dugunden eve gecerken bır durumcuye ugrayın ha ne olcakkızlar merhaba foruma ilk kez yazıyorum.. 28mart da düğünüm var..ben gümüşhaneliyim ve bizim adetlerimizde düğün günü gelin evden çıkarken süslenmiş borcam tencerelerde yemek götürür evinde o gece yemek için. sıcak yemek baklava vs.. sizlerde de var mı böyle adetler. zaten şehir dışına gelin gidiyorum götürmesem çok laf ederler mi karşı tarafta da aynı adet varbi akıl verin bana
Annemler de gelin arabasına fırında bütün tavuk ve baklava koymuşlareşim mutfağa poşetlerle girince gidip baktım ve şok oldum ve bu diye kahkaha atmıştım
Biz sabahın 5inde o tavuğa giriştik biliyor musunuzhayatımda yediğim en lezzetli tavuktu normalde ağzıma koymam. Annem şahane yapmış. Üstüne de baklavayı yiyip bir güzel uyumuştuk
su yorumumdan sonra gordum yorumunuzudugunden eve gecerken bır durumcuye ugrayın ha ne olcak
demın baska konuda da gordum cok garıbıme gıttı eve yemeklerın tasınması
bır paket makarna 10 dk da pısıyor o gun kerevız yemegı fırında tavuk falan yemesenızde olurbuzdolabı ıcın zaten bıraz alısverıs yapılır hamburger pızza takılın bır gunluk nolcak olmadı yumurta kırarsınız