• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Sakin bu şekilde evlenmeyin lütfen.kendinize bu kötülüğü yapmayın eşya ise eşya masraf ise masraf..ilerde pişman olacağınıza şimdi üzülun kolay değil çok zor ama karşınızdaki adam sağlam değil ki.bile bile lades demeyin bir kere geldiniz dünyaya. Allah daha iyileriyle karşılaştırsin

Zamanında kuzenimin böyle gelgitli iliskisi vardı, dugun öncesi ayrıl barış oluyorlardı dugun öncesi stresidir dedi herkes, kuzenim o kadar vaktimi verdim iyi zamanlarimizda mutluyuz mutluyum, oda bensiz olamaz artık evlenelim dedi, ayrilirsa çok üzülecegini iliskilerine çok emek verdiğini düşündü evlendiler, evlendiginde sorunlari bitmedi bu seferde ailem üzülür bosanmayayim, bosanacagim kadar kötü bir şey yapmiyor bana kocam dedi ama içten içe ona psikolojik siddet yaşatmış dengesiz pislik ve kuzenim kendine etti, sonuç bir çocukları oldu kuzenim bir gün bir mektup bıraktı cocugunu komşuya çıkardı evine çıktı ve kendini 10. Kattan asagi attı öldü. Kalanlara noldu annne babasina hayat zindan 3 senedir. O çocuk annesiz kaldı ailecek bitik haldeyiz, ne bayramda agzimizin tadı var ne kimse birbirinin gözünün içine bakabiliyor, hayatinizi böyle dengesiz serefsizlerle harcamayın. Dugun öncesi en mutlu olmanız gereken zamanken halinize bakın. Yorumlardan anladigim kadariyla akliniz basiniza gelmiyor pek uyarilarla ama yemin ediyorum az önce yazdıklarım uydurmam değil. Çıktı alın bu yazdigimi ibret olsun böyle 5 para etmez adamlara kendinizi kurban etmeyin.

Dugune geleceklere soylemeye basladiniz mi ? Benim icimden bir ses hala yarin halledecekiniz diyor.

Ya ayrilcak bisi yok sacma sapan yok gumus mu bujiteri mi. Gelir o sen de tamam de. Evlenince bu salak seyleri tartismazsiniz bile. Niye üzüp duruyosun kendini.
Yok canım iki tarafta anlaştı bitti diye konuştuk yarın burda neleri varsa göndericem

Zamanında kuzenimin böyle gelgitli iliskisi vardı, dugun öncesi ayrıl barış oluyorlardı dugun öncesi stresidir dedi herkes, kuzenim o kadar vaktimi verdim iyi zamanlarimizda mutluyuz mutluyum, oda bensiz olamaz artık evlenelim dedi, ayrilirsa çok üzülecegini iliskilerine çok emek verdiğini düşündü evlendiler, evlendiginde sorunlari bitmedi bu seferde ailem üzülür bosanmayayim, bosanacagim kadar kötü bir şey yapmiyor bana kocam dedi ama içten içe ona psikolojik siddet yaşatmış dengesiz pislik ve kuzenim kendine etti, sonuç bir çocukları oldu kuzenim bir gün bir mektup bıraktı cocugunu komşuya çıkardı evine çıktı ve kendini 10. Kattan asagi attı öldü. Kalanlara noldu annne babasina hayat zindan 3 senedir. O çocuk annesiz kaldı ailecek bitik haldeyiz, ne bayramda agzimizin tadı var ne kimse birbirinin gözünün içine bakabiliyor, hayatinizi böyle dengesiz serefsizlerle harcamayın. Dugun öncesi en mutlu olmanız gereken zamanken halinize bakın. Yorumlardan anladigim kadariyla akliniz basiniza gelmiyor pek uyarilarla ama yemin ediyorum az önce yazdıklarım uydurmam değil. Çıktı alın bu yazdigimi ibret olsun böyle 5 para etmez adamlara kendinizi kurban etmeyin.
Vallahi çok üzüldüm bu adamların çoğunun Rabbim cezasını versin ya bir şey demiyorum ayrıldık bitti artık

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?

Gelmesinler eşyaları alın
.
Hiç o topa girmeyin aracı gönderin.

Bak gorursun.Yarin yine gonlunu alip devam di
Yecekseniz.Kusura bakma ama ne rezil kavgalari unuttunuz iki tarafta aileler dahil.Bunu da unutacaksiniz.
Yok canım bu böyle değil ben de babasına istemiyorum dedim o da babama istemiyorum dedi

Yok canım bu böyle değil ben de babasına istemiyorum dedim o da babama istemiyorum dedi

Usuyen,bir onceki konuda da aileler neler neler dedi ya.Sonra geldin buraya biz birbirimizi sevdikten sonra gerisi onemli degil dedin.Olaylarin sicakligiyla hep boyle yapiyorsun.Yarin serviste giderken yine barisip biz baristik diyeceksin.O yuzden hic inandirici degil kusura bakma.

Usuyen,bir onceki konuda da aileler neler neler dedi ya.Sonra geldin buraya biz birbirimizi sevdikten sonra gerisi onemli degil dedin.Olaylarin sicakligiyla hep boyle yapiyorsun.Yarin serviste giderken yine barisip biz baristik diyeceksin.O yuzden hic inandirici degil kusura bakma.
İşe gitmicem artık yarın da gitmiyorum

Evet babam diyor bu 2.yi atıyor neyi var bunun demezler mi diyor arkamda dur bi ya
Boşver hiç kafana takma kim ne derse desin.
1 ay sonra boşanmaktansa böylesi daha iyi elbette üzüleceksin ama hepsi geçecek.
Nişan zaten tanıma sürecidir olur yada olmaz bunda da vardır bir hayır.
Bundan sonraki ilişkilerinde adımlarını sağlam at canım umarım mutlu olursun senin de hatan vardı konularını biliyorum ama hiçbir hemcinsimin kötü olmasını istemem.

Boşver hiç kafana takma kim ne derse desin.
1 ay sonra boşanmaktansa böylesi daha iyi elbette üzüleceksin ama hepsi geçecek.
Nişan zaten tanıma sürecidir olur yada olmaz bunda da vardır bir hayır.
Bundan sonraki ilişkilerinde adımlarını sağlam at canım umarım mutlu olursun senin de hatan vardı konularını biliyorum ama hiçbir hemcinsimin kötü olmasını istemem.
İşte herkes keşke senin gibi olsa hatalarım var diye bunları hak etmedim kimse hak etmez düğüne 2 gün kala ayrılmayı

Her şeye rağmen eğer daha güzel olacaksa inşallah düzelir yok olmayacaksa sana ve nişanlına sabır dilerim. Ne yaşanırsa yaşansın kimse bu durumu yaşamayı istemez. Sen çok naz yaptın, çok çektirdin diye hatırlıyorum zamanında sesini çıkaramayan nişanlın artık acısını çıkarıyor gibi...

Back