- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
Başka renk mi yok da illa beyaz giyiyor iyi niyetli bile olsa bence tam bir görgüsüzlük belirtisidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asabi değilim ki ben.Hakkaten bu ne dram ya, zaten asabi gelinimize körükle gidilmiş.
İşlemeli mini beyaz elbisesi ile görümce hanım gelin sanılmaz herhalde di mi?
Kız sana asabi diyen mi var, bende çok şen şakrak bir imajın var vallaAsabi değilim ki ben.
Asabi değilim,asabi değilim,asabi değilim!!!
Ayol buradaki asabi imajımı silemedim ben bir türlü ahahahhaayyy!!!
Heh çok teşekkürler.Kız sana asabi diyen mi var, bende çok şen şakrak bir imajın var valla
Konu açan bayan sinirlenmiş, yangına da körükle gidenler olmuş diye dedim...ki o da taze gelin değilmiş, 5 yıl önce beyaz giyen görümce için konu açmış.
biz buna özgüven diyoruz kısaca tüm kk daki kadınlara nasip et AllahımBir şey düşünmem.
Kardeşim de benim nikahımda giymişti beyaz.
Ablam da düğünümde giymişti beyaz.
Ben hiç takmam bu işleri.
Kınamda herkes kırmızı gece elbisesi giymişti mesela.
Nişanımda nişan kıyafetimin rengi görümcem ve kardeşimle aynıydı birebir.
Ne olursa olsun o gecenin en güzeli gelindir,buna hiç kimse engel olamaz.
Kız sana asabi diyen mi var, bende çok şen şakrak bir imajın var valla
Konu açan bayan sinirlenmiş, yangına da körükle gidenler olmuş diye dedim...ki o da taze gelin değilmiş, 5 yıl önce beyaz giyen görümce için konu açmış.
Boşver, inan şeytan dürtüyor, böyle olmadık zamanda, olmadık şeylerden bir sinir, acabalar geliyorsa insanın aklına, bil ki o vesveseyi veren o. Eminim düğünün en güzeli sizdiniz; zaten yuvanız mutlu huzurlu olsun inşallah, gerisi boş.ben de değilim asabi yoksa asabileşiyor muyum
canım dedim ya merak ettim kızlar ne düşünüyor diye ama genele bakıyorum pek de hoş karşılanmıyormuş yani
Yok ayol özgüven değil,umursamazlık.biz buna özgüven diyoruz kısaca tüm kk daki kadınlara nasip et Allahım
durumuna çok üzülürdüm:) çünkü herkez ona mal mı bu diye düşündükleri için.Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)