Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar bugün kan tahlili yaptım değerim 121.9 hamileymişim allahım herkese nasip etsin herkezinkini kucağına almayı nasip etsin benide içine katsın bu duyguyuyu birdaha tatmak çok güzelmişşşş

canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
dondurulmuşların şansı az diyenlerede kapak olsun. :teytey:

canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
dondurulmuşların şansı az diyenlerede kapak olsun. :teytey:

canım benim alemsin güldürdün beni
tabi ön yargılarla bakmamak lazım veren Rabbim ,Rabbimin vermesi için yumurtaya bile ihtiyaç yok ol der olur.

canım benim alemsin güldürdün beni
tabi ön yargılarla bakmamak lazım veren Rabbim ,Rabbimin vermesi için yumurtaya bile ihtiyaç yok ol der olur.

doğru tabi canım. Rabbim ol derse oluyor. benim bu yasadan önce ilk tüpbebek denememdi ve 3emriyo transfer ettiler olmadı. yeni yasa çıktığında dondurulmuş tek embriyo transfer edildi ve tuttu. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

ben başlarken çok umutsuz başladım .dr.lar bile bu konuda net değil. kimi dr.dondurulmuş transferinde başarı daha fazla diyor .nedenide yumurta toplama gibi bir yıpratıcı işlemden geçmemiş olmak. buda tutunma şansını artıırıyor. birde çözülen emriyo zaten sağlıklı ise dayanıyor. buda şansı arttırıcı bir etken diyorlar. yani umutsuz olmayın bebişleriniz tutunacak inşallah.

temmuzcum pozitif ol bence sansin cok yuksek dogal deneme kadar belki de fazla.
iyi cozulen embro sansi gercekten yuksek gb kizlar. turkiyede bu konuda form bulamayinca yabanci sitelere dadandim:))) o kadar yayginki kalan bir iki kotu kalitedeki embroyolari bile donduruyorlar ve cok kisi onlarla bile hamile kaliyor, iyiki o ornekleri okuyorum benim de keyfim yerine geldi.
dondurma ve cozdurme islemini iyi yapan merkezler ve kaliteli embroyolarla sans esit diyorlar. bazi yerler angelin dedigi gb toplama islemi ve hormon yuklemesi yok diye fazla bile diyor.
hadi temmuzcum morelini yuksek tut Insallah olucak.

haymatlos----------Alman hast.---------18 mart transfer tek dondurulmuşla ** HAMıŞŞ**
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28 mart transfer ** HAMıŞŞ **
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer sonuç ??
tuta_cona----------azerbeycan---------16 nisan transfer ** HAMıŞŞ **
mner---------------- irenbe---------------- 19 nisan transfer ** HAMıŞŞ**
çiğdem-------------istanbul---------------22 nisan transfer sonuç negatif
angell80------------ ege üniv.----------- 28 nisan transfer ** HAMıŞŞ **
sevim_li----------------???---------------------1 haziran transfer **HAMıŞŞ**
ezo32----------------???--------------------23 mayıs transfer **HAMıŞ**
aze0303------------maya-------------------10 Haziranda transferi oldu.. Sonuç bekliyor
30temmuz--------umut-------------------10 haziran transferi oldu.. Sonuç bekliyor

tedavi aşamasında bu foruma giren dondurulmuş anneleri.

Geçen yıl 4.tedavimi yaptırmıştım,maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı.ağustosta o tedaviden kalan 2 embriyoyla denemek istiyorum ama çok tedirginim arkadaşlar ya sağlam çözülmezlerse ya yine olmazsa...

tedirgin olma diyemem bu aşamalardan geçtim iyi bilirim. kim nederse desin sen bunlar yaşıyorsun. sadece sana biraz moral birazda ümit olsun diye yazıyorum dondurulmuşun şansı çok yüksek. 2embriyon varsa muhakkak biri sağlıklı çözülür buna inan. ve transferden sonrası asla ve asla doktorların dediği gibi normal hayatına dönme. 10gün istirahat et. stresten işten, ev işinden vs. uzak dur. Sonrada Allaha dua et yapacağın bence daha başka birşeyde yok Rabbim nasip ettiyse olur ümidini asla yitirme.

bu arada ağustos transfer için uygun bir zamanmı iyi araştır canım.çünkü sıcaklarda biraz zor olabilir. hee transferden sonra hiç dışarı çıkmadan klimalı ortamda yatarım dersen olur tabi.

