sevgili kızlar; uzun zaman oldu giremedim. bugün bir bakayım dedim. yazdıklarınıza o kadar duygulandım ki. Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın, en tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı herbirimize nasip buyursun inşallah. Allah yardımcınız olsun.belki yazın gelmesi, belki face de daha pratik iletişim kuruyor olmamızdan dolayı foruma pek fazla uğrayamaz olduk. ama emin olun, geçmişten bildiklerim olsun, bilmediklerim olsun; aklıma geldikçe halen dualarımdasınız. eminim diğer arkadaşlarımın da dualarınıdasınız. biz o dönem için; Allah tarafından birbirimiz ile karşılaştık burada. hayatımda yüzlerini görmesem de can arkadaşlarımı burada tanıma fırsatım oldu. girrmeme nedenlerimiz daha çok dediğim gibi facede iletişimin kolaylığı.
kızlar ben de kendi hikayemi yazayım sizlere. geçen yıl temmuzda ilk tüp denemesi ve negatifi aldık. sonrasında 6 ay bir ton aksilik yok kist, yok erken adet vb vb bir türlü donmuş transferi olmadı. sonra ocak ayında donmuşlar ile hamile kaldım. herşey süper gitti, beta hcg değerlerim harika, kese süper vb vb. 8. hafta ise kalp atışı görülmediği için küraj dendi. duyduğuma inanamadım, aklımın ucundan geçmemişti böyle birşey, kulaklarım vınlamıştı dr konuşurken.5 mart ta kürtaj yapıldı ve alındı. kürtajın 20. günü istanbula gittik, yeni merkezle görüştük, anlaştık, yaptırmam gereken testleri yaptırmaya başladım.
nisan 11 de, kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum. mayıs ayı adetinde istanbula gidip tedaviye başlayacaktık. neyse; mayıs başında (hatta 3-4 gün sonra istanbula gidiş planı yapıyırduk) dişim sızlamaya başladı, dişçiye gidicem, bir test yaptırayım dedim "olmaz ya, yine de yaptırayım". evet kızlar; yaptırdım ve silik çizgi. buradan canım arkadaşım tuha2014 ü aradım. "bu test yanlıştır dimi diye" "bunca yıl bi sürü test yaptık, hiç silik görmedik" dedi. eşim geldi; bir ton test yaptık hep silik, sonra kana gittik ve bombaaaa. hamileydim.
kızlar, hep duyardım, inanırdım ama başıma gelmez derdim; çok şükür bin şükür Rabbime şu an 12 haftadayız. her günüm bir ton endişe ile geçiyor, neredeyse hergün dr a gidicem. Rabbim inşallah evladımızı sağlıklı ve hayırlı olarak kucağımıza almayı nasip eder. (AMİN)
sevgili arkadaşlarım; çok zor, maddi-manevi yıpranıyor insan, ne hissedideceğini bilmiyor, daha önce bilmediği çaresizlik gibi birşeyi öğreniyor. Ama kızlar; çok şükür en azından tedavi olmak gibi fırsat var ellerimizde. parası olup, fiziksel olarak imkansızlıklar yaşayanlar kadar; tedavi olacak mali imkanları olmayan nice insan var. Allah inşallah en tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip buyursun (AMİN) Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun inşallah.