bende 21 haziranda transfer oldum ,ikinci denemem ,dondurulmuşlarla ilk denemem ,benimde test tarihi 4 haziran,
ilkinde 11 gun dayanmıstım ama negatifti keske daha once yaptırsaydım dedim bari bosuna hormon kullanmazdım ..busefer heralde 2 haziranda baktırırım..
bilemiyorum ki..
son gunler zor geciyor biraz uykular kacıyor onun dısında nasıl gececek 15 gun demiyorum zaman cabuk geciyor yeterki sonunda positif olsun.
Hayat ne garip ben normalde sabırsız bir insanım ama sabırlı olmayı ogrendim resmen.herseyin bir nedeni var ve başa gelen çekiliyor...
inşallah her isteyenin bebği olur ve herkes bebeklerine cok iyi anne baba olur.Amin .
Ben bu sefer cok inanıyorum Deniz geliyor :)hatta suan 1 mm kadar:)kalp atısını duydugum anı hayal bile edemiyorum çok muhteşem olsa gerek.
kızlar dün transferim oldu 1 tane test trihim 6 haziran dualarınızı bekliyorum
21 mayısda dondurulmus transfer edildi bana 2.kez hep 1 tane koyuyor doktor 2 tane istedim koymuyor kacıncı denemeden sonra 2 konuluyor,gerci inşallah bu tutacak ve hiiç gerek kalmayacak.:)
inşallah seninde tutar ,ismini düşündün mü ?
Benim "deniz" gerci erkek olursa belki başka olabilir kız olursa kesin deniz.deniz geliyr .)
suan öğlen tatilindeyim aklım fikrim bebişte :)
benim aklımda senin ki gibi tutmassa biz tekrar sıfırdan başlıycak bu bizim 3. Olcak ama tek embryo kalmıştı 2.de 2 tane koymuşlardı 5. Gün embyosu 4b dediler bakalım rabbim ol derse inşallah hepimiz için bir alimden dinledim taş kaya toprak deniz vs isimler yerine anlamı güzel olan isimler koyun demişti yinede karar senin kandilimiz mübarek olsunnnn
4b ne demek? :26:
hemşire bir tür sınıflandırma çeşidi dedi ilaçlar folik plus, coasprin, clıma fort crınojel bu kadar siz ne kullanıyorsunuz
benim transfer 5 haziran gibi şimdi estraderm bant - folik asit-corasprin kullanıyorum...transferden sonra jeli kullacağım heralde...nasıl gidiyor...nerde tadevi oldun...bu arada benimkide 5. gün emriyosu...blastosit dediler...yarın yeni merkeze taşıyacağız...inş.çözülürken bişi olmaz
NİCKİNZ | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
buket_ak38 | 23 Mayıs 2012 | 1 | 6 Haziran 2012 | ….. |
denizgel | 21 mayıs 2012 | … | 4 Haziran 2012 | …. |
merhaba....okadar heyecanlıyımki mutlaka birileri ile paylaşmam gerektiğini düşünerek yazıyorum.bu sayfalarda çok gezindim kafamdaki her soru işareti için cevapları hep bu sayfalarda aradım.sonuçta burda yalnız olmadığımı biliyorum.ve birçok sorumada sizlerden cevap buldum.şimdide yaşadıklarımı paylaşarak benim gibi cevap arayanlara yardımcı olmayı umuyorum.ben 39 yaşındayım ve 6. Denememde nihayet bugün o güzel haberi aldık.hala ayaklarım yere basmıyor.bunun için çok dua ettim. Ve şimdide ne kadar şükretsem az..bu artık son dediğimiz noktada pozitifi gördük.yıllardır ertelenen transferler,negatifler ,kimyasallar,defalarca çekilen filmler,histereskopiler,artık yorulduğumuz noktada müjdemizi aldık ve inşallah kucağımıza almakta nasip olur.bende pco var.aynı zamanda kanallarımdan biri kapalıydı.ve transfer öncesi birtürlü yeterli kalınlığa ulaşmayan bir rahim