Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Herkese merhaba.Ben 1969 doğumluyum.İlkini 2 sene önce Bahçecide denedim.doktor hatasından olmadı,ancak o doktor neyseki bu hastanede artık yok.Şimdiki doktorum ERBİL YAĞMUR.Temmuz 10-12 si gibi gideceğim başlayacağız tedaviye.İnşallah hayırlısıyla bu kez tutar.Bana da farklı bir yöntem uygulayacak,şansın en az %10 artacak dedi,inşallah ,inanıyorum,inanmak istiyorum...

inanarak başlamak başarmak demektir canım inşallahh kavuşursun meleğine...nasıl bi yöntemmiş sölemedimi hiç hayırlısı olsun sana bebişini versin bu farklı yöntem inşallahhhhhh

merhaba anneler bende beşinci denememde çok şükür bebeğime kavuştum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. benim sıpa inşallah 25 ocakta gelecek dünyaya

Çok sevindim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

sudenaz222,lavinialavinia,toobe,sye,wish,çido,Elize,secrn

Topiğe hiç uğramıyorsunuz artık

slm kizlar herzaman bakiyorum takip ediyorum rabbim hepimize yardim etsin isallah sevincinizle seviniyo uzuntunuzle uzuluyoruz inan evet bizim zamanda dualar okunuyodu destek vardi cok buyuk moraldi simdi bazi arkadaslarin olmadi ciktilar bazilari baska topikte devam ediyo öyle yani kimse yilmasin sabir ve umit sonuc isallah pozitif olur

hanımlar benimde 3.gün dondurulmuş kaliteli enbriyolarım var bu şekilde olup bebeğini kucağına alan varmı?

hanımlar benimde 3.gün dondurulmuş kaliteli enbriyolarım var bu şekilde olup bebeğini kucağına alan varmı?

canım benim son tedavimde dondurulmuş embriyo transfer edildi 3 gün biri 1. kalite diğeri ise 2. kalite beta hcg testim çok iyi çıktı büyük olasılıkla 2side tutunmuş zaten benim inancımda bu yöndeydi için rahat olsun

ayy çok güzel rabbim kucağına aldırsın cnm inşallah sağselamet kavuşursun bebeklerine
peki cnm sadece 2 enbriyonmu vardı benim 3 tane 1.kalite 1 tanede 2.kalite enbriyom var hepside sağlıklı çözünürmü ne dersin?

toplamda 10 tane vardı 6 tanesini çözdüler 2sini transfer ettiler 6 sıda sağlıklı bir şekilde çözüldü kısmeti olanda benimle yola devam etti :):) darısı sana için ferah olsun...

evt cnm yaa kimsecikler yok,bikaç ay önce ne kadar kalabalıkmış,hamiş listesi falan yapmışlar,ama kimse yok artık ilgilenen

sevgili kızlar; uzun zaman oldu giremedim. bugün bir bakayım dedim. yazdıklarınıza o kadar duygulandım ki. Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın, en tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı herbirimize nasip buyursun inşallah. Allah yardımcınız olsun.belki yazın gelmesi, belki face de daha pratik iletişim kuruyor olmamızdan dolayı foruma pek fazla uğrayamaz olduk. ama emin olun, geçmişten bildiklerim olsun, bilmediklerim olsun; aklıma geldikçe halen dualarımdasınız. eminim diğer arkadaşlarımın da dualarınıdasınız. biz o dönem için; Allah tarafından birbirimiz ile karşılaştık burada. hayatımda yüzlerini görmesem de can arkadaşlarımı burada tanıma fırsatım oldu. girrmeme nedenlerimiz daha çok dediğim gibi facede iletişimin kolaylığı.

kızlar ben de kendi hikayemi yazayım sizlere. geçen yıl temmuzda ilk tüp denemesi ve negatifi aldık. sonrasında 6 ay bir ton aksilik yok kist, yok erken adet vb vb bir türlü donmuş transferi olmadı. sonra ocak ayında donmuşlar ile hamile kaldım. herşey süper gitti, beta hcg değerlerim harika, kese süper vb vb. 8. hafta ise kalp atışı görülmediği için küraj dendi. duyduğuma inanamadım, aklımın ucundan geçmemişti böyle birşey, kulaklarım vınlamıştı dr konuşurken.5 mart ta kürtaj yapıldı ve alındı. kürtajın 20. günü istanbula gittik, yeni merkezle görüştük, anlaştık, yaptırmam gereken testleri yaptırmaya başladım.

