Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Bence tovbelık bir konu silsilesi aslında ama yalan mı söyleyelım bu adamı affederseniz sonu bu ki adamı affetmeyı de gectım siz kendinizi duzeltmezsenizde olacagı bu
tamam da boşanmak için mi evlenicem
sinirden kafamı duvarlara vurucam ya

Konu bence sosyal bir deney olabılır kitaplar sa okutulması lazım ciltler halinde yayınlanmalı
Sosyal deney ihtimalini çok konuştuk ve
o konuyu çoktan geçtik biz kuzum.
Biz çok uğraştık derdimizi anlatamadık,
azıcık da siz uğraşın belki başarılı olursunuz.

Düğüne 2 gün mü 1 hafta mı kaldı ? Anlamadım ama ben en çok hala birşeyler anlatmak için uğraşanlara üzülüyorum. Sayfalar alıyor başını gidiyor.
Aslında insanlar ya kimse yanlıs anlamasın ama olayı komik buluyorlar takıp etmek de hoşlarına gidiyor bu saatten sonra herkes böyle yapıyor
Nasıl desem aylık dergi gibi
Dizi gibi
Kitap dizisi gibi

Ay ben gercek olsa da yayınlanması lazım diyorum
Prensese uzun süreli ve düzenli bir psikoterapi alması gerektiğini çok defa söyledim psikolojik danışmanlık eğitimi olan biri olarak.
Özelden de yazdı bana 'ben gerçeğim' diye.
Fotoğraflar gönderdi ispat için.
İki nişanlı ikisinin de psikolojik desteğe ihtiyacı var ama nişanlının orjinali mi bu?
Onu da prenses mi bu hale getirdi?
Emin değilim.

Umarım sizi dikkate alırlar uzmanmıssınız da ama inanmak istemeyen bir yanım var

Umarım sizi dikkate alırlar uzmanmıssınız da ama inanmak istemeyen bir yanım var
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben çok uzun bir süre inanmadım,
inanmak istemedim.
Bu konu gerçek olamaz dedim
önceki konularından en az üç tanesine
ama üye gerçek,nişanlısı var,üzgünüm.

ya ne alaka ailesine söyledim bitti diye akşam da eşyalar verilir olur biter

Eşyalar giderken bir foto atmazsan kimse inanmaz onu söyleyeyim. Bak bu sefer de bu kadar milletten fikir alıp, yorum alıp işi bitirmezsen yeminlen gelme bir daha konu açma :)

Çok mutlu olacaksınız devam edin üç vakte kadar gökten üç elma düşecek .Biri bu adamın kafasına biri sizin kafanıza biri....İşin şakası bence evleneceksiniz ve ne olacak orasını bilemem.Belki de böyle çekişmeli bir hayat hoşunuza gidiyordur sakin bir evlilik size göre değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…