Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar dün transferim oldu 1 tane test trihim 6 haziran dualarınızı bekliyorum

ilaç olarak neler kullanıyorusnuz benimde muhtemel tarih:5 haziran bakalım...inş.güzel haberler verirsiniz

Son düzenleme:

benim aklımda senin ki gibi tutmassa biz tekrar sıfırdan başlıycak bu bizim 3. Olcak ama tek embryo kalmıştı 2.de 2 tane koymuşlardı 5. Gün embyosu 4b dediler bakalım rabbim ol derse inşallah hepimiz için bir alimden dinledim taş kaya toprak deniz vs isimler yerine anlamı güzel olan isimler koyun demişti yinede karar senin kandilimiz mübarek olsunnnn

4b ne demek? :26:

hemşire bir tür sınıflandırma çeşidi dedi ilaçlar folik plus, coasprin, clıma fort crınojel bu kadar siz ne kullanıyorsunuz

benim transfer 5 haziran gibi şimdi estraderm bant - folik asit-corasprin kullanıyorum...transferden sonra jeli kullacağım heralde...nasıl gidiyor...nerde tadevi oldun...bu arada benimkide 5. gün emriyosu...blastosit dediler...yarın yeni merkeze taşıyacağız...inş.çözülürken bişi olmaz

Son düzenleme:

istanbul fulya bahçeci klınıgı mustafa bahçeci iyi gidiyor sol kasıgımda agrı var umarım senin için de iyi olur senin transferinden 1 gün sonra bizimde sonuç çıkacak umarım herkes için iyi olur

TRANSFER OLUP BEKLEYENLER

NİCKİNZTRANSFER TARİHİ KONULAN ADET TEST TARİHİ SONUÇ
buket_ak3823 Mayıs 2012 1 6 Haziran 2012…..
denizgel21 mayıs 2012… 4 Haziran 2012 ….

ARKADAŞLAR GAYET SADE BİR LİSTE YAPTIM...TRANSFER OLUP BEKLEYENLER BURAYA...

Son düzenleme:
merhaba....okadar heyecanlıyımki mutlaka birileri ile paylaşmam gerektiğini düşünerek yazıyorum.bu sayfalarda çok gezindim kafamdaki her soru işareti için cevapları hep bu sayfalarda aradım.sonuçta burda yalnız olmadığımı biliyorum.ve birçok sorumada sizlerden cevap buldum.şimdide yaşadıklarımı paylaşarak benim gibi cevap arayanlara yardımcı olmayı umuyorum.ben 39 yaşındayım ve 6. denememde nihayet bugün o güzel haberi aldık.hala ayaklarım yere basmıyor.bunun için çok dua ettim. ve şimdide ne kadar şükretsem az..bu artık son dediğimiz noktada pozitifi gördük.yıllardır ertelenen transferler,negatifler ,kimyasallar,defalarca çekilen filmler,histereskopiler,artık yorulduğumuz noktada müjdemizi aldık ve inşallah kucağımıza almakta nasip olur.bende pco var.aynı zamanda kanallarımdan biri kapalıydı.ve transfer öncesi birtürlü yeterli kalınlığa ulaşmayan bir rahim duvarına sahibim.bunlar bende olanlar. birde eşimin bulunuğu bir boyut var.ondada sperm azlığı morfolojik bozukluklar ve hareketsiz spermler mevcut. kısacası bizde infertilite anlamında yok yok..13 yılda ertelenenler hariç 6 transfer yapıldı. ilk 2 tanesinde kimyasal gebelik ve düşükle sonuçlandı.fakat tamamen merkezden kaynaklıydı.ohssye rağmen yapılan transferlerde bu sonuç kaçınılmazdı.sonra memorial hst de güvenç beye gittim ve ona çok inandım güvendim.2 defa orda negatif denememiz oldu.sonra güvenç bey bahçeciye geçince bende peşinden orada tedaviye başladım.bahçecide ilk denememizde 46 yumurta toplandı.ve 25 tanesi döllendi.bunlardanda sadece 10 tane iyi kaliteli embriyo kaldı.ilkinde 2 tane transfer edip diğer 8 taneyi dondurmuşlardı.2. yani son denememde sadece rahimin durumunu takip amaçlı tedaviye başlamıştık.duruma göre yeni bir histereskopi yapılacaktı.ama rahim duvarım bu defa öncekilere göre ilaçlara daha iyi yanıt verdi.bu defa extradan tebokan diye bir ilaç kullandım.bol bol yürüyüş yaptım kan akışını hızlandırmak için sürekli hareket halindeydim.çok çok iyi olmasada en azından7,5 la tansferim yapıldı.bu defa kendime söz vermiştim daha önce yaptıklarımın hiçbirini yapmadım.transfer günü bile hstde 1 saat yattım sonra eve geldik derbi maçını izlemek için misafir ağırladık.transferden sonra normal hayatımda ne yapıyorsam aynen devam ettim. sadece ağır kaldırmadım ve uzanmadım.temizlik dahil evin düzenini hiç değiştirmedim.ve bu süreci ailelerimizden hiçkimseye söylemedik.kimsenin haberi olmayınca hergün arayıp sana durumunu hatırlatanda olmuyor.kafa olarak çok rahat bir dönem geçirdim.ama bol bol dua ettim inandım.özel hst lerde dünya para verip yaptırdığım kan testleri hep negatif çıktı.bu defa devlette yaptıracağım dedim ve sıra randevu falan önemsemeden gidip testimi yaptırdım.ve şimdi inanamıyorum değerimi 115 olarak görünce sayfayı kapatıp kapatıp tekrar açtım.eşiminde benimde hala ayaklarımız havada geziyoruz.allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin.kucağıma aldığımda inanırım herhalde..ben 13 yıl sonra inşallah mucizeme kavuşacağım.darısı sonuç bekleyenlere