kizlar gorusunuzu almak istedim bu gun doktorla gorustuk dondurulmuslar icin bana uc tedavi secenegi var dedi, biri tamemen dogal yolla ovulasyonunun olmasini bekleyip iki gun sonra transfer yapicaz, ovulasyonunu ultrasondan ve kan testinden takip edicegiz dedi, rahim kalinligini sekizinci veya dokuzuncu gun begenmessek o zaman osterojen veregiz dedi, ikincisi tamamen asilama gb folikul gelistirip bizim kontrolumuzde ovulasyon olucak tamamen asilama sureci sadece spermler yikanmiyor dedi, ucuncusu de hormonlari baskilayip ostrojen ve progesteron verecegiz dedi. uc secenek icin de yapilan calismalarda sonuc icin bir farktan bahsetmek zor dedi. ben siz ne tercih ediyorsunuz deyince ilk secenek yani tamamen dogal siklusu genc kadinlarda tercih ediyorum dedi benim de gonlumde bu olunca iyi ne guzel dedim ayrildim:)))
ama dogal da ostrojen veriliyor sizlere bana regleden 8.gunu gel rahim kalinligini begenmessek o zaman ostrojen veririz dedi ben bunu sonradan caktim ne dusunuyorsunuz? aranizda boyle sekizinci gunde bahseden oldu mu?
bu arada doktor daha yeni dusuk yapmama ve tup bebekte arkadan gelen cok folikul olmasina ragmen kist olmamasina cok guvendi bence, yani su an bile normal olmasi gerektigi gb icerde her sey diger ay yapariz istersen dedi.buna da sevindim de fzladan yaziyorum:))

Son düzenleme:

canım ben 3.tedavi şekli ile transferim oldu. adetimin 2.günü başladım tedaviye ve iğnesiz bir ost.tedavisi idi. burun spreyi kullandım. yaklaşık 45 günsürdü tedavim. tamamen yumurtalarımı baskıladılar ikinci adet döngüsündede transferim oldu.

ama diğer konularda bir bilgim yok. hayırlısı olur inşallah.

angelcim sagol cevabin icin her turlu olucaksa oluyor sanirim cunku her turlu tedavinin sonunda hamile kalan da kalmayan da var. kismette varsa olur olucaksa diye dusunuyorum. Masallah bebiskon kocaman olmus nasil bulantin yorgunluk vs oluyor mu?

angelcim sagol cevabin icin her turlu olucaksa oluyor sanirim cunku her turlu tedavinin sonunda hamile kalan da kalmayan da var. kismette varsa olur olucaksa diye dusunuyorum. Masallah bebiskon kocaman olmus nasil bulantin yorgunluk vs oluyor mu?

aynen canım. hertürlü sonuç aynı. rabbim ol derse olur. sen yeterki dondurulmuş bebişine inan. birde olabiliyorsa blastokist transferine çok güveniyorum. daha öncede yazmıştım.

bulantım vs.yok ama tatlı bir yorgunluk var tabi. belirti olmamasıda kötü her kontrolü iple çekiyorum. zor bebekler olduğu için bizimkiler sürekli bir korku oluyor insanda. sende birkaç ay sonra nedemek istediğimi inşalllah anlıyacaksın..

selam kızlar..
bende yola dondurulmuşlarla devam edenlerdenim...
1. denememi martta yaptım tutunmadı.
3 tane dondurulmuşumuz vardı onlardan en iyisi bu salı transfer edildi..
inşaallah tutunur bebişim...
estrofem,coraspin,folbiol ve vajinal jel kullanıyorum...
bebeği tutunan arkadaşlara bir şey soracağım;
acaba bu 12 günlük bekleme süresinde kendilerinde bir değişiklik hissettiler mi?

angelcim korkma o ustunde yorgunluk en buyuk belirtilerden biri, inan 12 hafta yorgundum bir gun degildim o gunde bebegimi kaybetmistim( ama ordan anladimki o yorgunluk bebegimin yasadigini bana her gun her an soyluyormus. korkma o yuzden canim yine de arada yorgunluk gecebilir tabii o zaman da kotusunu dusunme sadece bende buyuk belirtiydi ondan yaziyorum.
delimai hayirli olsun canim, sorun kisiye gore cok degisir hicbir degisiklik olmasa da hamile olabilirsin hic bununla kendini uzme bir de dondurulmus oldugu icin agrin sizin olmaz normal denemede agrisi sizisi olan arkadaslar hamilelige yorabiliyor ama genelde toplamadan kaynaklaniyor, Insallah guzel haberini aliriz burdan bize de haberdar et durumunu lutfen.

teşekkür ederim özlem inşaallah güzel haber vermek nasip olur...

angel80 ilgin için çok teşekkür rederim.Ağustos ayı için haklısın ama en müsait olduğum dönem bu dönem,eğitimci olduğum için diğer zamanları tercih etmiyorum okul zamanındaki rapor alma,izin alma olayları beni çok geriyor,bu yüzden kimseye ağız eğmeden tedavimi yaptırmak istiyorum,napalım artık klimyla bu işi hallderiz inşallah.

hayırlısı olsun canım. Rabbim isteyen herkesin kucağına bebişlerini tez zamanda verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…