- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
selam kızlarrrrrr benim dondurulmuş embriyo ile 2.denemem olacak...ilk tüp bebek deneyimim şubatta oldu maalesef negatif..2.yi donmuşlarla denemdim nisan da oda olmadışimdi yine donmuşlarla 3.denememi yapıyorum rabbim acısın artık inşallah bebeğimi bana bağışlasın :)9 temmuz da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı yine...inşallah hepimiz bebeeklerimize kavuşuruz..
Merhaba Arkadaşlar,
şubat 2010 yıllında ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ama maalesef 10.haftada bebişimin kalbi durdu. Ondan sonra 6 ay adet göremedim ve sebebide rahim yapışıklığı çıktı, histeroskopi oldum ve ondan sonra mucize bir şekilde Aralık 2010'da normal yoldan hamile kaldım. Ama gebeliğim hep kanamalarla illerledi ve nitekim 10.haftada yeniden 2.bebeğimide kaybettiğimi öğrendim ve yine kürtaj oldum. Kürtajdan sonra yine sil baştan rahim yapışıklığı ve yine histeroskopi. Ondan sonra uzun zaman rahim duvarım kalınlaşmadı hep 2-3 mm, çok şükür son bir kaç aydır 6 mm ve üzeri oluyor. Artık daha fazla beklemek istemiyorum ve bir kere doğal yoldan kaldım diye acaba öncelikle aşılama mı denesem diye düşünüyorum yoksa direk 3 tane olan dondurulmuşlaımı yapayım diye kara kara düşünüyorum. Lütfen tecrübelerinizi paylaşın? Birde 3 tane dondurulmuşlardan 3 de çözülürse o zaman 1-2 geri donduruyorlarmı?
Doğal yoldan hamile kalabilmen iyi fakat 2 defa kürtaj olmuşsun, bu durumda nacizane fikrim tüp bebeği pgt yöntemiyle yaptırman, çünkü 2 defa bebeklerinin kalbi durduğu için kürtaj olmuşsun belki genetikte sorun vardır.Daha önce eşinin ve kendinin kromozonlarına baktırdınız mı? Baktırmadıysanız mutlaka baktırın ve çıkacak sonuca göre doktorunuzla görüşüp ona göre bir yol izleyin.
selam kızlarrrrrr benim dondurulmuş embriyo ile 2.denemem olacak...ilk tüp bebek deneyimim şubatta oldu maalesef negatif..2.yi donmuşlarla denemdim nisan da oda olmadışimdi yine donmuşlarla 3.denememi yapıyorum rabbim acısın artık inşallah bebeğimi bana bağışlasın :)9 temmuz da transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı yine...inşallah hepimiz bebeeklerimize kavuşuruz..
bende 2. denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım geçen sene 9 temmuzda transfer olmuştu aynı gün olunca şans dilemek istedim inş. sende bu mutluluğu yaşarsın şimdi benim dünya tatlısı 2 kızım var Allah evlat isteyenleri bu duygudan mahrum etmesin
canım çok saol inşallah rabbim bana da nasip eder :)allah güzel kızlarını sana bağışşlasın çok mutlu huzurlu ,sağlıklı bir hayatınız olsun hep birlikte ::)aallahıma inanıyorum bende birgün anne olacağım ...
mrb kizlar.birazda ben icimi dokeyim istedim.subatta ilk negatiften sonra dondurulmuslarla bir kac ay sonra devam ederim diye dusundum. ama planladigin gibi olmuyor hayat...
2,5 lik kanamali cikolata kisti yuzundunde ikinci tup bebegi olamadim malesef. doktorum alalim dedi onuda yaptirmadim. oyle bekliyorum. hergun adetten farkli olarak ic camasirimda lekelenme. biktim artik.Ramazan ayindan sonra nasip olursa tekrar gidecegim doktora. yine alalim derlerse naparim bilemiyorum. kafam karmakarisik. icimde biryerde `Rabbimin verdiginde vermediginde de, geciktirdiginde de, ertelediginde de, her adimda her zerre de hayir vardir `diye soyluyor. Allahim bu yolda emek verenlerin, goz yasi dokenlerin yardimcisi olsun...
kimse yokmu kızlar nerdesiniz
merhaba arkadaşım,,
tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.
ben de yarın tedavime başlıyacağım. yarın muayene olduktan sonra dr.um ilaç çizelgemi vericek sanırım 15 günü buluyor transfer zamanı çok emin değilim ama aklımda öle kalmış.
umarım ramazan ayının bereketi bizi de sarar.....
çok heycanlıyım..
seninkide hayırlı olsun cnm bende çok heyecanlıyım inşşş ikimizde hamile kalırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bakalım salı günü transa girecem tranferden sonra 3 gün önemli diyorlar zaten ben çalışıyorum 3 günden sonra çalışcam büyül olasılıkla ayyy sonuç günü ya çok mutlu olacağız ya da çok üzgün inşşş mutlu olanlardan oluruz sizin sorun neydi cnm bize sebebsiz dediler ve bence en zoru ...