Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

haklısın canım. hiç yakınmıyorum zaten. ilk gebeliğin için çok üzüldüm geçmiş olsun. inşallah şimdi bebğin sımsıkı tutunur sana.

delimai seninde hayırlı olsun canım. özlemin dediğinin üstüne bişeyler yazmaya gerek yok. çünkü aynen dediği gibi dondurulmuşta ağrı sızı olmuyor. ben çok üzülüyordum neden belirtim yok diye. ama artık biliyorum ki hiçbir belirti gebelik var ya da yok demek değil. hergün ananas ve kabak çekirdeği yemeyi ihmal etme ve sıcağa asla çıkma. müjdeli haberini bekliyorum canım.

canım çok sağolun..
içim ferahladı bugün çok moralim bozuktu iç ses hiç susmuyordu sürekli tutmayacak vs. diyordu..şimdi biraz sustu..
ananas ve kabak çekirdeği önerin için teşekkür ederim hemen alıp yemeğe başlayacağım..

delimaicim Insallah guzel haber verirsin hic icini bunlatma iste bak bu sonucu cok etkileyen bir sey olumlu ve huzurlu bugunleri gecirmek bunu bana doktorum hep soyluyor. dondurulmus hamile kalanlar belirtiden hic bahsetmiyor normal tup deneyenlerde toplama ve asiri hormon yuklemesinden belirti diyorlar. sen sadece guzel dusun sonucu bize mutlaka bildir yakinda ben de deneyecegim simdiden kendimi motive etmeye calisiyorum sakin bekleyecegim diye:)

sağol özlem..
bende kendimi çok motive ettim...işte arada böyle karamsarda oluyor insan..
sizlerden gelen olumlu enerji daha da iyi ediyor beni sağolun..
inşaallah seninde hakkında hayırlısı olsun..

sağol özlem..
bende kendimi çok motive ettim...işte arada böyle karamsarda oluyor insan..
sizlerden gelen olumlu enerji daha da iyi ediyor beni sağolun..
inşaallah seninde hakkında hayırlısı olsun..

canim ne oldu soncuun Insallah mujdeyle gelirsin?

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarla başlayacağım.Yumurta toplama işleminden sonra ohss olduğum için ertelend.Bantları kullanmaya başladım yarın kontrol için gideceğim.Bakalım transfer için ne zaman gün verilecek.Bende inanılmaz heyecanlıyım.Allah hepimize bebiş mutluluğunu tattırsın.Yalnız kabak çekirdeği ve ananasın ne gibi etkisi oluyor öğrenebilir miyim?

bukimcim hayirli olsun tedavin, bende regle olmayi bekliyorum 3 dondurulmusum var ilk sonucumda hamilelik gorundu ama regle oldum(
Insallah guzel haberini aliriz, burdan haberleselim.

canim ne oldu soncuun Insallah mujdeyle gelirsin?

inşaallah canım...daha 3 gün var..ama benden leke gelmeye başladı karnım ağırıyor adet olacakmış gibi bu nedir acaba..
kızlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

bukimcim hayirli olsun tedavin, bende regle olmayi bekliyorum 3 dondurulmusum var ilk sonucumda hamilelik gorundu ama regle oldum(
Insallah guzel haberini aliriz, burdan haberleselim.

Teşekkür ederim Özlemcim.Umarım herşey güzel gider bir sıkıntı yaşamam.Yumurta toplama işleminden sonra biraz gözüm korktu.İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız canım burdan.Tedavini nerde yaptırıyorsun? Ben Bahçecide de tedavi görüyorum.

inşaallah canım...daha 3 gün var..ama benden leke gelmeye başladı karnım ağırıyor adet olacakmış gibi bu nedir acaba..
kızlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

ay canim az kalmis Allah yuzunu guldursun Insallah.
bazi kadinlarda lekelenme hamilelik belirtisi oluyor. normalde lekelenmen olur muydu regle oncesi? inan hamilelik belirtisi de olabiliyor.
regle agrisini hic ama hic takma iki kez hamile kaldim ikisinde de deli regle agrisi cektim, sonra baktimki tum hamilelerde de normal regle agrisi olurmus rahim genislediginden.
kimbilir ne heycanlisin, su gb aksin zaman Insallah ve mujdeni alirsin.
bize haber vermeyi unutma, dularimda olucaksin.

canim ben yurtdisindayim. ama merkezinin iyi oldugunu biliyorum icin rahat olsun. ne zaman olur transferin tahmini, regleden kacinci gun dediler sana bana ovulasyondan iki gun sonra dendi tabii rahim istendigi gb hazir olursa.

sağol özlemciğim...
burdan mutlu haberi vermeyi çok istiyordum ama olmadı..
maalesef tutunmadı...
hayırlısı...

