Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

5.gün emriyosumuydu? 5+7 12.gün çok silik çıkar....bekle bence....2 gün daha bekle[/QUOT

ASLINDA DONDURDUKLARI ZAMAN 6 GÜN YAŞADI DEMİŞLERDİ AMA 5. GÜN EMBRYOSU UMARIM TÜM İSTEYENLERİN OLUR HER GÜN FETİH SURESİ OKUYORUM SOL KASIGIM AGRIYOR EŞELENİYOR GİBİ ADET OLCAM GİBİ OLUYOR YANİ BU YÜZDEN KORKUYORUM BEN NORMALDE ADETİMDEN 1 GÜN ÖNCE AGRIR SONRADA OLURUM ANLAMADIM ... GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

merhaba arkadaşlar benimde transferim pazartesi yapıldı 7haziran test tarihi...........tek embriyoydu gerçi ben istememiştim tek olmasını ama doktorum kalitesinin iyi olduğunu daha önce yaşadığım ikiz kayıplar ,kızımın düşük kilolu doğumu yüzünden böyle olmasının daha doğru olduğunu söyledi................transferim çok iyi geçti fakat transferin olduğu akşam eşim kızımı bir türlü zapdemiyordu benden yardım istedi bende söylenince sinirlendi bağırıp çağırdı bende biraz zorlandım her iki kasığımdada kasılmalar oldu üzüldüm tabi ama iş işten geçmişti ertesi sabah 2 damla pembe lekeyle birlikte çok az embriyoya benzer akıntım oldu..........şu anda biraz üzgünüm acaba tutmayıpta hemen beni biraktımı düşüncesi hiçaklımdan çıkmıyor...........böyle akıntı yaşayan oldumu hiç sürekli aklımda bu soru varda çünkü bu embriyoma çok güveniyordum blast olduğu için inşallah sırf bu yüzden heba olmaz

güzel düşün canım....inşallah 7 haziranda güzel haberlerin alırız...seni de listeye ekleyeyim

:nazar: TRANSFER OLUP BEKLEYENLER:nazar:

NİCKİNZTRANSFER TARİHİ KONULAN ADET TEST TARİHİ SONUÇ
buket_ak3823 Mayıs 2012 1 6 Haziran 2012…..
denizgel21 mayıs 2012… 4 Haziran 2012 ….
kardelen8628 mayıs 2012… 7 Haziran 2012 ….

rana benide listeya yazarmısın...transferim28 mayıs..test tarihim9 haziran.......umarım sononada pozitif yazarsın

:nazar: TRANSFER OLUP BEKLEYENLER:nazar:

NİCKİNZTRANSFER TARİHİ KONULAN ADET TEST TARİHİ SONUÇ
buket_ak3823 Mayıs 2012 1 6 Haziran 2012…..
denizgel21 mayıs 2012… 4 Haziran 2012 ….
kardelen8628 mayıs 2012… 7 Haziran 2012 ….
Pikocu28 mayıs 2012… 7 Haziran 2012 ….

Son düzenleme:
slm kızlar bugun ilk tüp bebek sonucumu aldım negatif
dondurulmuş embriyolarla deniycem ikinciyi..
ne aşamalardan gececegimi yazarmısınız hiç bi bilgim yok
kontrole kaç kez gitcez igne falan varmı anlatırsanız sevinirim

slm kızlar bugun ilk tüp bebek sonucumu aldım negatif
dondurulmuş embriyolarla deniycem ikinciyi..
ne aşamalardan gececegimi yazarmısınız hiç bi bilgim yok
kontrole kaç kez gitcez igne falan varmı anlatırsanız sevinirim

inşallah dondurulmuşlarla pozitifi görürsün canım......dondurulmuşlarla çok rahat emin ol,sadce rahaim duvarının kalınlığına bakılıyor ben iğne kullanmadım sadece estrofem diye bir hap kullandım ve sadece 3 defa kontrole gittim duvar kalınlığı uygun hale gelince transfer için gün veriyorlar...........benimde perşembeye test tarihim

tedavimde son sürece gelebildim nihayet çarşamba günü embriyolar çözdürülecek perşembe günü beni arayıp transfer tarihini söyleyecekler bu dafa nedense korkuyorum sigarada içer oldum işte bu beni daha ürkütüyor:KK43:((

inşallah dondurulmuşlarla pozitifi görürsün canım......dondurulmuşlarla çok rahat emin ol,sadce rahaim duvarının kalınlığına bakılıyor ben iğne kullanmadım sadece estrofem diye bir hap kullandım ve sadece 3 defa kontrole gittim duvar kalınlığı uygun hale gelince transfer için gün veriyorlar...........benimde perşembeye test tarihim

