merhaba arkadaşlar.listenize benide ekleyin. ben ilk tüp bebek denememde aralık ayında 11 hft lık ikizlerimi kaybettim. Bu ay sonunda da dondurulmuş embriyo transferim olacak. Ve bu adetimin 3. günü estrafem tablete başladım. Yeni yasaya görede galiba tek embriyo tarnsferim olacak. Bu sürece kdr siz ne ilaca başladınız
slm ben de aralık ta 2 tane dondurmustum 1 hafta ıcınde transfer edılıcekler ınsallah. estrafem kullanıyorum su anda. cozulmede nasıl sorunlar beklıyor bızı? cozulme konusunda cok merak edıyorum.
canım ya öncelikle geçmiş olsun. senin gibi yeni yasa mağduruyum bende.
sat 18.martta başladım ama suprefact burun spreyi kullanıyorum. bugün adetimin 19.günü ve hala transfer günüm belli değil. 07/04 kontrolüm var. tedavinin ikinci aşamasına geçirceklermiş. sen hangi merkezde tedavi oluyorsun.
merhaba mner,
ege üniv.ege hanıma gidiyorum. 18martta adet oldum.bugün 20.günüm yarında kontrolüm var. bana söyledikleri dondurulmuşlarda tarih önemli değil. hormonların durumu ve rahim kalınlığı önemli imiş. tedavinin ikinci aşamasındada suprefacta ilaveten bir ilaç daha vericeklermiş, oda yaklaşık 15gün daha sürüyormuş sonrada transfer. yani benim farklı bende anlamadım yaklaşık 35.gün gibi transfer görünüyor.
he birde 02/04 (adetimin 16.günü) kontrolümde e2 yüksek çıktı. eğer yarınki kontrolde haal yüksekse tedaviyi kesecekler
evet canım 2.adet döneminde transfer olucak diye panikledim. ama dr.lar tarih önemli değil diyorlar. adet olucam diye sıkılma ilaçlar yumurtaları baskılıyor adet olmazsın dediler. her kontrole gittiğimizde e2 (ostrojen) hormonu kanda bakılıyor ya o işte yüksek çıkmış. ilkdefa oldu. bakalım yarın ne olacak.
slm,
angel80 sen dondurulmusları transfer ettırıyrsun degıl mı? neden bu kadar beklıyor ve boyle kan testlerı falan yapıyorlar anlayamadım? ben de ercıyes unvıersıtesıne gelıyorum bana sadece estrafem verdı 1x3 kullanıyorum. yarın muayeneye cagırdı. daha oncekı gorusmede 15 gun ıcınde ısımız bıter dedı. o da haftaya ptesıye denk gelıyor...... herkesın tedavısı farklı tabıı o da var...ınsallah mner ıcın de senın ıcın de ve tabıı kı kendım ıcın de herseyın hayırlısı olur.
kızlar benım embrıoların kalıtesı 3-4..ben ılk seferınde 2 tane 1.kalıte ıle hamıle kaldım ama enfeksıyon sbebıyle dustuler..sımdı de cok bı sey beklemıyorum. enerjımı bı sonrakı sfere saklıyorum..