyordu ama şimdi onlar benim için bitti dedi çünkü babama da saygısızlık yaptı
Prenses hep böyle dik dur, asla cevap verme taviz verme. O adamla artık hiçbir şekilde olmaz konuşmanın muhatap olmanın da anlamı yok değil mi? Sen engelle, bir şey diyecekse anneni babanı arasın ve sesini soluğunu asla duyurma

Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…