Donuk eş

Ne yazik ki, bazen o kadar bunalıyorum ki, resmen böyle içim fıkır fıkır, gidiyorum yanına ama yok canlı cenaze(
Konuşun anlatın.. başka şansınız Yok. Seviyorsa sizin için çaba göstermeli. Haftada bir aile ziyareti demişsiniz, onun yerine haftada bir sizin için bir şey yapsın.. başbaşa keyif alacağınız şeyler aile ziyaretinden daha önemli bence...

:) Bunu ayni böylece sevdicegime söylesem "O da ne demek kiz Sen cocuk istemiyor muydun?" der. :)
Evlilik aşkı öldürüyormus bdv de TT oldu evet aynen bunu söyleyecegim kendisine hehe şapşik şapşik bakar yüzüme :)
Peki cocuk,aşkı öldürüyor mu? Yoksa "çocuk aşkı" diye bir kavram mi cikiyor ortaya?
Bu arada Daisy çocugunuz var mi?

Meslegi doktorluk,bunlarin olacagini dusunmeniz lazimdi.
Cunku doktorlar cok yogun calisiyorlar ve yaptiklari is de hic kolau degil.ona da anlayisli olmaniz lazim. yine benim kuzenim bir doktor ,baisni kasiyacak zamani yok,ama esine bir sekilde vakit ayiriyor ,esiniz de sizi anlayacaktir zamanla.
Buyuk konusmak istemiyorum,nasipte ne varsa o olur ama ben bir doktorla evleeyo dusunmuyorum asla.Cunku ben de yapmak isteyip de yapamadigim seylerden dolayi mutsuz olurum.
Evlilik yapmamis biri olarak yorum yapmak bana dusmez,ama bence cok erken bir karar olmus.
Evlilik zaten zorken bunlari iyi tartmaniz lazimdi.
Ama sevgi ve saygi oldukca bunlar asamayacagiz seyler degil,sizi anlayacaktir.ama yaptigi is bu kadar zorken siz de onu zorlamayin bu konuda.

Hayır yok henüz, üç aydır korunmayı bıraktık, hayırlısı bakalım. Çocuktan sonra daha beter olcak demeyin, kaldıramam vallaa

Ahahahahaaa sesli kahkaha attım. Evet temel sorun evli olmak, evlilik kurumu

Kadın/erkek fark etmeksizin söylüyorum. Çünkü ceptesin. Gerek Yok.
Artık çocuk değilsin. Büyüdün. Doğum günü için trip atmayacak kadar olgun olmalısın.
Evli barklı kadınsın, artık kumsalda yalın ayak yürümek yerine evde dizi izlemelisin.
Evli barklı adamsın, öyle geceleri kapılara dayanmak yerine, maç izlemelisin
E zaten işten herkes yorgun geliyor. Sabahlara kadar mesajlaştıgını unutup, bir yerlerse uyuyakalmadan önce yanaktan bir öpücük varsa şanslısın :))

Evet!!! Kesinlikle!!!
Zaten boşanmaların en büyük sebebi, evlilik!!!
Evlenmesen, boşanma da olmaz. Tüm ilişkiler, yuvalar kurtulur.

Ya bak yazasım yine şikayetlenesim geldi.
Sevgiliyiz, durduk yere aramış "Hadi içecekleri ayarla, sevdiğin cipsleri aldım; şuradayım gel"
Bir başka zaman yürüyüşteyiz, "Üşüdüm" demişim, cekedini çıkarmış vermiş yetmemiş romantiğe bağlamış "Yaksam buraları, ısıtsam seni" filan... Pis romantik hergele. Şimdi üşüdüm desem "Niye evden çıkarken sıkı giyinmedin, sana ceketini al dedim di mi?" diye söylenir. Yok, anneme dönüştü adam evlendikten sonra, içinden annemle kardeşim karışımı bi şey çıktı.

Doğum günüm, o sıralar arkadaşız; elinde pasta üstünde bi mum; kapıyı açıyorum karşımda bu vaziyette. Bu sene ise evlilik yıldönümümüzü unuttu bunu da ekleyeyim
Sevgiliyken arkadaşlarla bunların bekar evinde eşli batak oynuyoruz. Kartların üzerine "Gangsta seni seviyorum" yazmış; kartlar dağıtılmış açıyorum elimi, iskambil kağıtlarında sevgi notları.
Şimdi?
Tavla oynasak kavga ediyoruz. "Ahahahha mars oldun ahahaha kaldır kolunu kaldır" filan zorla kolumun altına tavla sokacağım diye kavga çıktı ya Bu ne ya?

Neyse ki hala sorunsuz sevişebiliyoz. Buna da şükür ajksdhgajdfga

Hayır yok henüz, üç aydır korunmayı bıraktık, hayırlısı bakalım. Çocuktan sonra daha beter olcak demeyin, kaldıramam vallaa
Ben de kaldirabilecegimi sanmiyorum. :)
Babam böyle pasta yapmayi nerden ögrendi? Diye sormadigim kaldi bi :)
Yıldırdım insanlari biktirdim artik.
Çıldıriciimmm

Genel gözlemim; evlilik erkeği;
Çocuk kadını boş vermişe çeviriyor.

