Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Evlenirken gümüş set nedir yahu? Hiç aldırmayın set falan bence. Yani çok yanlış başlayan ilişki yalpalaya yalpalaya evliliğe doğru gidiyor. Evlenince her şey düzelecek sanıyorsunuz sanırım. Evleneceğiniz kişiye nişanlı müsvettesi falan diyorsanız hiç evlenmeyin daha iyi. Evlilik sevgi ve saygıyla yürür. Sizde ikisi de yok sanırım

öyle bi anlatmış ki ben suçluyum gibi isteklerim bitmiyormuş
e doğru ama.
İsteklerin hiç bitmedi, adamı sömürdün resmen.
Su yolu seti istemen bile aç gözlülüğünün, görgüsüzlüğünün zirvesi olmuş.

Evleneceksin, buna eminim. Ama adam senin ona yaşattıklarının intikamını alıp boşayacak gibi.

Ay hadi insallah ya. Butun kk bir olduk adamin hayati kurtulsun diye yatip kalkip dua ediyoruz.

Yol yordam kalmamış zaten bu işte, bırak kalsın ortada. Annenizin desteği harika, toplum baskısını yok sayarak bırak ayrıl diyor sizde söz dinleyin. Çakma Hakan Sabancı

Çoktan bitmesi gereken bir ilişkiyi evlilik yoluna girildi diye devam ettirdiniz. Böyle gelmis boyle gider. Ya bitirin ya da böyle kabul edin.

Prenses , prenses fevri olmasan biraz
Dugune ne kadar kalırsa kalsın bi yerlere git kafanı dinle

Ben mi toafim acaba. Ama ben ne nisanda nede düğünde "bana ne takılacak" diye sormadım bile. Toaf bir kavga sebebi. Hakkında hayırlısı olsun, ama bence siz yine evlenirsiniz. Bazi ilişkiler dram sayesinde yaşar

Ben mi toafim acaba. Ama ben ne nisanda nede düğünde "bana ne takılacak" diye sormadım bile. Toaf bir kavga sebebi. Hakkında hayırlısı olsun, ama bence siz yine evlenirsiniz. Bazi ilişkiler dram sayesinde yaşar
Sorulması da ayıp olmaz mı ayrıca türkiyede yok takı yok şu hoş değil arayı açan şeyler.Her şey birlikte yapılsın bitsin.Takılar hediyedir gonulden kopmustur aynı zamanda yenı evli
Çifte destektir olmasa da ya niye olmuyor demek bana saçma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…