angelcim korkma o ustunde yorgunluk en buyuk belirtilerden biri, inan 12 hafta yorgundum bir gun degildim o gunde bebegimi kaybetmistim( ama ordan anladimki o yorgunluk bebegimin yasadigini bana her gun her an soyluyormus. korkma o yuzden canim yine de arada yorgunluk gecebilir tabii o zaman da kotusunu dusunme sadece bende buyuk belirtiydi ondan yaziyorum.
delimai hayirli olsun canim, sorun kisiye gore cok degisir hicbir degisiklik olmasa da hamile olabilirsin hic bununla kendini uzme bir de dondurulmus oldugu icin agrin sizin olmaz normal denemede agrisi sizisi olan arkadaslar hamilelige yorabiliyor ama genelde toplamadan kaynaklaniyor, Insallah guzel haberini aliriz burdan bize de haberdar et durumunu lutfen.
haklısın canım. hiç yakınmıyorum zaten. ilk gebeliğin için çok üzüldüm geçmiş olsun. inşallah şimdi bebğin sımsıkı tutunur sana.
delimai seninde hayırlı olsun canım. özlemin dediğinin üstüne bişeyler yazmaya gerek yok. çünkü aynen dediği gibi dondurulmuşta ağrı sızı olmuyor. ben çok üzülüyordum neden belirtim yok diye. ama artık biliyorum ki hiçbir belirti gebelik var ya da yok demek değil. hergün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme ve sıcağa asla çıkma. müjdeli haberini bekliyorum canım.