Senin geçimsiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Amenna.
Ama şu son birkac konuda sen haklısın.
Ailene sana türlü çeşitli hakaretler, dolandırıcı açgözlü paragöz imaları... daha evlenmeden boşanma tehditleri...
Bunlar dışarıdan bakında sizin evliliğiniz için iyi şeyler vaad etmiyor.
Sonu boşanma olacak zaten evlenirsen. Evlenme.
Sen geçimsizsin de adam sütten çıkma ak kaşık mı... değil.
Senin hataların bir insanı üzmeye yetecek kadar hatalardı.
Ama bu adamın hakaretleri ayrılmayı gerekli kılan hareketler.
Bir insanı kıskançlıkla bunaltmak başka... annesine hakaret edip daha evlenmeden boşanmakla suçlamak bambaşka.
Bu açıdan sen nişanlınla kıyas edilmeyecek kadar masum kalıyorsun bence
Evlenme stresi filan da değil bu. Her stres yaptığında gelip bu şekilde yıkıcı mı olacak.. iyi insan strea anında da kriz yönetebilmeli.
Benim düğünüm kadar stresli olamaz hiçbir düğün. Esimin ailesi düğün salonuna geldi. Düğün sonunda gitti. Misafir gibi.
Eşim tek başına kendi kuaföre gitmek,arabayı temizletmek,arabayi süsletmek, beni kuaförden almak, diş çekime katılmak , beni evden çıkarmak, uzaktan gelen akrabalari gidip otogardan almak, alamadıklarına yolu tarif etmek,kaybolanlari gidip aramak gibi işleri tek başına yaptı. Sonrasında eniştem geldi de arabayi süsletme işine yardımcı oldu sağ olsun.
Kardeşleri gelmedi çünkü. Halen daha ne kadar bunaldığını anlatır. Ama yakıp yıkmadı buraları.
Zaten bi tek o stresli değil. Herkes kendine göre stresli yani.
Sana edilen bu lafların aciklamasi stres değil.
Bak annem yanımda. 60 yaşında kadın. Bize inanmiyorsun onun tecrübesine inan. Bu is olmaz bu iş yıkıldı diyor.
Sana daha önce de yazmıştım. Boşanırsan döverim seni demiştim. Döveceğim. Ağır konuşup kalbini kıracağım.
Zorla güzellik olmaz. Burda bitir.