• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde beyaz giyen görümce

Hakkaten bu ne dram ya, zaten asabi gelinimize körükle gidilmiş.

İşlemeli mini beyaz elbisesi ile görümce hanım gelin sanılmaz herhalde di mi?
Asabi değilim ki ben. :KK42:
Asabi değilim,asabi değilim,asabi değilim!!!:cry:

Ayol buradaki asabi imajımı silemedim ben bir türlü ahahahhaayyy!!! :spor:

Asabi değilim ki ben. :KK42:
Asabi değilim,asabi değilim,asabi değilim!!!:cry:

Ayol buradaki asabi imajımı silemedim ben bir türlü ahahahhaayyy!!! :spor:
Kız sana asabi diyen mi var, bende çok şen şakrak bir imajın var valla :halay:
Konu açan bayan sinirlenmiş, yangına da körükle gidenler olmuş diye dedim...ki o da taze gelin değilmiş, 5 yıl önce beyaz giyen görümce için konu açmış. :KK45:

Ablamın düğününde krem rengi bi elbise giymiştim gösterişli birsey değildi hatta elbiseyi de ablamla almıştık diye hatırlıyorum ama o zamanlar 15 yasımdaydım bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Sanırım ablamında bir fikri yoktu :KK48:

Bende farkında olmadan abimin düğününde ekru bir elbise giymiştim :)) dayım takılmıştı hatta takıyı sanamı taksak gelin kim diye :))) sonra idraak ettim düğünde beyaz yada yakın tonlar giymek uygun değil diye :)) belki de masumane giymiştir takmayın

Konu açan bayan sinirlenmiş, yangına da körükle gidenler olmuş diye dedim...ki o da taze gelin değilmiş, 5 yıl önce beyaz giyen görümce için konu açmış. :KK45:
Heh çok teşekkürler. :KK68:
Beni alıntı yapınca ben sandım da ondan şeeettiydim.:KK31:

Bir şey düşünmem.
Kardeşim de benim nikahımda giymişti beyaz.
Ablam da düğünümde giymişti beyaz.
Ben hiç takmam bu işleri.
Kınamda herkes kırmızı gece elbisesi giymişti mesela.
Nişanımda nişan kıyafetimin rengi görümcem ve kardeşimle aynıydı birebir.
Ne olursa olsun o gecenin en güzeli gelindir,buna hiç kimse engel olamaz.
biz buna özgüven diyoruz kısaca tüm kk daki kadınlara nasip et Allahım:KK69:

ben de değilim asabi yoksa asabileşiyor muyum:sopa:

xenforo-smilies-kk45.gif
xenforo-smilies-kk45.gif
xenforo-smilies-kk45.gif

canım dedim ya merak ettim kızlar ne düşünüyor diye ama genele bakıyorum pek de hoş karşılanmıyormuş yani :KK39:

ben de değilim asabi yoksa asabileşiyor muyum:sopa:

xenforo-smilies-kk45.gif
xenforo-smilies-kk45.gif
xenforo-smilies-kk45.gif

canım dedim ya merak ettim kızlar ne düşünüyor diye ama genele bakıyorum pek de hoş karşılanmıyormuş yani :KK39:
Boşver, inan şeytan dürtüyor, böyle olmadık zamanda, olmadık şeylerden bir sinir, acabalar geliyorsa insanın aklına, bil ki o vesveseyi veren o. ;) Eminim düğünün en güzeli sizdiniz; zaten yuvanız mutlu huzurlu olsun inşallah, gerisi boş.

Ay ne saçma..
Hiç takılmam böyle şeylere.
Bi de renk kritiği mi yapıcaz kim neyi tercih ederse giysin, gelinin yanına yaklaşamaz zaten, gelin-gelinlik ayrı bişey ayrı bir güzellik.
Azcık özgüven pls :işsiz:
Herşey dert bizim hanımlara.
Düğünümde yengem açık krem hem de kuyruklu parıltılı bir elbise giydi. Ben seçtim beğendim o elbiseyi de ona. Kendim aldırtmamış olsam da yine kim ne giymiş hatırlamam bile.
Gelin hoş, gerisi boş, eğlen coş :KK73:

İngiltere'de nedimeler de beyaz giyermiş, kötü ruhları kandırıp gelinden uzaklaştırmak için, bir nevi nazar geline değmesin diye ;), Amerika'da ise gelinden başkasının beyaz giymesi hoş görülmezmiş, beyaz gelinliği ilk giyen ve moda haline gelmesini sağlayan ise Kraliçe Victoria imiş. Hintliler ise beyaz cenazede giyilen bir renk olduğu için düğünde beyaz gelinliği hoş görmezmiş. Bizde de sanırım beyaz moda olana kadar kırmızı gelin-düğün rengiydi, yani özetle bunlar bir zamanlar olmayan, birinin giymesiyle yapmasıyla moda ettiği şeyler, ben takmazdım, zaten diz boyunda bir elbise diyorsunuz, kimin kiminle evlendiği de belli olduğuna göre ben sorun etmezdim, kutlamak için biraraya gelinmiş, eğlenmeme bakardım.

Ben takilmam renklere gorumcem beyaz da diyebilir hatta uzun beyaz elbise de giyebilir . Sonuçta gelin olan benim ve bu bariz belli olacak .
Böyle ufak şeylerle ne kendimi uzerim ne eşimi ne de ailesini .

Eltimle ikiz gelin olduk diye bir konu vardı, o kızın tavrını takınsaydınız keşke.Elti bildiğin gelin gibi salınmıştı hatta:)
Benim düğünümde bir kız arkadaşım beyaz giymişti sorun etmemiştim.Amann damat karıştırmadıktan sonra gelin gibi salınsa umurumda olmaz.

Yaa ne olmuşki?
Benin dugunumde uc arkadasimda beyaz giymisler farkinda bile degilim.
Giysinler ne olmus benimi golgelediler imkansiz.
Gelin dugunun en guzelidir.
Bence sen gorumcenin niyetini biliyosun sana dokundu oylemi ?

Back