-
- Konu Sahibi midnight34
Okuyup editledim mesajimi:)Onceki sayfada acikladim.
Taklit almadim.
Orjinal boy testerlardan yurudum.
Konunun yarısı nişan tepsisi mevzusu, tepsiyi kızın kardeşi tutacakken görümcenin kızı tutmuş, 3 sene boyunca içine atmış bunu. Evet 3 sene içine atmış. Ben nişanda tepsimi kim tuttu hatırlamıyorum bile..
Diğer mevzu alışverişe çıkmışlar kına elbisesi gömlek falan 2 bin tl tutmuş KP kızmış. Bir de pahalı ve indirim yapmayan yermiş , bile bile götürmüş KPyi. 2 bin neki 3 sene önce dimi yaa? Ben 5 sene önce 2 bine gelinlik, kınalık, makyaj, herşeyimi yaptım. Bence KP o parayı ödediyse 3 sene dert etmesi gereken adamcağız yani.
Gerisi de ufak tefek şeyler.
3 sene bunları takıp şiştin demek.
Ne diyim, Allah başka dert vermediyse takman normal...
Allahını seven benim üzerime özet, arkadaşın üzerine de paragraf atsın diyecektim ki sen atmışsın..
nişan tepsisini tutmamak ayrılma sebebi resmen, aman allahım nasıl dayandınız
Bu en uzun anlattığı, ondan sonrasını okuma bile. Düğün gecesini anlatmış, bahşiş almışlar, kaynı öyle yapmış, görümce böyle yapmış, yani öyle küçük meseleler ki.
3 sene öncesini daha 1 saat önce yaşamış gibi anlatmış. Öyle dolu, öyle kinli.
Ben 1 saat önce ne yaptın deseler anlatamam.
Kızlar olayları ayrıntılı anlattıgmdan cok takmısım gıbı duruyo nişan tepsısı bahsıs umrumda dıl. Biz dedıkodulardan ayrılcaktık dugun yıkılydu bende onlara kinlendım acıkcası özet bu
Cidden yazık ya. Bu lanet olası adetler yüzünden iki evlilikten biri temelden bozuk başlıyor. Adet filan değil düpedüz dolandırıcılık. Herkes altinlari, bohcalari konuşuyor düğünden once, sonrasında bu gençler mutlu olmuş olmamış kimsenin umurunda değil. Elalem yeterince gösteris yyapilsin başka şeyi düşünmeye gerek yok
Bu en uzun anlattığı, ondan sonrasını okuma bile. Düğün gecesini anlatmış, bahşiş almışlar, kaynı öyle yapmış, görümce böyle yapmış, yani öyle küçük meseleler ki.
3 sene öncesini daha 1 saat önce yaşamış gibi anlatmış. Öyle dolu, öyle kinli.
Ben 1 saat önce ne yaptın deseler anlatamam.[/QUOTEvet kınlıydım cunku dugunum rezıl oldu ortalık cok karıstı fıtnelıkler sadece ben dıl yanı karsı tarafta bızı ayırmaya calıstılar
insanın değeri parayla ölçülmez, ölçülemez...Ya burda aynı fıkırde olanlar dertlesmeye başlamıs haklı olabılırsınız kendı acınızdan ama pekı bi söz sölenıyordu bu kkda ne kadar deger verıyolasa okadar masraf yapılıyo gelıne bişi harcanmınca kacınca falan erkek tarafı tarafından degersız oluyo ben öle olmamak için deger görmek için bunlar oldu galiba
Grmce kaynıma benı kötuledı esımde duydu kuaföre geldıler esim o sacını basını yık dedı yanı dugun olmucak manasında yanı benım dıl onların doldurusuna geldı sebepde ben gorumceye surat yapmısım yok tavır yapmısım yanı görumce görmezden gelmedı onlarda yangına körukle gıttı abısı suratıma kapıyı kapartı bu kadını bosamazsan serefsızzsın dedı esıme gerdek gecesı cagırdılar doldurmak için esımı gel dıye kp tuttu beni agladı da öle yıkılmadı yoksa bitmıstıdedikodu kısmını çok anlayamadık belki.
kısa olarak özetler misin?
soygun ne alaka ben bişi altın esya ıstemedım kı esya hıc almadılar sade altın aldılar magazadakı olayda fıyatı kasada ögrendık almıs bulunduk gerı koyulmazdu yavalla erkek tarafı iyi dayanmış, evleniyorum adı altında soygun resmen.. bu kadar kinle çok gitmez zaten patlar bir yerden.
Grmce kaynıma benı kötuledı esımde duydu kuaföre geldıler esim o sacını basını yık dedı yanı dugun olmucak manasında yanı benım dıl onların doldurusuna geldı sebepde ben gorumceye surat yapmısım yok tavır yapmısım yanı görumce görmezden gelmedı onlarda yangına körukle gıttı abısı suratıma kapıyı kapartı bu kadını bosamazsan serefsızzsın dedı esıme gerdek gecesı cagırdılar doldurmak için esımı gel dıye kp tuttu beni agladı da öle yıkılmadı yoksa bitmıstı