Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Arkana bakmadan kaç derim. Sen evlendikten sonra yaşayacağın filmin fragmanını görmüşsün. Zaten kendisi direk söylemiş daha ne demesini beklysn. Ben olsam asla gitmem yüzüne bile bakmam midem almaz çünkü. Yüzüğü de biriyle gönder bitsin gençliğine yazık nişan karşıdakini tanımak içindir zaten. Yeterince tanımış oldun bence karar senin aileni dinle pişman olma

Aynen öyle. Geçenlerde biri Türkiye de evlenirken harcanan paraları bir saydı. "Abooo sayın seyirciler bu ne" dedim. Bilmiyorum insanlar kendilerine verilen değerini kendilerine harcanan paralarla mi bir tutuyor. Bizde "herkes elinden geleni yapsın" denildi ve arkası sorgulanmadı. Cünkü hali olan var olmayan var. Evlenirken aslında aileleri ve kendilerini ne kadar en az yipratabilirler onu düşünmeleri lazım. Ama burda tek sorun altın da değil

Şu set sevdanızdan vazgecin kızlar. Kullanılmayan sacma sapan seyler.. Bozdurunca da zarar ediyor. Ben aldırmadım o paraya baska birsey aldım

Sizin mevzu sadece bu değil saygı da kalmamış aranızda.
Bir arkadaşım da bosanmak için evlenmişti dediğini de yaptı.
Sonu iyi degil, düğün günü bile olsa ayrılırdım

Kız premses adam senin ağzına 5 bin kayme gömdü unuttun mu ?
Seti ağzına takmış senin, boynuna değil.
Yerinde olsam dişleri de bohçaya koyar yuzuklerle beraber yollarim. Shdhshbdha
Ya ben begen dışında muhtesem emojisini atmak istedım ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum agzınıza saglık

Kız premses adam senin ağzına 5 bin kayme gömdü unuttun mu ?
Seti ağzına takmış senin, boynuna değil.
Yerinde olsam dişleri de bohçaya koyar yuzuklerle beraber yollarim. Shdhshbdha
Doğru valla.
Madem alınan her şeyi geri gönderiyor ya dişleri söküp gönderecek ya da 5 bin gayme nakit :)

Abovv set alınmış zaten ya kız prenses sana ilk kez hak verdim dumur onda da dumura uğradım ama yine de öküz o ayri

Evet ayrıldık bitti aileler de tamam dedi

Keşke evlenmeseniz adama o kadar üzülüyorum ki. Paragözsunuz bence de. Siz ne aldınız adama sizde yapsanız altın falan ne kadar ayıp set istemek zaten bilezik alınmış sürekli bişeyler istiyorsunuz adam inşallah sizden tez zamanda kurtulur sizde kendinizi duzeltmediginiz sürece milletin ömrünü yemeye devam eedrsiniz yazmicaktim ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…