- 23 Ekim 2010
- 154
- 0
5.gün emriyosumuydu? 5+7 12.gün çok silik çıkar....bekle bence....2 gün daha bekle[/QUOT
ASLINDA DONDURDUKLARI ZAMAN 6 GÜN YAŞADI DEMİŞLERDİ AMA 5. GÜN EMBRYOSU UMARIM TÜM İSTEYENLERİN OLUR HER GÜN FETİH SURESİ OKUYORUM SOL KASIGIM AGRIYOR EŞELENİYOR GİBİ ADET OLCAM GİBİ OLUYOR YANİ BU YÜZDEN KORKUYORUM BEN NORMALDE ADETİMDEN 1 GÜN ÖNCE AGRIR SONRADA OLURUM ANLAMADIM ... GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
merhaba arkadaşlar benimde transferim pazartesi yapıldı 7haziran test tarihi...........tek embriyoydu gerçi ben istememiştim tek olmasını ama doktorum kalitesinin iyi olduğunu daha önce yaşadığım ikiz kayıplar ,kızımın düşük kilolu doğumu yüzünden böyle olmasının daha doğru olduğunu söyledi................transferim çok iyi geçti fakat transferin olduğu akşam eşim kızımı bir türlü zapdemiyordu benden yardım istedi bende söylenince sinirlendi bağırıp çağırdı bende biraz zorlandım her iki kasığımdada kasılmalar oldu üzüldüm tabi ama iş işten geçmişti ertesi sabah 2 damla pembe lekeyle birlikte çok az embriyoya benzer akıntım oldu..........şu anda biraz üzgünüm acaba tutmayıpta hemen beni biraktımı düşüncesi hiçaklımdan çıkmıyor...........böyle akıntı yaşayan oldumu hiç sürekli aklımda bu soru varda çünkü bu embriyoma çok güveniyordum blast olduğu için inşallah sırf bu yüzden heba olmaz
kızlar ne durumdasın benim sol tarafım hala agrıyor çok merak ediyorum test tarihide 6 haziran eşim de o tarihten erken yaptırma diyor ben idrar yapsam çıkar mı diye merak ediyorum
rana benide listeya yazarmısın...transferim28 mayıs..test tarihim9 haziran.......umarım sononada pozitif yazarsın
teşekkürler RANA umarım pozitifide yazmak nasip olur.......sen ne ler yapıyosun......inşallah canım yaaaaaaa ne güzel olur burdan pozitif değerleri söylemek....http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...te-topigi.html (2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği) liste genel bir liste ismini yazdır...
slm kızlar bugun ilk tüp bebek sonucumu aldım negatif
dondurulmuş embriyolarla deniycem ikinciyi..
ne aşamalardan gececegimi yazarmısınız hiç bi bilgim yok
kontrole kaç kez gitcez igne falan varmı anlatırsanız sevinirim
inşallah dondurulmuşlarla pozitifi görürsün canım......dondurulmuşlarla çok rahat emin ol,sadce rahaim duvarının kalınlığına bakılıyor ben iğne kullanmadım sadece estrofem diye bir hap kullandım ve sadece 3 defa kontrole gittim duvar kalınlığı uygun hale gelince transfer için gün veriyorlar...........benimde perşembeye test tarihim
6 donmuş embriyo bir güzel çözülmüşler 3. ya da 5. gün transferi yapacaklarmış yarın 3. gün pazarda 5
hadi hayırlıı olsunnnnn bende temmuz ortasında trasnferim olcakkkk heycanla takp etcem sizi:)6 donmuş embriyo bir güzel çözülmüşler 3. ya da 5. gün transferi yapacaklarmış yarın 3. gün pazarda 5
Kızlar selam... ben adet oldum pazartesi ultrason kontrolum var..
estrofeme de başlayacamm e2 ve progesteron tahlili istedi onları yaptıracam.....
bakalım bundan sonrası iyi olur inşallahhh....
rahim kalınlığına kaç günde bir bakılıyor acaba bilen var mı? kaç kez rahim kalınlığına bakılacak??*
Haydi gözün aydın hayırlı olsun canım
Allah yardım etsin ve yüzünü güldürsün insallah.