- 20 Mart 2018
- 1.049
- 1.492
- Konu Sahibi Pelusayicik
Ara ara kendine kızdığın oluyor mu "neden olmayacağını açıkça gördüğüm halde uğraşıp kendimi mahvettim" diye? Ben bunu uzun süre yaşadım hadi rol yapmayayım hatta hala yaşarım
Tecrübe oldu diyerek kendimi sakinlestiriyorum ama gecen 7 yıl için hayiflaniyor insan , kalbi kararıyor .
Sizin eski eşiniz gibi bi sağlık problemi yaşadığını duysam inanılmaz sevinirim örneğin, kaybettiğim bebeğin ahı derim
Herseyi geride bırakabilmek mükemmel bi nimet insanoğlu için, umuyorum bizim yaşadığımızı yaşayan tüm hemcinslerim "kendi tatlı cehennemini" geride birakabilir
Evliliğim sizinki kadar uzun sürmedi benim. Boşanma sürecim dahil 1 yıl. Ben eşimi 2 ay bile görmemişimdir sürekli Kanada'daydı. Aslında kağıt üzerinde yapılan bir evlilik halini almıştı. Bir günde 4 tane antideprasan alırdım bazen diazem iğne vurulurdum kayınvalideme tahammül edemezdim. 37 kiloya düşmüştüm ve serum takılırdı çok defa. Benim savaşım kayınvalidemdi. Evlerimiz konu sahibinin gibi çok yakın yürüme mesafesindeydi. İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde ve bulunduğum semtin en güzel evlerinin birinde cehennemi yaşadım ben. Benim şansım eski bakanların milletvekillerin ve bir partinin kadın kolları başkanının maddi manevi desteğini almamdı. Onlar komşumdu. Yoksa ayakta kalamazdım.
Evliliğim sizden çok daha kısa sürse bile ben kayınvalidemden fiziksel ve psikolojik, kocam da ekonomik şiddet gördüm. Bu insanlar İstanbul'un en kallavi ailelerindendi aile büyükleri iyi bilinen sanayicilerdendi. İşleri berbat ötesi durumda şu anda. Onun mali müşavirinden bilgileri alıyorum :)
Eski eşimin sağlık sorununu duyduğumda başlarda sevindim ama sonra pişman oldum. Nefret duygusu insanı yiyip bitiriyor. Nefretten arınmak gerek, nefretin tiksintiye evrilmesi iyileşme sürecinin başlangıcı bence.
Her gece zihnimde kendimle kavga ederdim olmayacağını açıkça gördüğüm halde neden böyle bir sünepeyle evlendim diye. Nişanlılık sürecinde belliydi. Ailem beni uyarmıştı.
Eski eşimden ve annesinden nefret bile edemiyorum artık çünkü onlar olmasaydı şimdiki evleneceğim adam ile tanışamazdım. Onlar dolaylı yoldan vesile oldu.
Bu olayları yaşamamız gerekiyordu. Oldu ve bitti. Konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum. Konu başlığı '' dertleşebileceğim kimse yok '' cümlesini okuduğumda eski günlerim aklıma geldi, kalbime bıçak saplandı, gözlerim doldu. Biz birbirimize yardım etmez isek var olamayız. Konu açan üyeler için derinden üzülüyorum. Elimde sihirli bir değnek olsa keşke.