- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- Konu Sahibi midnight34
Bu nedir yaa. Kusura bakma ama senin gibi bir tanede bizim başımızda var. O adet bu adet diye diye kardeşimi mahvetti. Herkes işine gelene adet der olmuş artık. Ama sorsan en önemli adetlerimize geri kafalılık olarak köylülük olarak bakarlar yok tepside bahşiş yok kapıda bahşiş. Yaa adamlar. Düpün yapıyor düğün. Ne kadar masraflı ve zor bir durum zaten. Siz neyin derdindesiniz peki hala üç beş ne alırsak onlarda artık senin annen baban neden dara düşürmeye çalışıyorsunuz. Bunlar araya soğukluk katar. Siz kesinlikle haksızsınız. Bikerede değişiklik olsunda tüm bahşişleri kız tarafı versin. Bakalım sizin nereleriniz tutulacak sonra. Hani demişsin ya kv beli tutuldu bahşş verdiği için. Ayıp ayıp valla anlayamıyorum sizin kafanızdaki bayanları amac ne yani. Milleti iyice dara düşürüp üzmekm valla iyi yol bulunmuş yaa ADET DEYİP OLAYI BİTİRMEK. bide pahalı mağazaya soktum diyor. İyi yapmışsın başta düşman gibi görüp bunları yapın bide eee kv beni sevmiyor. Neden sevsin ızdırap vereni. Kendi aileni yapmayacağın hiçbişeyi eşinin ailesinede yapma anladınmı canm
O kadar şeyi okudun bir tek buna mı taktın : )
Tamam haklı olduğun yerler var ama arkdaşım vurmamış öldürmüşsün...
Düğünde nelere ne paralar gidiyor orda bir adet diye 100-200 tl nin lafını kim yapar o kadar da değil yani...
Her şey tatlılıkla olduğu müddetçe yerini bulması lazım...