- 30 Aralık 2009
- 22.943
- 89.559
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Arkana bakmadan kaç derim. Sen evlendikten sonra yaşayacağın filmin fragmanını görmüşsün. Zaten kendisi direk söylemiş daha ne demesini beklysn. Ben olsam asla gitmem yüzüne bile bakmam midem almaz çünkü. Yüzüğü de biriyle gönder bitsin gençliğine yazık nişan karşıdakini tanımak içindir zaten. Yeterince tanımış oldun bence karar senin aileni dinle pişman olmaEvet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Sorulması da ayıp olmaz mı ayrıca türkiyede yok takı yok şu hoş değil arayı açan şeyler.Her şey birlikte yapılsın bitsin.Takılar hediyedir gonulden kopmustur aynı zamanda yenı evli
Çifte destektir olmasa da ya niye olmuyor demek bana saçma geliyor
Ya ben begen dışında muhtesem emojisini atmak istedım ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum agzınıza saglıkKız premses adam senin ağzına 5 bin kayme gömdü unuttun mu ?
Seti ağzına takmış senin, boynuna değil.
Yerinde olsam dişleri de bohçaya koyar yuzuklerle beraber yollarim. Shdhshbdha
Çok haklısınpiremses değişmezzzzzzz istekleri bitmezzz
Doğru valla.Kız premses adam senin ağzına 5 bin kayme gömdü unuttun mu ?
Kız premses adam senin ağzına 5 bin kayme gömdü unuttun mu ?
Evet ayrıldık bitti aileler de tamam dediArkana bakmadan kaç derim. Sen evlendikten sonra yaşayacağın filmin fragmanını görmüşsün. Zaten kendisi direk söylemiş daha ne demesini beklysn. Ben olsam asla gitmem yüzüne bile bakmam midem almaz çünkü. Yüzüğü de biriyle gönder bitsin gençliğine yazık nişan karşıdakini tanımak içindir zaten. Yeterince tanımış oldun bence karar senin aileni dinle pişman olma
Hayır set alınmadı yaAbovv set alınmış zaten yakız prenses sana ilk kez hak verdim dumur onda da dumura uğradım ama yine de öküz o ayri
Evet bitti kesinlikle aileler de onayladıSana 10000 kere dedik allahını seversen vazgeç artık
Parayı ödücem bugün yanımda 1500 tl vardı verdim kabul etmediDoğru valla.
Madem alınan her şeyi geri gönderiyor ya dişleri söküp gönderecek ya da 5 bin gayme nakit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?