Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Açıkçası çok üzüldüm .
Birbinize layiktiniz.
Şimdi yeni yeni kişilerin başını yakacaksiniz ona yanıyorum :)
Size üzülüyorum o kDar kötü niyetlisiniz ki böyle bir durumda bile gülebiliyorsunuz

Prenses başta sana kızıyodum biliyosun sonra özelden mesaj attın konuştuk vs.
Ben seni anlamaya başladım biliyo musun
Nişanlın teşbihte hata olmaz köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen tiptenmiş ve artık köprüyü de beklemiyor
Bağırıyor benimle evlenme diye fragmanı kör göze parmak şeklinde sokuyor.
Eğer evlenirsen ilk zamanlarınız balayiniz iyi geçer sonra tekrar anlaşmamaya başlarsınız düzelsin diye çocuk yaparsınız ama nafile. Burda çok okuduk biliyosun.
2 3 yıla toplumda adın "dul" olacak(tabi ki öyle denmesi yanlış orası ayrı) ve kucağında çocuk olacak. Artık mutluluğa erişmen daha da zorlaşacak.

Bu sefer bu nişanı cidden at. Tamam başta haksızdın vs vs ama bütün bunlar nişanlını masum yapmaz.. usuyenprenses

Arkadaşlar şimdi duyar kasıyor olmayım da kim haksız, kim abartıyor olursa olsun neticede yüzük atılıyor düğüne günler kala ayrılınıyor. Ne biliyim onca emek onca masraf onca kalp kırgınlığı yaşayanın illaki canı yanıyodur. Prensesin haksız olduğu ve kendimin bizzat konularına kızarak yazdığım şeyler var. Sonuçta bitiyor ve yaşayanın canı yanıyor. Onca hakarete makaraya rağmen yine de karşılık olarak hakaret etmiyor sabrediyor. Gerçekten yalnız ve yine de gelip bize anlatıyor. Size komik gelebilir bazı şeyler bence de komik olan şeyler var zaten ama yine de yapmayın okurken kimin ne hissettiğini bilemeyiz

Evet attık aileler de bitirdi

Geç kalınmış bir doğru karar olmuş.. biraz üzülebilirsiniz, zamanla geçer ama kurtuldunuz.. sevindim adınıza

Bundan sonra daha sağlam adımlar atın sizin de hatalarınız çoktu tekrar etmeyin.. çok mutlu olmanız dileğiyle

Canım ağlattın beni teşekkür ederim beni anladığın için

Ayyyyy Allah aşkına siz boşanmayacağınıza inanıyor musunuz evlenirseniz? Ayrıca biraz fazla mı maddiyat lafı yapıyorsunuz? Her konunuzda benzer şeyler..

Allah razı olsun evet benim hatalarım oldu ama bunları hak etmedim çünkü ne kendisine ne ailesine hiç saygısızlık etmedim

Hayır hayır lütfen ağlama. Cidden en hayırlısı buydu. Hep sana rol yapsaydı ve kucağında 2 çocukla boşansan daha mı iyiydi. Resmen Allah sana gösteriyor
Evet babam diyor bu 2.yi atıyor neyi var bunun demezler mi diyor arkamda dur bi ya

Kesin bitti mi şimdi? Geçmiş mesajlara vakıf değilim, ayrılmak isteyince ne dedi? Tamam mi dedi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…