Son düzenleme:

çok sevindim inşallah benim mucizemde pazartesi bana gelecek müjdeli haberle sonuç günüm çünki bize de dua et sağ salim kucağına alman dileğiyle

canım transfer cumartesi..yni iki gün sonra,kaliteleri gayet iyi 5.gün dondurulmuşlardı bakalım hayırlısı şimdiden stresi sardı çok fena test gününü nasıl beklerim bilmiorum hayırlısı...

sanırım transfer bugun ,inşallah test tarihinde birbirimizi kutlarız buralarda :)sevgiler

kızlar yarın bebişlerimi almaya gidiyorum...hem çok mutluyum hem de çok heyecanlıyım...bakalım neler olcak...bebeği tutanlar neler yaptınız lütfen paylaşın lütfen ..yardımcı olun...gönlümün sultanları umarım hoş gelirler........

kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)

hayırlı olsun arkadaşım.. inşlhh bu son tedavin olsun. şuan yeni merkezde mi bekliyo ebriyoların . ne zaman tarnsferin olacak peki. yani şuan ebriyalar yemi merkezde bekliyor?

hayırlı olsun arkadaşım.. inşlhh bu son tedavin olsun. şuan yeni merkezde mi bekliyo ebriyoların . ne zaman tarnsferin olacak peki. yani şuan ebriyalar yemi merkezde bekliyor?

evet canım yeni merkezdeler...inş.çözülürken bişi olmaz da 3 ünüde koyarlar...bakalım 2 haziran kontrolde belli olcak transfer tarihi...forumu okudukça heyecanlanıyorum...sen ne aşamadasın

kızlar ne durumdasın benim sol tarafım hala agrıyor çok merak ediyorum test tarihide 6 haziran eşim de o tarihten erken yaptırma diyor ben idrar yapsam çıkar mı diye merak ediyorum

kızlar ne durumdasın benim sol tarafım hala agrıyor çok merak ediyorum test tarihide 6 haziran eşim de o tarihten erken yaptırma diyor ben idrar yapsam çıkar mı diye merak ediyorum

5.gün emriyosumuydu? 5+7 12.gün çok silik çıkar....bekle bence....2 gün daha bekle

Son düzenleme:
TRANSFER OLUP BEKLEYENLER

NİCKİNZTRANSFER TARİHİ KONULAN ADET TEST TARİHİ SONUÇ
buket_ak3823 Mayıs 2012 1 6 Haziran 2012…..
denizgel21 mayıs 2012… 4 Haziran 2012 ….

mrb canım..benimde pzartesi yapıldı transferim test tarihim 9 haziran...RABBİM hepiziin gönlünde olanı versin ve bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun..ben cede bekle...sende ne gibi belirtiler var paylşırsan sevinirim...

merhaba arkadaşlar benimde transferim pazartesi yapıldı 7haziran test tarihi...........tek embriyoydu gerçi ben istememiştim tek olmasını ama doktorum kalitesinin iyi olduğunu daha önce yaşadığım ikiz kayıplar ,kızımın düşük kilolu doğumu yüzünden böyle olmasının daha doğru olduğunu söyledi................transferim çok iyi geçti fakat transferin olduğu akşam eşim kızımı bir türlü zapdemiyordu benden yardım istedi bende söylenince sinirlendi bağırıp çağırdı bende biraz zorlandım her iki kasığımdada kasılmalar oldu üzüldüm tabi ama iş işten geçmişti ertesi sabah 2 damla pembe lekeyle birlikte çok az embriyoya benzer akıntım oldu..........şu anda biraz üzgünüm acaba tutmayıpta hemen beni biraktımı düşüncesi hiçaklımdan çıkmıyor...........böyle akıntı yaşayan oldumu hiç sürekli aklımda bu soru varda çünkü bu embriyoma çok güveniyordum blast olduğu için inşallah sırf bu yüzden heba olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…