düğünde beyaz giyen görümce

"Dugunde beyaz elbise giyen kiz" diye bir tabir bile vardir yani rol calan insanlara soylenen. Giyilmemesi gerektigi ortada.

arkadaşımın kınasında kıyafeti kırmızı idi, görümcenin de öyle.düğünde de görümcenin birebir gelinlik tonundaki kırık beyaz kıyafetine şaşırmadık. bir tek altında tarlatanı eksikti :)

Çok yakın bi arkadaşımın abisi evleniyor. Beraber çıktık alışverişe. Kız beyaz elbise istedi ki hiç kıskançlık , nispet yapacak biri değildir. Ben dedim olmaz düğünde beyaz giyen görümce mi olcam diye. Öyle diyince de üzüldü safım kırmızı aldı sonuç olarak.
Ben de gorsem dalga gecerim. Düğünde beyaz gelinin rengidir arkadaş.

cezası : bakıp bakıp gülünmekmis

yalnız kız gerçekten Kuğu gibi olsa yakissa falan sinirden olur ancak o gülme soyliyim

Daha neler duyacağız yarebbim! Gelin hanım dışında beyaz elbise giyenlere takılan kadınların oldukça kompleksli olduklarını düşünüyorum. Bu kadar net!

Madem bu durum bu kadar sorun oluyor, düğün davetiyesine şöyle bir ibare ekleyebilirler: "Düğüne iştirak edecek kadınların beyaz elbise giymemesi rica olunur."

Ben bu olayın bukadar büyütülmesini hiç anlamam.beyaz gelinliğe benzer abiye gitmediği sürece pek takılmam.demekki kendine uygun hoşuna giden onu bulabilmiş.kasıt ararmam yani.kim ne giyerse gitsin o düğünün gelini sizsiniz ve gözler sizde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…