nisan 11 de, kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum. mayıs ayı adetinde istanbula gidip tedaviye başlayacaktık. neyse; mayıs başında (hatta 3-4 gün sonra istanbula gidiş planı yapıyırduk) dişim sızlamaya başladı, dişçiye gidicem, bir test yaptırayım dedim "olmaz ya, yine de yaptırayım". evet kızlar; yaptırdım ve silik çizgi. buradan canım arkadaşım tuha2014 ü aradım. "bu test yanlıştır dimi diye" "bunca yıl bi sürü test yaptık, hiç silik görmedik" dedi. eşim geldi; bir ton test yaptık hep silik, sonra kana gittik ve bombaaaa. hamileydim.

kızlar, hep duyardım, inanırdım ama başıma gelmez derdim; çok şükür bin şükür Rabbime şu an 12 haftadayız. her günüm bir ton endişe ile geçiyor, neredeyse hergün dr a gidicem. Rabbim inşallah evladımızı sağlıklı ve hayırlı olarak kucağımıza almayı nasip eder. (AMİN)

sevgili arkadaşlarım; çok zor, maddi-manevi yıpranıyor insan, ne hissedideceğini bilmiyor, daha önce bilmediği çaresizlik gibi birşeyi öğreniyor. Ama kızlar; çok şükür en azından tedavi olmak gibi fırsat var ellerimizde. parası olup, fiziksel olarak imkansızlıklar yaşayanlar kadar; tedavi olacak mali imkanları olmayan nice insan var. Allah inşallah en tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip buyursun (AMİN) Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun inşallah.

ya harikasin canim okadar guzel dile getirmissinki cok duygulandim rabbim isallah kucana almayida nasip etsin isallah aman sitres yapma gerci sitres yapmamak elde deyil
ilk tuttumu sonra kese sonra kalp atisi dis gebelik yok sagliklimi olcakmi dogum buyumu yani hep bi sitres icinde olcaz bi omur boyu ama guzel teleslar rabbim isallahla hayirli saglikli evlat nasip etsin biz birbirimizi görmuyoruz evet belki bellimi olur kader belki evlatlarimiz belki biyerde taniscak arkadas olcak lar ahahah buyuduklerini görmeyide rabbim nasip etsin

merhaba arkadaslar bende donmuslarla sansımı denedım sukurlerolsun olumlu sonucta aldım ama 6. haftamda hafıften kanamalar basladı dun aksamda adet kanamsı gıbı oldu hemen acıle gıttık ama malesef keseyı goremedıler beta hcg 3080 ıdı.bırgun sonra kan testı yaıldı 1200 e dusmus degerım kanamam 5 dk surmedı hemen cok azaldı. ama deger dusuyo dusukte yapmadım sancılanmadım veya kan pırtıları gelmedı ne oldu bebekte yok ortada dıs gebelıkten suphelendıler ama yumurtalara felan ultrsyonda baktılar yok yok boyle bırsey yasayan varmı ne olur allah rızası ıcn yardım edın bılgısı olan boyle bırsey yasayan duyan . ıkı gundur kafayı yıyecek hale geldım umıtlenmek ıstemıyorum ama bıryerlerde acabalarda gezınıyo kafamda.benı cok ıyı anlayacagınızı bılıyorum sımdıden cok tesekkur ederım

canım geçmiş olsun, inşallah bebeğine tez zamanda ve hayırlı zamanda kavuşursun. bir arkadaşım senin durumuna benzer bir durum yaşadı iki kez. kan phtılaşması çıktı onda ve şu an Allah ın izni ile 1 ay sonra doğum yapacak. 7 haftaya kadar normal olan herşey, beta hcg küt diye düştü ve kanaması da başlamıştı zaten. canım hayırlı çözümler bulursun inşallah

Slm KiZlar bende bugün adet oldum yarın doktora gitcem kısmetse başlıycam dondurulmus transferine...adetin kaçıncı gunu transfer oluyor genelde..

slm kızlar beni hatırladınız mı yeni gelen arkadaşlar tanımaz gerçi.bende dondurulmuşlarla şansını deniyenlerdenim.allahım hepinizin yardımcısı olsun çok stresli bir süreç.şuan 15.haftadayım çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak.rabbim herkesin gönlüne göre versin.hepiniz için dua ediyorum

18-19 . gün tranferin olabilir canım. tabi kişiye göre de değişiyor. hakkında hayırlısı ve bebişli sonuçların olsun inşallah cnm

amin cnm inş.. doktorum 20. yada 22. gün dedii.. ama 1 gün önce 1 gün sonra olabilir rahmine baglı dedii..bakalım nezaman olcak inşş erken olur daha fazla beklemem 1 gün 1 gündür sonucta:)

selam kızlarrrrrr benim dondurulmuş embriyo ile 2.denemem olacak...ilk tüp bebek deneyimim şubatta oldu maalesef negatif..2.yi donmuşlarla denemdim nisan da oda olmadı şimdi yine donmuşlarla 3.denememi yapıyorum rabbim acısın artık inşallah bebeğimi bana bağışlasın :)9 temmuz da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı yine...inşallah hepimiz bebeeklerimize kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…