Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Hayırlı olsun cnm bu son denemen olur ins hamis olursun..Rabbim ins anne baba olmayı bizdede nasip eder..

bugün transferimin 7. günü dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc negatıf . deger 0.11 gibi bişey acaba cokmu ümitsiz bu sekilde olupta 12. gün hamile çıkan arkadaş var mı ((( benimki 4. gün transferiydü ve embriyo 1. kaliteymiş öle dedi dr. lütfen yorummlarınıızıbekliyorum ((

Merhaba Arkadaşlar,

şubat 2010 yıllında ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ama maalesef 10.haftada bebişimin kalbi durdu. Ondan sonra 6 ay adet göremedim ve sebebide rahim yapışıklığı çıktı, histeroskopi oldum ve ondan sonra mucize bir şekilde Aralık 2010'da normal yoldan hamile kaldım. Ama gebeliğim hep kanamalarla illerledi ve nitekim 10.haftada yeniden 2.bebeğimide kaybettiğimi öğrendim ve yine kürtaj oldum. Kürtajdan sonra yine sil baştan rahim yapışıklığı ve yine histeroskopi. Ondan sonra uzun zaman rahim duvarım kalınlaşmadı hep 2-3 mm, çok şükür son bir kaç aydır 6 mm ve üzeri oluyor. Artık daha fazla beklemek istemiyorum ve bir kere doğal yoldan kaldım diye acaba öncelikle aşılama mı denesem diye düşünüyorum yoksa direk 3 tane olan dondurulmuşlaımı yapayım diye kara kara düşünüyorum. Lütfen tecrübelerinizi paylaşın? Birde 3 tane dondurulmuşlardan 3 de çözülürse o zaman 1-2 geri donduruyorlarmı?

Doğal yoldan hamile kalabilmen iyi fakat 2 defa kürtaj olmuşsun, bu durumda nacizane fikrim tüp bebeği pgt yöntemiyle yaptırman, çünkü 2 defa bebeklerinin kalbi durduğu için kürtaj olmuşsun belki genetikte sorun vardır.Daha önce eşinin ve kendinin kromozonlarına baktırdınız mı? Baktırmadıysanız mutlaka baktırın ve çıkacak sonuca göre doktorunuzla görüşüp ona göre bir yol izleyin.

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler. İkinci düşükten sonra kromoz ve genetik testleri hem bende hem eşimde yapıldı çok şükür herşey temiz çıktı sadece bende hafif kan pıhtılışması çıktı ve o yüzden birdaki hamilelikte kan sulandırıcı iğneler kullanacağım. PGT bilmiyorum valla hiç düşünmedim doktoruma bu hafta danışacağım, hayırlısı artık

tek embr. transferi istemiştim 7. gün testi beni yanıltmadı erkende olsa doğruymuş.. dün test günümdü sonuç neegatif... ağustosta donmuşlardan koydurucaz artık(

bende 2. denememde dondurulmuşlarla hamile kaldım geçen sene 9 temmuzda transfer olmuştu aynı gün olunca şans dilemek istedim inş. sende bu mutluluğu yaşarsın şimdi benim dünya tatlısı 2 kızım var Allah evlat isteyenleri bu duygudan mahrum etmesin

canım çok saol inşallah rabbim bana da nasip eder :)allah güzel kızlarını sana bağışşlasın çok mutlu huzurlu ,sağlıklı bir hayatınız olsun hep birlikte ::)aallahıma inanıyorum bende birgün anne olacağım ...

mrb kizlar.birazda ben icimi dokeyim istedim.subatta ilk negatiften sonra dondurulmuslarla bir kac ay sonra devam ederim diye dusundum. ama planladigin gibi olmuyor hayat...
2,5 lik kanamali cikolata kisti yuzundunde ikinci tup bebegi olamadim malesef. doktorum alalim dedi onuda yaptirmadim. oyle bekliyorum. hergun adetten farkli olarak ic camasirimda lekelenme. biktim artik.Ramazan ayindan sonra nasip olursa tekrar gidecegim doktora. yine alalim derlerse naparim bilemiyorum. kafam karmakarisik. icimde biryerde `Rabbimin verdiginde vermediginde de, geciktirdiginde de, ertelediginde de, her adimda her zerre de hayir vardir `diye soyluyor. Allahim bu yolda emek verenlerin, goz yasi dokenlerin yardimcisi olsun...

İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Burda bize de umut olursun.

her şeyde bir hayır vardır. Önce problemini hallet bence, sonra tedaviye başlarsın.

arkadaslar merhaba uzun süredir yazmadım ama takip ediyorum sizi
Allah yardımcınız olsun
ben dondurulmuslarla hamile kaldım cok sükür 20 ocakta transfer olmustum
ilk denemem 34 yumos toplanmıs ve negatifti..
daha öncesi var tabi benim hikayemin 2006 yılında tam üniversiteden mezun olduğum yıl
14 ve 8 cmlik 2 tane cikolata kistim olduğunu öğrendim
daha da kötüsü kan tahlillerinde kanser teshisi konuldu 1 ay onkoloji bölümünde yattım
ameliyat oldum bi mucizeyle temiz cıktı pataloji raporum
aradan 5 ay gecmedi ki yine ağrı sancı tekrarladı benim çikolata fabrikam
tekrar acık ameliyat
sonrası 4 yıl doğum kontrol hapı kullandım evlendim hemen bıraktım hapı
her gittiğim doktor cocuğunuz olmaz dediler cünki her ay kistim tekrarlıyordu
arada kayboldu ama beni hiç bırakmadı saolsun
en sonunda tüp bebek merkezinde 8 cmlik kistim aspire edilerek yani içi bosaltılarak tedaviye basladık
su an oğlum benimle
Allah kucağımıza alamayı nasip etsin..

cok uzun oldu oldu kusura bakmayın ama yazmadan gecemedim cünki ben de okuyup cok moral buldum bu yazılardan
Ben bu uğurda savasan kimselerin er ya da gec muradına erdiğini gördüm..
İçiniz rahat olsun sizinde öle olacak
Dualarım sizlerle

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasak mı? Doktora sormayı unuttum. Bilen var mı?

kızlar selam..sizlere umut olmak isterdim ama maalesef bugün neagtif sonuç aldım...şuana kadar tam 6 ayda taze 1 kez 2 defa da dondurulmuş denedim ..hiçbirinden sonuç alamadım...ama bu benim şansızlığım sanırım ..ve spebsiz infertilite bununla uğaşmak çok daha zor...

ARKADAŞLAR BEN 1 KİMYASAL GEBELİK VE 1 BAŞARISIZ TÜP BEBEK SONRASINDA DONDURULMUŞLARI DENEMEYE KARAR VERDİM VE ADETİMİN 3 GÜNÜ GÜNDE 2 TANE ESTROFEM İLE BAŞLADIM 6 GÜN SONRA KALINLAŞTIMI DİYE BAKILACAK İNNŞŞ BU SEFER OLUR GELİN HEP BERABER BU AYDA DA HER ZAMANKİ GİBİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM BİZİ BİZDEN BAŞKA ANLAYAN YOK .. ACABA GENELDE TRANSFER KAÇINCI GÜN YAPILIYOR VE HANGİ İLAÇLAR KULLANILIYOR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ????????????

kimse yokmu kızlar nerdesiniz

merhaba arkadaşım,,
tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.
ben de yarın tedavime başlıyacağım. yarın muayene olduktan sonra dr.um ilaç çizelgemi vericek sanırım 15 günü buluyor transfer zamanı çok emin değilim ama aklımda öle kalmış.
umarım ramazan ayının bereketi bizi de sarar.....
çok heycanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…