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarla tedaviye devam edeceğim şubatta micro ile hamile kaldım fakat nisanda kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum bu ay sonu 3 ayım bitiyor ( 7 adet dondurulmuş embiryom var ve temmuz sonu adet olunca tedaviye başlıyacağım.. sizlere bir sorum olucak anatolia da tedavi olmuştum ve orda devam ediceğim bugün doktorumu aradım ve ilaç ları sordum benim listemde lucrinde var 14 gün. sizde de varmı kullanan bende değil eşimde sperm azlığı var bana niye lucrini verdi ki bu doktor?? yine karnım kocaman olucak sevmiyorum bu iğnelerii hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim...

Son düzenleme:

hayırlı olsun..
inşaallah tedavin güzel geçer güzel sonuçlar alırsın...
bana lucrin verilmedi ama neden verdiği konusunda bir şey diyemeyeceğim...

canim ben yurtdisindayim. ama merkezinin iyi oldugunu biliyorum icin rahat olsun. ne zaman olur transferin tahmini, regleden kacinci gun dediler sana bana ovulasyondan iki gun sonra dendi tabii rahim istendigi gb hazir olursa.

Özlemcim bugün kontrole gittim.Adet başlangıcından bugüne 13.gündü.Rahim duvarı kalınlığı 9.7mm dediler.Gayet iyiymiş hazırsın dediler.Pazartesi günü transfer işlemi gerçekleşecek inşallah canım.

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin bende anatoliada tedavi oldum ilki karnımda öldü malessef ama 6 dondurulmuş embiryom vardı onları kullandık şimdi kızıma hamileyim çok şükür son ayıma girdim lucrine gelince evet bende ikinci denememde kullandım doktorum bülent beydi onlara güven bnnce ama bebeğinin kalbi neden durdu araştırdınızmı bende kanımda pıhtılaşma çıktı eğer baktırmadıysan mutlaka tronbofili paneli testi yaptır öyle başla tedavine allah yardımcın olsun

ben de 1 temmuzda dondurulmuş transferi oldum.hayırlısı artık.bu dördüncü denemem

canim cok gecmis olsun, basin sagolsun. yukarda da arkadasimizin dedigi gb doktorun eger yapmadiysa ben kanda pihtilasma testlerini yaptirmak istiyorum de kesinlikle. ozel labratuvarlarda 3 haftada cikar sonucu. banada 12.haftada bebegimi kaybedince yapilmisti sukur testlerim temiz cikti ama bircok kadin kanda pihtilasma oldugu ve bebegine oksijen yeterince tasinmadigi icin kaybedebiliyor ne yazikki. korkma sadece testini yaptirt kesinlikle. egerki olursa o cikarsa hamileyken igne oluyorsun kanin sulansin diye, cozumu kolay sadece bilinsin yeter. ya da asprin iciyorsun hergun.
soruna gelince birkac sayfa one gidersen benim yazimi goruceksin uzun uzun anlatmayayim simdi. aynisini yazdim cunku, bazi kadinlara lucrin veriliyor hormonlar baskilaniyor doktor kontorlunde oluyor bazi kadinlara dogal ovulasyon sureciyle donmuslar konuyor. doktorum hemen hemen hepsi ayni sonucu veriyor dedi ve bende dogal sureci tercih etti doktoruna ve kadinin durumuna gore degisiyormus karar.yalniz lucrinin seni sisirdigini doktoruna soyle bence. ben bana hormon tedavisi yaramiyor deyince dogali secti hos benim doktor genelde dogali tercih ediyor galiba.ama sonuclar genelde ayniymis merak etme onemli olan rahim kalinligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…