- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Bence tovbelık bir konu silsilesi aslında ama yalan mı söyleyelım bu adamı affederseniz sonu bu ki adamı affetmeyı de gectım siz kendinizi duzeltmezsenizde olacagı butövbe yarabbim ya
tamam da boşanmak için mi evlenicemBence tovbelık bir konu silsilesi aslında ama yalan mı söyleyelım bu adamı affederseniz sonu bu ki adamı affetmeyı de gectım siz kendinizi duzeltmezsenizde olacagı bu
Her konunuzda ayrılma durumundan bahsetmıssınız ama bırlesmıssınız arkadasım kimse boşanmak için evlenıyor ama tek suç da adam da değiltamam da boşanmak için mi evlenicem
sinirden kafamı duvarlara vurucam ya
burda onda artık 1 hafta kalmış niye boş boş konuşuyor yaHer konunuzda ayrılma durumundan bahsetmıssınız ama bırlesmıssınız arkadasım kimse boşanmak için evlenıyor ama tek suç da adam da değil
Bıktırmıssınız ikinizde suçlusunuz bu zamana kadar davranıslarınız hoş degıl açtıgınız son 2 3 konudada o haksızburda onda artık 1 hafta kalmış niye boş boş konuşuyor ya
burda onda artık 1 hafta kalmış niye boş boş konuşuyor ya
Sosyal deney ihtimalini çok konuştuk veKonu bence sosyal bir deney olabılır kitaplar sa okutulması lazım ciltler halinde yayınlanmalı
Ay ben gercek olsa da yayınlanması lazım diyorumSosyal deney ihtimalini çok konuştuk ve
o konuyu çoktan geçtik biz kuzum.
Düğüne 2 gün mü 1 hafta mı kaldı ? Anlamadım ama ben en çok hala birşeyler anlatmak için uğraşanlara üzülüyorum. Sayfalar alıyor başını gidiyor.burda onda artık 1 hafta kalmış niye boş boş konuşuyor ya
Aslında insanlar ya kimse yanlıs anlamasın ama olayı komik buluyorlar takıp etmek de hoşlarına gidiyor bu saatten sonra herkes böyle yapıyorDüğüne 2 gün mü 1 hafta mı kaldı ? Anlamadım ama ben en çok hala birşeyler anlatmak için uğraşanlara üzülüyorum. Sayfalar alıyor başını gidiyor.
Prensese uzun süreli ve düzenli bir psikoterapi alması gerektiğini çok defa söyledim psikolojik danışmanlık eğitimi olan biri olarak.Ay ben gercek olsa da yayınlanması lazım diyorum
Umarım sizi dikkate alırlar uzmanmıssınız da ama inanmak istemeyen bir yanım varPrensese uzun süreli ve düzenli bir psikoterapi alması gerektiğini çok defa söyledim psikolojik danışmanlık eğitimi olan biri olarak.
Özelden de yazdı bana 'ben gerçeğim' diye.
Fotoğraflar gönderdi ispat için.
İki nişanlı ikisinin de psikolojik desteğe ihtiyacı var ama nişanlının orjinali mi bu?
Onu da prenses mi bu hale getirdi?
Emin değilim.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Umarım sizi dikkate alırlar uzmanmıssınız da ama inanmak istemeyen bir yanım var
Umarım olaylar anlattıgı gıbı degıldır o zaman çok sagolunSizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben çok uzun bir süre inanmadım,
inanmak istemedim.
Bu konu gerçek olamaz dedim
önceki konularından en az üç tanesine
ama üye gerçek,nişanlısı var,üzgünüm.
ya ne alaka ailesine söyledim bitti diye akşam da eşyalar verilir olur biter
gerçek ve yazıcamAy ben gercek olsa da yayınlanması lazım diyorum
ya kime ne yalan borcum var vallahi iş yerindeyim içim sıkıştı ya kalbim sıkışıyorUmarım olaylar anlattıgı gıbı degıldır o zaman çok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?