Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim bencede merkezine birak karari ben sadece ucuncu gunu bildigim icin daha cok, ondan dedim besinci gunu konusan olursa yazsin bana denenlerle karsilastirma yapalim burda okuyanlara da fikir verir diye. bence de birak kismet de, kastikca karisiyor konu:))
yalniz senin iyi embroyolarini ucuncu gun dondurup besinci gune kalan cok iyi olmayanlari goturusler ya bana da burda doktorum aynen bunu demisti, besinci gune iyi olmayan sayida cok embryo varsa, aralarinda dayancak var mi, transfere deger var mi gormek icin beklenir denmisti yani problem gorunce besinci gune gidiyorlar fransada.
hayirlisi olsun canim Insallah mujdeni alirsin bizi de burda sevindirirsin.
kimyasal gebelik de olsa vucudum 20 gundur hamile kadinin hazirlandigi gb hamilelige hazirlandi hormonlarin normale donmesi icin beklemem lazimmis.gercektne regle olmama ragmen goguslerimin sisligi bile inmedi.yazi bir gecireyim dedim.

ses_82 ben de donduulmuş denicem aynı hastanede ve malesef doktorda hastaneyi ve doktoru çok beğenmedim ilk denemem martta oldu ve negatif hastaneden çok olumsuz etkilendim ne yazık ki dondurulmuş 5 embrio olunca orda yapmak zorunda kaldım denizlideki doktorumdan çok memnunum beni hazırlayıp oraya gönderio ayın 10 da kontroluüm var şimdi sadece lucrin kullanıorum inan bu da olmıcanı düşünüyorum çünkü hastane ve doktor beni umutsuzluğa itti şimdiden 3.tüp bebeği düşünüyorum.Neden burda yaptırıosun o zaman dersen araştırdım mutlaka dondurulmuşları kullanmamız gerektiğini söylediler iki tüp bebek merkezi aktarmayı bile araştırdım embrioları o da yasal değilmiş eşim de dondurulmuşu bi yapalım olmazsa 3. ye taze kullanırız dedi hadi bakalım hayırlısı senin düşüncelerini merak ediorum doktor ve hastaneyle ilgili

canim lucrini ne zaman basladin kullanmaya ve kac gun kullanicaksin? bazi kisiler bu lucrini kullanmiyor dondurulmus tedavide sadece ostrojen banti ya da hapi kullaniyor neye gore karar veriliyor merak ettim.
gordugun uzere temmuzcum ben merak etmeden duramiyorum.:hulya:

canim lucrini ne zaman basladin kullanmaya ve kac gun kullanicaksin? bazi kisiler bu lucrini kullanmiyor dondurulmus tedavide sadece ostrojen banti ya da hapi kullaniyor neye gore karar veriliyor merak ettim.

özlemim tam araştırmacı gazetecisin.kaydirigubbakcemile3
bana ilk lucrin i zübeyde söylemişti belki sana lucrin verirler diye önce anlamadım demekki zübeyde biyerden okudu arkadaşta lucrine başlamış kalan yumurtaları baskılamak için demekki çünki ben bu ayda yumurtlıyacam o yumurtalar ne olacak kendikendilerine çatlayıp vücutta kayıp mı olacaklar acaba bana vermediler lucrin

temmuzcum iste ya dogal siklusta yapiyorlarmis ya da yine baskilayarak yapay bir siklusta ama neye gore karar veriyorlar bilmiyorum, ben de anlamaya calisiyorum sanki dogal siklusta daha mantikli gb cunku vucudun rahat olucak.

günaydın kızlar bende ikinci denememden kalan dondurulmuşlarımı denedim cumartesi test günüm ve bugün sabah israr testi yaptım sabah ilk yaptığımda bişey çıkmadı ama 2 saat sonra çok belli belirsiz bi çizgi daha var ümitlenmeye korkuyorum ama sizde durumlar neydi

günaydın kızlar bende ikinci denememden kalan dondurulmuşlarımı denedim cumartesi test günüm ve bugün sabah israr testi yaptım sabah ilk yaptığımda bişey çıkmadı ama 2 saat sonra çok belli belirsiz bi çizgi daha var ümitlenmeye korkuyorum ama sizde durumlar neydi

canım daha 3 gün varmış test sonucuna ama bence hamilesin
sen tabi kendini kaptırma ama içinde rahat olsun erken yapılan testlerde zaten hep ya 20 dakka sonra ya 1 saat sonra yada dediğin gibi 2 saat sonra çıkıyo sen yarın sabahta ilk idrarınla yap ama bize de haber ver görüceksin yarınki daha erken belirecek. benimde yarın transferim var yarın giremeyebilirim topiğe ama girince okurum güzel haberini.