duvarına sahibim.bunlar bende olanlar. Birde eşimin bulunuğu bir boyut var.ondada sperm azlığı morfolojik bozukluklar ve hareketsiz spermler mevcut. Kısacası bizde infertilite anlamında yok yok..13 yılda ertelenenler hariç 6 transfer yapıldı. Ilk 2 tanesinde kimyasal gebelik ve düşükle sonuçlandı.fakat tamamen merkezden kaynaklıydı.ohssye rağmen yapılan transferlerde bu sonuç kaçınılmazdı.sonra memorial hst de güvenç beye gittim ve ona çok inandım güvendim.2 defa orda negatif denememiz oldu.sonra güvenç bey bahçeciye geçince bende peşinden orada tedaviye başladım.bahçecide ilk denememizde 46 yumurta toplandı.ve 25 tanesi döllendi.bunlardanda sadece 10 tane iyi kaliteli embriyo kaldı.ilkinde 2 tane transfer edip diğer 8 taneyi dondurmuşlardı.2. Yani son denememde sadece rahimin durumunu takip amaçlı tedaviye başlamıştık.duruma göre yeni bir histereskopi yapılacaktı.ama rahim duvarım bu defa öncekilere göre ilaçlara daha iyi yanıt verdi.bu defa extradan tebokan diye bir ilaç kullandım.bol bol yürüyüş yaptım kan akışını hızlandırmak için sürekli hareket halindeydim.çok çok iyi olmasada en azından7,5 la tansferim yapıldı.bu defa kendime söz vermiştim daha önce yaptıklarımın hiçbirini yapmadım.transfer günü bile hstde 1 saat yattım sonra eve geldik derbi maçını izlemek için misafir ağırladık.transferden sonra normal hayatımda ne yapıyorsam aynen devam ettim. Sadece ağır kaldırmadım ve uzanmadım.temizlik dahil evin düzenini hiç değiştirmedim.ve bu süreci ailelerimizden hiçkimseye söylemedik.kimsenin haberi olmayınca hergün arayıp sana durumunu hatırlatanda olmuyor.kafa olarak çok rahat bir dönem geçirdim.ama bol bol dua ettim inandım.özel hst lerde dünya para verip yaptırdığım kan testleri hep negatif çıktı.bu defa devlette yaptıracağım dedim ve sıra randevu falan önemsemeden gidip testimi yaptırdım.ve şimdi inanamıyorum değerimi 115 olarak görünce sayfayı kapatıp kapatıp tekrar açtım.eşiminde benimde hala ayaklarımız havada geziyoruz.allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin.kucağıma aldığımda inanırım herhalde..ben 13 yıl sonra inşallah mucizeme kavuşacağım.darısı sonuç bekleyenlere
canım transfer cumartesi..yni iki gün sonra,kaliteleri gayet iyi 5.gün dondurulmuşlardı bakalım hayırlısı şimdiden stresi sardı çok fena test gününü nasıl beklerim bilmiorum hayırlısı...
çok sevindim inşallah benim mucizemde pazartesi bana gelecek müjdeli haberle sonuç günüm çünki bize de dua et sağ salim kucağına alman dileğiyle
kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)
hayırlı olsun arkadaşım.. inşlhh bu son tedavin olsun. şuan yeni merkezde mi bekliyo ebriyoların . ne zaman tarnsferin olacak peki. yani şuan ebriyalar yemi merkezde bekliyor?
kızlar ne durumdasın benim sol tarafım hala agrıyor çok merak ediyorum test tarihide 6 haziran eşim de o tarihten erken yaptırma diyor ben idrar yapsam çıkar mı diye merak ediyorum
kızlar ne durumdasın benim sol tarafım hala agrıyor çok merak ediyorum test tarihide 6 haziran eşim de o tarihten erken yaptırma diyor ben idrar yapsam çıkar mı diye merak ediyorum