Önceden yemeğe gidecek olsak, iç çamaşırımdan, çorabıma, takıma kadar özenirdim.
Şimdi çocukları hazırlayıp evden çıkabildiğime şükrediyorum :))

Ah bu doktorluk
Iste en cok da bu yuzden doktor bir erkek doktor bir kadinla evlenmeli.
Nisanlim doktor, tabi ki cok yogun calisiyor. Ben de doktor oldugum icin hatta ben acilde pratisyen oldugum icin ondan daha yogunum ve ilgisizliginden ya da sedanter yasamindan sikayet etmek aklima hic gelmedi.

Evet gerçekten çok yoğun çalışıyor, hayatının çoğu hastanede. Benim derdim evlenmeden önce de çok yoğundu, aynı tempo ama o zamanlar her yere gelirdi benimle. Benimki köprüyü geçene kadarmış(

Evet, siz birbirinizin derdinden anlıyorsunuzdur. Ama şöyle bir şey var. Ben de çalışıyorum, akademisyenim. Doçentlik sınavlarına hazırlanıyorum, dönem içinde bir sürü dersim var. Üzerine yüksek lisans ve doktora öğrencileri. Ama bir gün olsun ayy çok yorumdum demedim, demem de. İş işte kalır bence. Benim de birsürü akademisyen arkadaşım var yaptıkları işin çok zor olduğunu düşünen. Yedi saat ders anlattım diyip evde bütün gece yatan. Meslekler zor olabilir ama biraz da kişilik meselesi, kabul edelim

Simdi bahane bulsam mantikli bir aciklama yapip yine ikna edecek.
Bin türlü bahane bulup kafasini karistirip zaman tanisak birbirimize desem "imi cinim zitin girisimiyiriz diyi kiziyirsin hili dihi irtilimiktin bihsidiyisin dicek:)
Evlenmekten vazgecmeyi dusunmedim ama bu kadar cabuk olmasi dusundurmuyor degil hele de söylediklerinizden sonra.. :)
Beynim yanacak sanirim daha evlenmeden bu gidisle :)

Cogu meslek icin haklisiniz. Ama doktorluk cok baska. Bu isi yapmayan bilemez. Yanlis anlamayin zorlugunu anlatmak icin boyle soyluyorum.

Zaten sevişme olmasa delirirdim heralde, Allah yatak odamıza zeval vermesin

Cogu meslek icin haklisiniz. Ama doktorluk cok baska. Bu isi yapmayan bilemez. Yanlis anlamayin zorlugunu anlatmak icin boyle soyluyorum.
Yanlış anlamıyorum ama tek tanıdığım doktor eşim değil. İşinin öneminin farkındayım ama bence iş ve evi ayırabilmeli insan. Bu kadar da boş yaşanmaz ki, onun için de üzülüyorum, hayatı akıp gidiyor.

Zaten sevişme olmasa delirirdim heralde, Allah yatak odamıza zeval vermesin

Çok aminn

Yine de "İnşallah o eski, tanıdığımız bildiğimiz hallerine dönerler" de diyelim.
Gerçi bi adam değil, ben de değiştim. Bakıyorum, ben de eski ben değilim artık... Üzüm üzüme baka baka kararır dedikleri şey bu herhalde. Benden de gitti, bazı hevesler söndü, yer yer daha asabi, sivri birine dönüştüm; eşimin rahatlığı, beni de aynı oranda huysuz biri yaptı. Ne yapalım, sonumuz hayrolsun, sağlık olsun.

Yok ya oyle dusunmeyin.O da bu durumdan rahatsizdir ,ne kadar sansli ki sizin gibi anlayisli bir esi var.siz ona huzur veriyorsunuz bence.Bu durumu cozmek icin bir seyler dusunuyordur mutlaka size belli etmiyordur

Haklisiniz, keske daha iyi taniyabilseymissiniz.
Su an evliliginizle ilgili tutundugunuz tek sey yatak odasiymis gibi olmus. Bu uzucu. Umuyorum ki duzelir. Belki gecici bir donemdedir, tembelligi ustundedir diyelim. Zamanla her sey rayina oturur. Hic olmadi psikiyatrik destek onerebilirsiniz.

Bakın işte, resmen içimi okudunuz. Benim korkularımdan bir tanesi de bu. Eşime benzemek, böyle durgun, içine kapanık, yaşam enerjisi düşük biri olmak. İster istemez uyum sağlamak için ben de durgunlaşıyorum. Çünkü mesala heyecanla geliyorum eve bir şey anlatmak paylaşmak için, karşımda olabildğince buz gibi bi adam. Anlatıyorum, hiçbir tepki yok. Böyle olunca anlatmak, paylaşmak bile istemiyorum. İçim de patlıyor. Bunu bir kere dillendirdiğim zaman, bir saat önce bir adama karısının öldüğü haberini verdim Daisy, sen neden bahsediyorsun dedi. Napıyım şimdi ben, ona da bir şey diyemiyorum ki.

Yazdıklarımın hepsini okumamışsız sanırsam. Sadece yatak odası değil, eşim evine bağlı, sorumluluk sahibi, gayet de aklı başında bir insan. Tek sorunum benim hayat enerjimi istemeyerek de olsa düşürmesi, benim bir sürü hevesim içimde patladı( herneyse iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…