- 14 Kasım 2024
- 61
- 10
hangi takviyeyi kullanıyorsunuz9 aydır deniyoruz. Bende pcos var eşimin spermlerinde de sorun çıktı. İkimizde takviye kullanıyoruz. İlk defa bu ay çatlatma tedavisine başladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi takviyeyi kullanıyorsunuz9 aydır deniyoruz. Bende pcos var eşimin spermlerinde de sorun çıktı. İkimizde takviye kullanıyoruz. İlk defa bu ay çatlatma tedavisine başladık
Thancs woman kullanıyorum eşim thancs one kullanıyorhangi takviyeyi kullanıyorsunuz
maxıjuno kullanyrm ben onun içeriği daha iyiThancs woman kullanıyorum eşim thancs one kullanıyor
Sizde ne sıkıntı varmaxıjuno kullanyrm ben onun içeriği daha iyi
Sizde ne sıkıntısebepsiz
Sizde ne sıkıntı var
sebepsiz olmuyor bir düşük var ondan sonra olmadı değerlerim her şey normalSizde ne sıkıntı var
Kaç aydır deniyorsunuzsebepsiz olmuyor bir düşük var ondan sonra olmadı değerlerim her şey normal
11 ay olduKaç aydır deniyorsunuz
İğnenin 6. Günü sabırsızlıkla test gününü bekliyorumKaç aydır deniyorsunuz
Bende ya günler hiç geçmiyor. 4 Aralık beklenen adet tarihimİğnenin 6. Günü sabırsızlıkla test gününü bekliyorum
6 Aralık benimdeBende ya günler hiç geçmiyor. 4 Aralık beklenen adet tarihim
var mı belirtiBende ya günler hiç geçmiyor. 4 Aralık beklenen adet tarihim
Kasık ağrım var belime ve bacağıma vuruyorvar mı belirti
Benim bu 2. ayım iki ayda da sadece 1 yumurtlama oldu en son gittiğimde 20mm sağlıklı görünüyor demişti. Bazı yorumları okuyorum 3-4 tane yumurtası olan var 1 tane olması bir soruna mı işaret acaba bilgim yokevet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesef
takviyeyi doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz bizde kullansak9 aydır deniyoruz. Bende pcos var eşimin spermlerinde de sorun çıktı. İkimizde takviye kullanıyoruz. İlk defa bu ay çatlatma tedavisine başladık
Evet doktor tavsiye etti ikimizedetakviyeyi doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz bizde kullansak
Takviyelerle yumurtanın artar devam edin 3 ayBenim bu 2. ayım iki ayda da sadece 1 yumurtlama oldu en son gittiğimde 20mm sağlıklı görünüyor demişti. Bazı yorumları okuyorum 3-4 tane yumurtası olan var 1 tane olması bir soruna mı işaret acaba bilgim yok
takviye kullanmıyorum, ne önerirsinizTakviyelerle yumurtanın artar devam edin 3 ay
Ben 3 mfk nin eş paketini kullandim eşimle birlikte doktorum maxiper diye bir takviye verdi maxijuno kullandimtakviye kullanmıyorum, ne önerirsiniz