- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- 113
- Konu Sahibi usuyenprenses
BencedeŞu adamı da şuraya üye edinde azcık oda anlatsın premses, nedir çektiği çocuğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeŞu adamı da şuraya üye edinde azcık oda anlatsın premses, nedir çektiği çocuğun
Vallahi ben ilk karşılaştığımda prensesi sakin olgun bir kadın olarak düşündüm.Bencede
Evet çok haklısınız başka şeyler de var yaptığı sürekli hakaret eden kaba saba birisine döndüMaddiyatı sorun eden erkek işine gelmiyorsa bu iş bana uymadı der ayrılır. Konu sahibinin sürekli manipülasyona maruz kaldığını 4düşünüyorum.
Zor durumdaki biriyle zevk alarak dalga geçilmesini çok abes buldum. Kendince sebepleri olabilir, iradesiz hatta kendisine gereken saygıyı göstermeyen bir kadın bile olabilir ama kadın kaprisi sizce erkeğin psikolojik teröründen, saygisizligindan daha mi korkunç bir şey. Allah sabır versinmiş adama!
Normal orfumuze uygun hepimize bir şeyler takılıyor. Takıdır settir elbet konuşup kararlastiriliyor bunu istemek neden paragozluk oluyor. Burda kimse paraya pula değer vermiyormuş hayattan huzur dışında beklentisi yokmuş gibi konuşuyor herkes peki maddiyata dayalı yüzde 90 konular burda
kim açıyor? Konu sahibi siz de tekrar tekrar aynı konuları açmasanız burda madara olmak yerine hayatınızda artık sağlıklı mantıklı kararlar alsanız keşke.
Ayrıca şu anan babamı arasın, babam babanı arasın şu şöyle bu böyle uzatmaya hic gerek yok siz bitirdikten sonra biter. Size mutad disi altın taki vs hediyelerini de iade edersiniz olur biter. Nisan atma işini boşanmadan daha da karmaşık hale getirmeyin niyetiniz varsa.
evet biliyorum zaten şimdiden konuşuyor senin ailen ne yaptıki bıdıdıbıdıdıÜzücü tabi her şeyinizin hazır olması 2 gün kalması ama siz hazır değilmişsiniz.
Hayırlısı her şeyin tabi .
Ben ilk konularınız da yazmıştım alttan almak lazım diye iki tarafında fedakarlık yapması lazım alttan alması lazım ailelerin yapıcı olması lazım evcilik değil bu ben küstüm oynamıyorum meselesi değil.
Nişan zamanı hepimiz sorunlar yaşadık ama sevgi hepsinin üstesinden geldi
Altın ne ki siz bir olduktan sonra her şeyin en güzeli sonradan alınır yapılır .
Ama siz de biraz durumlar farklı olmuş çok yüz göz olunmuş evlenilse en ufak tartışmada bunlar hepsi ortaya serilir emin olun.
yok yok alınmıyorum ama 4000 tl maaş alıyor onu zorlucak bir şey değildi ve borçsuz evleniyorduk hesabında para da vardı anlamıyorum buraya gelecek mesele değildiBu cocuk sizinle ayni isyerinde maasli calisan degil mi? Maasi bellidir. Bir de uvey anneyle yasamiyor mu? Anladigim kadariyla ailesi dugun masraflari yapmaya gonulsuz. Uvey annesiyle sorun cikiyordur. Tek maasla maddi olarak zorlaniyordur. Kavgalariniz hep para sebebiyle. Ailesi destek degilse ne yapabilir ki yani. Ben 30 yasindayim 6 senedir calisiyorum ben de su an hadi dugun yap bohca yap set Al bilezik Al desen yapamam. Ailem de destek olmaz. Evlenirken kadin erkek esittir erkekler ev isi yapmalidir cocuga dogru duzgun bakmalidir diyoruz ama genc bir adamdan da bu kadar sey almasini bekliyoruz. Ailesi Tam destek olsa tamam ama burda uvey anneyle yasayan birinden bahsediyoruz. Seven insan bence daha anlayisli olur sevdigini bu duruma sokmaz diye dusunuyorum. Sizi anlayissiz ve bazi konularda baskici buldum nolur alinmayin. Ha bu Adam nasil biridir hoduk mudur Hanzo mudur onu tabi ki bilemem ben sizin icin konusuyorum.
Prenses mazotu bitmiş arabayı itekleye itekleye kilometre yapmaya çalışıyosun ilişkide en başta saygı kalmamış üzülmeyin daha fazla. Bir kaç gün kala biten bir sürü düğün biliyorum hepsi de hayatına devam etti.evet biliyorum zaten şimdiden konuşuyor senin ailen ne yaptıki bıdıdıbıdıdı
yeter ya benim ailem onlara iyilikle yaklaşmaktan başka şey yapmadı
Bu zihniyette bi insan yarın birgün tartışmada maddiyatı kafaya takar. Gerçeğini değil gümüşünü istediğinde bile paragöz diye etiketlenmişsin gözünde. Evlilik öncesi fragman yaşıyorsun şuansanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
katılıyorum hani sürekli bir açık kapı bırakma hali var prensesteBir sonraki konun:
Nikah masasındayım bana küfür etti. Evet mi diyeyim hayır mı?
Valla korkuyorum senin konularından.
ya ne alaka ailesine söyledim bitti diye akşam da eşyalar verilir olur biterkatılıyorum hani sürekli bir açık kapı bırakma hali var prenseste
kapıyı çarpıp eeehh ne halin varsa gör bile diyemiyor
sürekli karşıdaki suçlu görünsün kendi mağdur olup sızlansın istiyor gibi
o ne demekBence hande ataizinin rekorunu kırabilir belki öyle bir isteği vardır
Evelnırsenız erken boşanma rekoru olur umarım dedıgınız gıbı oluro ne demek
tövbe yarabbim yaEvelnırsenız erken boşanma rekoru olur umarım dedıgınız gıbı olur