Düğün olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allahını seven benim üzerime özet, arkadaşın üzerine de paragraf atsın diyecektim ki sen atmışsın..

nişan tepsisini tutmamak ayrılma sebebi resmen, aman allahım nasıl dayandınız

Kızlar olayları ayrıntılı anlattıgmdan cok takmısım gıbı duruyo nişan tepsısı bahsıs umrumda dıl. Biz dedıkodulardan ayrılcaktık dugun yıkılydu bende onlara kinlendım acıkcası özet bu

Allahını seven benim üzerime özet, arkadaşın üzerine de paragraf atsın diyecektim ki sen atmışsın..

nişan tepsisini tutmamak ayrılma sebebi resmen, aman allahım nasıl dayandınız

Bu en uzun anlattığı, ondan sonrasını okuma bile. Düğün gecesini anlatmış, bahşiş almışlar, kaynı öyle yapmış, görümce böyle yapmış, yani öyle küçük meseleler ki.

3 sene öncesini daha 1 saat önce yaşamış gibi anlatmış. Öyle dolu, öyle kinli.

Ben 1 saat önce ne yaptın deseler anlatamam.

olan olmuş artık
kim haklı kim haksızın geçin
bundan sonrasına bakın
ve küçük görümceyle eskisi gibi olamıyorum ne demek olmak zorunda mısın
heryer de herkes de mesafe iyidir....
kaynına da dikkat et bir yerden yine bi patlak verebilir... herşeyi o büyüttürmüş diğer büyük ablasıyla

bu saatten sonra eskilere dönüp dönüp kim haklı haksız düşüncesi sizin akıl sağlığınıza zarardan başka birşey değildir...

Allah askina ya kim tepsiyi tuttu, kim hangi magazaya gitti felan. Ya hala kaldi mi boyle kavgalar? Hepsi magara doneminden kalma adetler. Bu yuzden dugunlere karsiyim. At imzayi yallah.

Cidden yazık ya. Bu lanet olası adetler yüzünden iki evlilikten biri temelden bozuk başlıyor. Adet filan değil düpedüz dolandırıcılık. Herkes altinlari, bohcalari konuşuyor düğünden once, sonrasında bu gençler mutlu olmuş olmamış kimsenin umurunda değil. Elalem yeterince gösteris yyapilsin başka şeyi düşünmeye gerek yok

valla erkek tarafı iyi dayanmış, evleniyorum adı altında soygun resmen.. bu kadar kinle çok gitmez zaten patlar bir yerden.

dedikodu kısmını çok anlayamadık belki.
kısa olarak özetler misin?

Kesinlikle katılıyorum. Yok bohçası beraber alışverişi bilmem nesi herkes mutsuz oluyor...
Yalnız konu sahibi gibi gelinler de değerlerini harcanan çil çil paralar ve takılan altınlarla ölçüyorlar. Adetlerin en azılı savunucuları oluyorlar.
Cidden yazık ya...

Evet

insanın değeri parayla ölçülmez, ölçülemez...

dedikodu kısmını çok anlayamadık belki.
kısa olarak özetler misin?
Grmce kaynıma benı kötuledı esımde duydu kuaföre geldıler esim o sacını basını yık dedı yanı dugun olmucak manasında yanı benım dıl onların doldurusuna geldı sebepde ben gorumceye surat yapmısım yok tavır yapmısım yanı görumce görmezden gelmedı onlarda yangına körukle gıttı abısı suratıma kapıyı kapartı bu kadını bosamazsan serefsızzsın dedı esıme gerdek gecesı cagırdılar doldurmak için esımı gel dıye kp tuttu beni agladı da öle yıkılmadı yoksa bitmıstı

Sende az degilmissin bacim ayıp etmissin yani biraz yapıcı olman gerekti bence kötü gelin durumuna dusmussun eşinde gazla çalışıyo galiba

S
valla erkek tarafı iyi dayanmış, evleniyorum adı altında soygun resmen.. bu kadar kinle çok gitmez zaten patlar bir yerden.
soygun ne alaka ben bişi altın esya ıstemedım kı esya hıc almadılar sade altın aldılar magazadakı olayda fıyatı kasada ögrendık almıs bulunduk gerı koyulmazdu ya

Ay 3 yildir bu zirvalari icinde tuttuguna inanamiyorum ,sen kendi kendini rezil kepaze etmissin bari unut gitsin

ya kötü olaylar olmuş ama iftira vs yok. olan durumu biraz abartarak anlatma, düğün stresinden herkeste bir gerginlik.
erkek ailesinin klasik egosu vs.
hani olmasaymış ne güzelmiş, olmuş kötü olmuş, ama yine de affedilemeyecek vakalar değil.
belki kaynın "boşa" lafı çok ağır gelebilir, onunla konuşmayabilirsin, ama görümceye şans verebilirsin.

Bu adetler etrafımdaki birçok insanın en mutlu zamanlarını mahfediyor gerçekten. Yapmayın Allah aşkına ya.. ne bahşişi ne elbisesi çantası.. Yazık günah en güzel gunlerinizi yakıp yikiyorsunuz. Evet var hatanız hem de bir sürü. Hangi birini sayayim? ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…