artık pek fazla kimse girmiyorilk sayfaları gezdimde çok kalabalık herkes nereye kaybolmuş :) benim de 2 tane dondurulmuş blastosist transferim oldu cuma günü, beklioruz bakalım en kötüsü de bu değilmi zaten :18: bide dün çekmeceden eğilmiş bişiler ararken rahmime bi ağrılar girdi çok korkuorum ve üzülüorum dünden beri,kesin gitti bebekler çok kızıorum kendime,offf nolcak bizim sonumuz böyle.. buarada yeni hamişlerimiz varmı lütfen olsun ve paylaşsınlar da moralimiz düzelsin şöyle bi
Cnm ben Temmuz'da dondurulmusla deniycem
Mayıs'ta ilk tup beek denemem negatif oldu hersey yolundaydi oysaki...
Transfer sonrasi 1.5 saatlik yol geldim bide yataktan sıçrayarak kalktım kesin bundan olmadı diyordum doktoruma sordum..
Koca karı laflarına inanma eğer yatmayla kimildamama ile hamil kalınsa biz hastalarımızı 15 gun yatırır kimildatmayiz dedi....normal hayatınıza ağır isler yapmadan devam edin dedi. Ama ben pimpirikliyim doktor farketti iciniz rahat olsun diye aksama kdr hastahanede yatar ordanda otelde kalırsınız 1 gece sonra evinize gidersiniz dedi onuda iciniz rahat olsun diye soluyorum yoksa bana kalsa 1 saat yatıp evinize gidin derim dedi:)
Kısacası cekmeceye eğildin diye bsy olmaz cnmmm icin rahat etsin diye dikkat et yinede... Ben ilk denemede 5 gun hep yattım olmadı demekki gercekten yatmayla olmuyor...icin rahat olsun Rabbim nasip edecekse Hoplasanda zıplasanda hiç bsy olmaz..guzel seyler duşun su bekleme zamanını kendine işkence yapma ben öyle yaptım ve olumsuz sonuc gördüm... Nekdr umutlu olursan okdr sonuc iyi olur :)
artık pek fazla kimse girmiyorilk sayfaları gezdimde çok kalabalık herkes nereye kaybolmuş :) benim de 2 tane dondurulmuş blastosist transferim oldu cuma günü, beklioruz bakalım en kötüsü de bu değilmi zaten :18: bide dün çekmeceden eğilmiş bişiler ararken rahmime bi ağrılar girdi çok korkuorum ve üzülüorum dünden beri,kesin gitti bebekler çok kızıorum kendime,offf nolcak bizim sonumuz böyle.. buarada yeni hamişlerimiz varmı lütfen olsun ve paylaşsınlar da moralimiz düzelsin şöyle bi
kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?
cnm benim de 4.gün bende yok bişi,bi enfeksiyon bişi mi kaptın acaba,okadar şeye maruz kalıoz ki,hiç birşeye şaşırmamak gerekir,ama hastanenden ya bi hemşire yada doktorunu ara artar falan dikkat et öptm..
aradım tahlil istediler bakalım idrar tahlili verdim inş. Kötü bişi yoktur...akalım kültür yarın çıkacak ona göre karar verilcek...beklemek ne zor ya....br umut bekliyoruz valla hep pozitif düşünüyoruz...inş öyle olur...
cnm merak etme idrarda bişi bile çıksa basit bi hapla ilaçla enfeksiyon giderilir,ondan daha zoru sonucu beklemek demi aslında,bian önce şu pazartesi gelsin ve hepimiz için artık olumlu olsun ALLAHın izniyle,amin...
meraba ben 2 yıl önce omü tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı 3 tane dondurulmuş emriyom var 2 ay sonra Allah nasip ederse denemek istiyorum aranızda dondurulmuş emriyo ile hamile kalan var mı acaba beni arkadaş listenize eklerseniz sevinirim
hamiş arkadaşlar önce hayırlı olsun tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah...
amin cnm çok saol inşallah herşey yolunda gider ALLAHın izniyle,sen tedavidemisin?
evet canım haziran sonu gibi adet olucam inşallah temmuz ilk haftası gibi de dondurulmuşlarımla yola devam inşallah yine o muhteşem duyguyu yaşarım gerçi kısa sürdü ilk mutluluğum 6.haftada düşük yaptım hayırlısı öyleymiş ne diyim bu sefer kaybetmem hiç inşallahhh
RABBİME sonsuz şükürler olsun pozitif sonucu gördüm kanda :) darısı hepinizin başına... benim 2 tane blastosist dondurulmuş embriyoydu,10.günü değerim 148, 12.günü ise 450 idi.inşallah kese,ve kalp atışında sıra,nolur dua edin herşey yolunda gitsin...sizlerin de herşey gönlüne göre olsun,hoşçakalın !öptm
benimde 3.gün transferiydi bir türlü sabredemediğim test günüm bugündü ilk sonuç 325 rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın
cnm inşallah herşey yolunda gider ve mutluluğun daim olur bu sefer ALLAHın izniyle... peki düşük sebebi neydi ,ben de çok korkuorum,neler önerirsin,doktorun bişey dedimi,kanda çıkan ilk değerlerimiz az çok bi ipucu verebilirmi,sen kaçla başlamıştın,nası artış olmuştu,cnm sordum bisürü şey ama tekrar hatırllayıp üzülmeni istemem,geçebilirsin yani ama endişeliyim bende herşeydenALLAH yardımcımız olsun,amin...