Zamanında kuzenimin böyle gelgitli iliskisi vardı, dugun öncesi ayrıl barış oluyorlardı dugun öncesi stresidir dedi herkes, kuzenim o kadar vaktimi verdim iyi zamanlarimizda mutluyuz mutluyum, oda bensiz olamaz artık evlenelim dedi, ayrilirsa çok üzülecegini iliskilerine çok emek verdiğini düşündü evlendiler, evlendiginde sorunlari bitmedi bu seferde ailem üzülür bosanmayayim, bosanacagim kadar kötü bir şey yapmiyor bana kocam dedi ama içten içe ona psikolojik siddet yaşatmış dengesiz pislik ve kuzenim kendine etti, sonuç bir çocukları oldu kuzenim bir gün bir mektup bıraktı cocugunu komşuya çıkardı evine çıktı ve kendini 10. Kattan asagi attı öldü. Kalanlara noldu annne babasina hayat zindan 3 senedir. O çocuk annesiz kaldı ailecek bitik haldeyiz, ne bayramda agzimizin tadı var ne kimse birbirinin gözünün içine bakabiliyor, hayatinizi böyle dengesiz serefsizlerle harcamayın. Dugun öncesi en mutlu olmanız gereken zamanken halinize bakın. Yorumlardan anladigim kadariyla akliniz basiniza gelmiyor pek uyarilarla ama yemin ediyorum az önce yazdıklarım uydurmam değil. Çıktı alın bu yazdigimi ibret olsun böyle 5 para etmez adamlara kendinizi kurban etmeyin.