• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

İşte herkes keşke senin gibi olsa hatalarım var diye bunları hak etmedim kimse hak etmez düğüne 2 gün kala ayrılmayı
Kuzum sen kafana takma her yazılana aldırış etme uzaktam davulun sesi hoş gelir insanlara...
Tekmeyi basacağım diyen annene hakaret eden ailenden tiksiniyorum diyen kişiyi ölecek kadar sevsende dönme benden sana abla tavsiyesi evlilik inanki çok farklı 10 yıllık evliyim ben....
Sana saygısı olmayanın sevgisi olsa ne yazar önüne bak gelip yalvarsa bile dönme sakın sen daha iyilerine layıksın önce sen kendine değer ver sev.

Kuzum sen kafana takma her yazılana aldırış etme uzaktam davulun sesi hoş gelir insanlara...
Tekmeyi basacağım diyen annene hakaret eden ailenden tiksiniyorum diyen kişiyi ölecek kadar sevsende dönme benden sana abla tavsiyesi evlilik inanki çok farklı 10 yıllık evliyim ben....
Sana saygısı olmayanın sevgisi olsa ne yazar önüne bak gelip yalvarsa bile dönme sakın sen daha iyilerine layıksın önce sen kendine değer ver sev.
Valla bana neler yaşattı bu ya gerçekten inanamıyorum

Valla bana neler yaşattı bu ya gerçekten inanamıyorum
Baksana bitirirken bile ne kadar saygısızlar ailesi de kendisi de...
Enazindan annesi kızım noldu neyiniz var diye arayabilirdi seni yada anneni bunlar burunlarından kıl aldırmıyorlar yol yakınken uzaklaş canım eşya falan filan hiç düşünme.

Baksana bitirirken bile ne kadar saygısızlar ailesi de kendisi de...
Enazindan annesi kızım noldu neyiniz var diye arayabilirdi seni yada anneni bunlar burunlarından kıl aldırmıyorlar yol yakınken uzaklaş canım eşya falan filan hiç düşünme.
Evet öyle onlar hep yıkma peşindeydi her zaman

İşe gitmicem artık yarın da gitmiyorum

Neden!! Bu kararı neden verdiniz!! Günlük izinse okey işe gitmiycem artık nedemek? Herkes herşeyi unutur insanlardan çekinmeyin. Kafanızın başka şeylerle meşgul olması gereken bir dönem ve bir suçunuz yok. Rutin hayatiniza devam edin çok isterse kendisi yer degistirsin.
Evet, onca konudan buna takildim. Kendinizi daha çok çıkmaza sokmayın. Zerre başınızı eğmeden is hayatiniza devam edin, sizin hayatiniz kimseyi ilgilendirmez.

Neden!! Bu kararı neden verdiniz!! Günlük izinse okey işe gitmiycem artık nedemek? Herkes herşeyi unutur insanlardan çekinmeyin. Kafanızın başka şeylerle meşgul olması gereken bir dönem ve bir suçunuz yok. Rutin hayatiniza devam edin çok isterse kendisi yer degistirsin.
Evet, onca konudan buna takildim. Kendinizi daha çok çıkmaza sokmayın. Zerre başınızı eğmeden is hayatiniza devam edin, sizin hayatiniz kimseyi ilgilendirmez.
İnsanların yüzüne bakamam

İnsanların yüzüne bakamam
Bu nedemek ya! Kötü birşey yapmadın herzamankinden uzun bakıcaksın yüzlerine , bir iki konuşup senden malzeme bulamıycaklar. Başka konu gelince seni unutucaklar. Toplum işte o tüm rahatligiyla gidip herkese kendi açısından anlatsın dahamı iyi...

Nasıl bakıcam insanların yüzüne
Ne alakası var ,insanların yüzüne bakamayacak ne yaptın?hırsızlık mı yaptın ,iftira mı attın ,naptın? Aksine başın dik olmalı ,soru soranlar elbet olur ,hepsine de ezilip büzülmesen cevap verirsin olur biter .Zaten sen ağzının payını verince hepsi susar .

Senin konularindan birinde daha once anlatmıştım.
Benim babam da evliliginde sabah yataktan bir ic huzursuzluguyla uyanmis. Icinden bir ses cok yanlis oldugunu soylemis durmus.
Ama iste nasil biraksin,nikah masasında. Zaten kadin yeni bosanmis eski esinden. Çoluk çocuk vs var. Yani bir de o birakirsa,yillardan 80ler..

Evlenmis...
Bir kac ay gecmis gecmemis senesi dolmadan da bosanmis.
O yuzden cocuklugumuzdan beri hep bize soyler. Gerekirse nikah masasinda birseyde rahatsiz olun. Hayir deyin kalkin.

Dugunde halaydan kurtulmak kötü bir evlilikten kurtulmaktan daha kolaydır.
Ayrica uzun zamandir konusuyoruz. Ben ve herkes demisti ki bu adamin bunca kaprise evet demesi,ozur dilemesi ve evlenmek icin israr etmesi asktan degil. Ayiya dayi diyor sadece...
Simdi kopruyu geçmek üzere. Yuzunu gosterdi. Bu saatten sonra ne olsa "biliyordun kizim,ben sana soyledim benden bu kadar diye"

Nasıl yani düğün takısı imitasyon ya da gümüş set mi alacakmış?
İmitasyon ya da gümüş set takıp grdekten sonra boşar seni

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?

Düğünden 10 gün önce ayrıldım. Hem de geçen yıl bu aydı. Yıkılmadım, ayaktayım, hem de çok mutluyum. Mutsuz bir geleceğin seni beklediğini öngörüyorsan salla gitsin.

Hiç bir şey için geç değil. Sırf 2. nişanı atmış olacağım insanlar konuşur diye evlenmeyin. Nasıl olsa her hâlükârda konuşacaklar. Şimdi böyleyseniz evlenirseniz mutsuz olacağınız kesin. Belli ki adamın size tahammülü kalmamış. Gümüş bir takı için bile kalbinizi kırabiliyor.
2. Nişanı mıymış? Eğer öyleyse yine cesaret vereyim sana, düğüne 10 gün kala ayrıldığım 2. nişanlımdı :)
Ayrılmaya karar verirsen süreci nasıl atlatacağın üzerine bir uzman olarak sana destek olur, yol gösteririm. Uzman derken, nişanlısından ayrıldıktan sonra toparlanma uzmanı :)

Back