Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim gozun aydin, Masallah kalinligi da harika rahim duvarinin
Insallah Allah yuzunu guldurur, lutfen cok rahat ol transferden sonraki uc bes gun tutunma olucaksa ogunler oluyor diyor doktorlar ve rahatlik cok pozitif etkiliyormus tutunmayi.

canim sen bantlarina kacinci gun basladin adetin. bana doktorum dediki, 8.gun geliceksin rahim kalinligina bakicagiz, baktik tam istedigimiz gb degil o zman verecegiz eger her sey olmasi gerektigi gbysiyse dogal surecine birakcagiz dedi, transferden sonra da progesteron vericekmis.

selam ozlemcim,ben de bugün lucrinde 4.iğnemi oldum ve sizin topiğe bir bakayım dedim.yazdıklarını okudum da,bugün ağrılarım başladı,lucrin sende de ağrı yapmışmıydı.sanki kasıklarımda gaz varmış gibi kimi artan kimi azalan ağrılarım başladı bugün.normalde lucrin baskılayıcı iğne,neden ağrı yaptı acaba,bilgin var mı?senin gibi bana da yumoş büyütücü iğneler yaramıyor,dayanılmaz ağrı yapıyor,yine endişelenmeye başladım.lucrin de bu ağrıları yapar mı acaba,bilgi verirsen yaşadıklarından sevinirim.bir de dondurulmuşlarla transferde yine aynı tüp tedavisimi uygulanıyor?

kızlar benim ilk denememdi.çarsamba gunu yumurtalarım toplandı.26 yumurta toplandı.18 i çok iyiymiş.pazartesi transferim olacaktı.ama bun ben dr uma kontrole gittim rahim su toplamış.trasferim öbür aya kaldı.emriyolarımı donduracaklar.adetin 4.veya 5. gunu gidip muayeneye transfer gunu kararlaştırılacak.hakkımda hayırlısı.dr tutunma şansımın böle daha fazla olduğunu söyledi.

canim lucrini adetinden once mi olmaya basladin oyleyse adet agrisiyla karisitiriyor olabilir misin? eger regleyle olduysa bilemiyorum aklima bir fikir gelmedi. ama merak etme toplamadan sonraki agrilarla sakin karistirma onda cok yumurtaladigimiz icin agrimiz oldu ben de cok cektim( lucrin ise biliyorsun aksine yumurtalama diye. doktorun en iyisini bilir ama hormonlarin baskilaninca gaz olabilir diye dusunuyorum. aklima simdi surdan geldi hamilelerin hep gazi olur bende de olmustu doktorum degisen hormonlarindan dolayi demisti. simdi de hormonun baskilaniyor neden olmasin. cok amator bir yorum ama:))
merak etme ama tedavide basimiza gelenler baskilama da gelmez. hayirli olsun tatlim tedavin.

kesinlikle en dogrusu basima simdi gelse doktor transfer dese ben dondurmak isterim. ilkinde benim transferim oldu doktorum rahimde cok cok az sivi var dedi ama agrim cok fazla oldu ve kimyasal gebelik yasadim belki dondurulsa o embroyolarla saglikli hamile kalirdim( hos gerci nasip olsa o zamanda olurdu ama bence icin rahat olsun. agrin yok mu peki sadece sivi mi oldu? bol su ic bugunler cok onemli.

ağrım çok fazla yok.dr da bol sıvı tuket.protein ağırlıklı beslen dedi.

canim cok uzuldum, hayirlisi buymus demekten baska elden bir sey gelmiyor Insallah bu ay dogal hamile kalirsin.

sağol canım ya ne yapalım nasip değilmiş...
artık doğal yoldan denemeye devam...
kürlere başlıyoruz bu ay..
bakalım bi faydası olacak mı...

yeni başlayan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
Rabbim inşaallah sıkıca tutunmalarını nasip etsin bebişlerinizin...

delimaicim Insallah en kisa zamanda dogal hamile kalirsin tup bebek sonrasi cok duyuyorum.dilserserin agrin olmamasi da cok guzel evet suyla daha kolay atlatiyormusuz bu sureci, diger aya her sey gonlunce ilerlesin Insallah.

arkadaşşlar hepinize çok teşekkürler yarın dr.pıhtılaşma testini konuşacağım benim kürtaj sonrası genetik araştırma yapıldı eşimde ve bende bişey çıkmadı tüp bebekte beklenebilir bir durummuş bir de ramazan ayı na gelicek transferim acaba dr.ramazanda transfer yapıyormu ki kötü olan benim dr.ramazanda sanırım muayne yapmaz oruç tutan bir doktor çünkü bunu hiç düşünmemiştim(

genetik testlerin icinde pihtilasma da olabilir sen bir bak leiden 5 yada faktor 5, faktor II, mth gb degerler olucak.
doktorun ve oruc konusuna gelince bence oyle sey olmaz bu adamin isi doktorluk oyle olsa her muananesinde ramazan olmasa da gunaha girer mantigi gecerli olmali bilmiyorum ama enterasan olur "ramazandayiz transfer yapmam" bir doktor dusunemedim bir an!!!

herkeze merhaba. benim ilk denememde bebiş tutunmuştu fakat kalp atışı durduğu için kaybettim bebişimii...ikinci denememde dondurulmuş embriyo kullanıldıı ve tekrar hamileyimm:) embriyoları dondurmak bence yapılacak en iyi şeyy,tekrardan o uğraştırıcı işlemlerle uğraşmıyosunn... rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın....

tebrikler.inşallah hamileliğin çok kolay geçer.kaç hücreliydi dondurulmuş transferindeki embriyolar.

zlemcim ben bantlarıma adetin ilk günü başladım.13.Gün kontrole gittim o zamanda da bantlara devam ettim sadece sayıyı düşürdüler +progesteron iğnelerine başladım.Günde 2 tane iğne oluyorum.

tebrikler Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alamayı nasip etsin.

canım tebrik ederim. gerçektende dondurulmuş emriyo hem zahmetsiz hemde daha sağlam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin harika birşey.

senin adına çok sevindim..Rabbim sağlıklı dünyaya getirmek nasip etsin inşaallah...

saglikla vaktinde huzurla dogsun bebisin, darisi basimiza

Insallah harika bir sonucla ve gonlundeki cinsiyetle gel tatlim, her sey gonlunce olsun.
bende bir iki gune regle olcagim ve donmus tedavisine baslayacagiz Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…