Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Üzücü tabi her şeyinizin hazır olması 2 gün kalması ama siz hazır değilmişsiniz.
Hayırlısı her şeyin tabi .
Ben ilk konularınız da yazmıştım alttan almak lazım diye iki tarafında fedakarlık yapması lazım alttan alması lazım ailelerin yapıcı olması lazım evcilik değil bu ben küstüm oynamıyorum meselesi değil.
Nişan zamanı hepimiz sorunlar yaşadık ama sevgi hepsinin üstesinden geldi
Altın ne ki siz bir olduktan sonra her şeyin en güzeli sonradan alınır yapılır .
Ama siz de biraz durumlar farklı olmuş çok yüz göz olunmuş evlenilse en ufak tartışmada bunlar hepsi ortaya serilir emin olun.

Evet çok haklısınız başka şeyler de var yaptığı sürekli hakaret eden kaba saba birisine döndü
istemiyorum artık
sağlığımı kaybedicem yoksa

evet biliyorum zaten şimdiden konuşuyor senin ailen ne yaptıki bıdıdıbıdıdı
yeter ya benim ailem onlara iyilikle yaklaşmaktan başka şey yapmadı

yok yok alınmıyorum ama 4000 tl maaş alıyor onu zorlucak bir şey değildi ve borçsuz evleniyorduk hesabında para da vardı anlamıyorum buraya gelecek mesele değildi

evet biliyorum zaten şimdiden konuşuyor senin ailen ne yaptıki bıdıdıbıdıdı
yeter ya benim ailem onlara iyilikle yaklaşmaktan başka şey yapmadı
Prenses mazotu bitmiş arabayı itekleye itekleye kilometre yapmaya çalışıyosun ilişkide en başta saygı kalmamış üzülmeyin daha fazla. Bir kaç gün kala biten bir sürü düğün biliyorum hepsi de hayatına devam etti.

sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
Bu zihniyette bi insan yarın birgün tartışmada maddiyatı kafaya takar. Gerçeğini değil gümüşünü istediğinde bile paragöz diye etiketlenmişsin gözünde. Evlilik öncesi fragman yaşıyorsun şuan

Bende sevişince düzelir
Şaka bir yana bence nişanlın ve sen tencere kapaksınız birbirinizi bulmuşsunuz ben nedense mutlu olacağınızı düşünüyorum nişanlından başkası senin kaprisini çekemez nişanlın gibi bir odunu da senden başkası idare edemez bence evlen gitsin

Bir sonraki konun:

Nikah masasındayım bana küfür etti. Evet mi diyeyim hayır mı?

Valla korkuyorum senin konularından.

katılıyorum hani sürekli bir açık kapı bırakma hali var prenseste
kapıyı çarpıp eeehh ne halin varsa gör bile diyemiyor
sürekli karşıdaki suçlu görünsün kendi mağdur olup sızlansın istiyor gibi

ya ne alaka ailesine söyledim bitti diye akşam da eşyalar verilir olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…