• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI FEMARA - LETROZOL - LETRASAN KULLANANLAR

evet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesef
Benim bu 2. ayım iki ayda da sadece 1 yumurtlama oldu en son gittiğimde 20mm sağlıklı görünüyor demişti. Bazı yorumları okuyorum 3-4 tane yumurtası olan var 1 tane olması bir soruna mı işaret acaba bilgim yok

9 aydır deniyoruz. Bende pcos var eşimin spermlerinde de sorun çıktı. İkimizde takviye kullanıyoruz. İlk defa bu ay çatlatma tedavisine başladık
takviyeyi doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz bizde kullansak

Benim bu 2. ayım iki ayda da sadece 1 yumurtlama oldu en son gittiğimde 20mm sağlıklı görünüyor demişti. Bazı yorumları okuyorum 3-4 tane yumurtası olan var 1 tane olması bir soruna mı işaret acaba bilgim yok
Takviyelerle yumurtanın artar devam edin 3 ay

Kızlaar ne durumdayız herhangi bir belirti yaşayan ya da test yapan varmı ? benim beklenen tarihim aralık 8 6gün var daha reglime ama bugün erken test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum

Back