düğün ritüelleri!!!!

neden borcama takıldığınızı anlayamadım.ayrıca ciddi anlamda bir soru sordum kararsız kaldığım için. baya eğlendiniz sanırım. enteresan bir platform

neden borcama takıldığınızı anlayamadım.ayrıca ciddi anlamda bir soru sordum kararsız kaldığım için. baya eğlendiniz sanırım. enteresan bir platform

İlk defa duydum, değişik bir gelenekmiş. Biz düğünde yemek yedik, ertesi gün de balayına gittik zaten. Yani illa evde yemek olsun diyorsanız önceden koyun dolaba, evden süslü tencere çıkarmak pek mantıklı gelmedi.

Bizim de gelin evine, yemek sepetinden acılı adana söylemek gibi bir adetimiz var. Yapmayanı ayıplıyoruz.

Ne güzel maşallah gerçekten.
Evim 2 ayda bitti evlendikten sonra, tam yerleşme eşya vs değişim gelmesi, yanlış ürün gönderimi derken.
Biz beceriksiziz herhalde.
Balayından 3 hafta sonra geldik, evde içecek su yok.
Markete gidip doldurduk ancak evdeki ilk yiyebilecek şey o zaman olmuştu.
Bir tek oturma odam hazırdı, onun dışında tüm evde kalk git havası çalıyordu.

Hicbir adete bohça da dahil uymadik mis gibi evlendik .Uymazsak yaptırımı nedir?dedikodu mu ?onu zaten her sekilde yapacaklar.

Ama öyle demeyin. Yeni gelin sunumu denen, değme heykeltraşın elinden çıkamayacak şaheserler var. Şöyle:

Bazilarinda aylarca gelmeyen mobilyalar, yanlis gelmeler oldugunu okumustum burda ama bunlari goz onunde bulundurup bazilari evi duzmeye baya aylar onceden basliyorlar, ben kadar onceden baslamadim gerci ama geç gelen veya yanlis gelen bisey olmadi hersey zamaninda tak tak geldi yerlesti sansliydim heralde.

Yiyecek konusu zaten bulundugumuz yerde eve servis yapan bir suru yer var. O bakimdan ne yeriz olayi olmadi hiç.

Yemişim adetini, yapmıyorum uleeeyn der çıkarım işin içinden...

Bizim evimize yakın 24 saat açık köfteci vardı. Köfte almış bırakmışlardı mutfağımıza. Dini nikahı düğünden sonra evde kıymıştık gelenler olmuştu birine aldırmış kv sagolsun. Soğanları yiyemedik tabi.

Yemek verilir ama süslü tabak tencerede değil. Laf olmaz buzdolabını mı karıştıracaklar. Ama siz zorlanırsınız. İlk günden yemek yapmak zor gelir.

Birisi bana bunun bir cesit saka oldugunu soylesin nolur? Boyle issiz insanlarla ayni havayi soluyor olamayiz di mi
Ama işsizlik değil ki bu, çünkü gayet ince işçilik içeriyor. Saygı duyalım. Bisküvilerle koltuk takımı modeli çalışanlar filan var mesela. Böyle hayal gücü, yaratıcılık Da Vinci'de yok.

Biz düğünlerden sonra çorbacıya gideriz.

Bence sarma, poğaça tarzı kuru şeyler yaptır ve götür. Bir kısmını buzluğa atarsın. İlk bir ay memleketini özledikçe çıkarır yersin

Biraz yaşadığın çağa uymaya ne dersin? Salın artık şu adet kafalarınızı. Gece 2 ye kadar çoğu yer yiyecek için açık haa bulamazsan alo de getirir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…