Canım bende 9.günü test yaptığımda hemen çıkmadı üzüldüm 5dk sonra bir baktım çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. inanamadım. 3gün sonra testim 696 çıktı. hemde dondurulmuş tek embiyo idi. yani çok silikte olsa o çizginin tek anlamı hamilesin.

Kızlar bügün dondurulmuş transferim olacaktı malesef dondurulmuş tek embriyom vardı ve sağlıklı cozulemedigi için transfer yapılmadı herkese bol sanss, ben biraz dinlenicem ara vericem sonra yeniden devam Allah isteyen herkese nasip etsin

inş kızlar cuma günü yine idrar test yaparım yada yarın bilmiyorum cumarteside kandabaktırıcam allah isteyen herkese versin

Kızlar bügün dondurulmuş transferim olacaktı malesef dondurulmuş tek embriyom vardı ve sağlıklı cozulemedigi için transfer yapılmadı herkese bol sanss, ben biraz dinlenicem ara vericem sonra yeniden devam Allah isteyen herkese nasip etsin

canım çok üzüldüm sıkma canını bundada vardır bir hayır. inşallah daha toparlanmış dinlenmiş başlarsın ve ozaman yakalarsın başarıyı.

inş kızlar cuma günü yine idrar test yaparım yada yarın bilmiyorum cumarteside kandabaktırıcam allah isteyen herkese versin

cuma sabah idrarında yine çok silik belirsiz çıkabilir endişelenme. benim kan değerim yüksek olmasına rağmen kantestinden birgün önce yaptığımda hala belirsiz çok silik bir çizgiydi. hayırlısı olsun canım. Allahım isteyen herkesin kucağına bebişleri almayı nasip etsin.

amin aminnnnnn yok canım çıktı ya bi kere silikte olsa benimledir inşallah ya gerisi sorun değil sağlıkla kucağıma alayım gerisi sorun değil

canım mayısın 26 sında başladım hala devam ediorum dün muanem vardı sonuçlar iyi çıkmadı sağ ve sol yumurtalıkta kist çıktı.Tahlil sonuçları dr.istediği şekilde çıkmadığı için tedavi uzadı.lucrin kist ve yumurtaları baskılamak için verdi şimdi adetim gelsin diye progesteran verdi onu kullanıcam bir hafta kistler gitsin diye tedavi uzadıkça daha da yıpranıorum canım çok sıkkın

umarim bundan sonrasi cok kolay gecer ve bebisine kavusursun. mayisin 26sinda basladiginda reglenin ilk gunu muydu?

kızlar bugün kan tahlili yaptım değerim 121.9 hamileymişim allahım herkese nasip etsin herkezinkini kucağına almayı nasip etsin benide içine katsın bu duyguyuyu birdaha tatmak çok güzelmişşşş

ay canim ne guzel haber Masalahhhhhhhh :nazar: saglicakla kucagina alacagin cok saglikli ve huzurlu bir hamilelik gecirmen dilegiyle sadece hepimiz icin keyfini cikar :nazar: darisi bizim donmuslara:)))))))))

sevimlicim bize dondurulmus icin uygulanan tedavini anltir misin hangi ilaclari kullandigini? bir de kac embroyo cozduruldu kaci saglikli cikti?
en merak ettigim lucrin baskilamayla mi yoksa sadece ostrojen hapiyla mi tedavin gerceklesti?

sevimlicim bize dondurulmus icin uygulanan tedavini anltir misin hangi ilaclari kullandigini? bir de kac embroyo cozduruldu kaci saglikli cikti?
en merak ettigim lucrin baskilamayla mi yoksa sadece ostrojen hapiyla mi tedavin gerceklesti?

öncelikle çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah dondurulmuş içinde sadece estrofem kullandım ve progestan lucrin kullanmadım ben benim sadece 3 embriyom vardı aynı kataterin içindelerdi oyüzden hepsi çözüldü bi bozulma olmadı ilk tazeliklerindeymiş 2si transfer edildi bukadar başka bişeyde yapılmadı

canim cok tesekkur ederim cevabin icin.
inan cok sevindim, bol su ic:)) :nazar: her sey gonlunce olsun.:dance:

evet bol su içmem lazım parmağıma ip bağlıyım aklıma gelsin okadar az içiyorum yani ilaçlar olmasa oda olmas

X