İns cnm daha kolay olur
Sonucumu bugun öğrendiğim icin mutsuzum
İns perşembeye yüzün güler cnm
Bende Hayırlısıysa kendimi toplayıp ikinci denemeye başlıyayim

Merhaba kızlar.....öncelikle hepinize bu zorlu yolda başarı ve sabır diliyorum....
hamişlere de sağlıklı evlatlar diliyorum....
Kızlar ben dondurulmuşları denemek için tedaviye başladım....
bugün 4.iğnemi vuruldum.(lucrin vuruyorum.. adetin 21.günü başladım)....adetin 2. günü estrofeme başlayacamm...
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun....Rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhh.....booooooooool şanslarrr.

6 donmuş embriyo bir güzel çözülmüşler 3. ya da 5. gün transferi yapacaklarmış yarın 3. gün pazarda 5 :21:

Kızlar selam... ben adet oldum pazartesi ultrason kontrolum var..
estrofeme de başlayacamm e2 ve progesteron tahlili istedi onları yaptıracam.....
bakalım bundan sonrası iyi olur inşallahhh....
rahim kalınlığına kaç günde bir bakılıyor acaba bilen var mı? kaç kez rahim kalınlığına bakılacak??*

6 donmuş embriyo bir güzel çözülmüşler 3. ya da 5. gün transferi yapacaklarmış yarın 3. gün pazarda 5 :21:
hadi hayırlıı olsunnnnn bende temmuz ortasında trasnferim olcakkkk heycanla takp etcem sizi:)
Kızlar selam... ben adet oldum pazartesi ultrason kontrolum var..
estrofeme de başlayacamm e2 ve progesteron tahlili istedi onları yaptıracam.....
bakalım bundan sonrası iyi olur inşallahhh....
rahim kalınlığına kaç günde bir bakılıyor acaba bilen var mı? kaç kez rahim kalınlığına bakılacak??*

3-4 günde bir gidiliyormus cnm kontrole..adetin 15-20. günleri arası trasnfer oluyormuşş genlede..

bu arada kızlar ben dun doktorla görüştüm..
eşim azospermi idi sperm buşundu embriyolar baya kaliteliiiii
ama ilk denemede tutmadı bende hiç bi sorun yok gayet iyi rahmim varmış herşeyim iyimiş doktor öyle dedii nsl hamile kalmadınız ilk denemede şaşırdım dediii..
eninde sonunda cocugunuz olcak siizn sakın üzülmeyin dediiii.
biz transferden sonra malatyada yaptırdık elazıga gittik 1.5 saat sürdü yol sallandım biraz bide trasnferin ertesi günü yerimden sıçradımmmm bunlar etkilimi dedim olmamasında
doktorda boyle koca karı laflarına inanmayın eger yatmayla kımıldamama ile hamile olunacaksa biz hastalarımıza hiç kalkmadan yatmalarını söyleriz 15 gün dedii...böyle bşy yokkkk ilk 1 saat yatıp sonrasında günlük hayatınızıa agır işler yapmadan dönün dedii..
ama ben vesveseli biriyim bunuda farrketti doktor içiniz rahat olsun diye akşama kdr hastahanede yatarsınız akşamda sizi bi otele yerleştiririz 1 gece kalıp evinize giersiniz sırf içiniz rahat olsun diye dedii..
öyle işte mutluyum hala doktorun sizin eninde sonunda çocugunuz olacak dedigi laf kulaklarımda :)
haa bide dediki tıp kimi zaman kimi şeyleri açıklayamaz meselaa bi hastamıza 3 tane aynı tarz çok hücreli embriyo koyarız 1 tanesi tutar gdiger ikisi tutmaz bunun sebebini bulamayız çünkü o tutan embriyonun digerlerinden bi farkı yoktur ama tutunmuştur...tabi hastamız o sıra hamile kaldıgı için diger iki embriyo niye tutumadı diye bize sormaz dedii..mantıklı geldiii ..tutmaz denilen embriyo tutuyor ,kesin tutar gözüyle bakılan tutmayabiliyor...kısmet rabbim nasip ederse olmuycak bşy yok onu anladım istemessede en iyisi olsa olmuyor

Son düzenleme:
X