ses_82 ben de donduulmuş denicem aynı hastanede ve malesef doktorda hastaneyi ve doktoru çok beğenmedim ilk denemem martta oldu ve negatif hastaneden çok olumsuz etkilendim ne yazık ki dondurulmuş 5 embrio olunca orda yapmak zorunda kaldım denizlideki doktorumdan çok memnunum beni hazırlayıp oraya gönderio ayın 10 da kontroluüm var şimdi sadece lucrin kullanıorum inan bu da olmıcanı düşünüyorum çünkü hastane ve doktor beni umutsuzluğa itti şimdiden 3.tüp bebeği düşünüyorum.Neden burda yaptırıosun o zaman dersen araştırdım mutlaka dondurulmuşları kullanmamız gerektiğini söylediler iki tüp bebek merkezi aktarmayı bile araştırdım embrioları o da yasal değilmiş eşim de dondurulmuşu bi yapalım olmazsa 3. ye taze kullanırız dedi hadi bakalım hayırlısı senin düşüncelerini merak ediorum doktor ve hastaneyle ilgili
canim lucrini ne zaman basladin kullanmaya ve kac gun kullanicaksin? bazi kisiler bu lucrini kullanmiyor dondurulmus tedavide sadece ostrojen banti ya da hapi kullaniyor neye gore karar veriliyor merak ettim.
gordugun uzere temmuzcum ben merak etmeden duramiyorum.:hulya:
günaydın kızlar bende ikinci denememden kalan dondurulmuşlarımı denedim cumartesi test günüm ve bugün sabah israr testi yaptım sabah ilk yaptığımda bişey çıkmadı ama 2 saat sonra çok belli belirsiz bi çizgi daha var ümitlenmeye korkuyorum ama sizde durumlar neydi
günaydın kızlar bende ikinci denememden kalan dondurulmuşlarımı denedim cumartesi test günüm ve bugün sabah israr testi yaptım sabah ilk yaptığımda bişey çıkmadı ama 2 saat sonra çok belli belirsiz bi çizgi daha var ümitlenmeye korkuyorum ama sizde durumlar neydi
Kızlar bügün dondurulmuş transferim olacaktı malesef dondurulmuş tek embriyom vardı ve sağlıklı cozulemedigi için transfer yapılmadı herkese bol sanss, ben biraz dinlenicem ara vericem sonra yeniden devam Allah isteyen herkese nasip etsin
inş kızlar cuma günü yine idrar test yaparım yada yarın bilmiyorum cumarteside kandabaktırıcam allah isteyen herkese versin
canim lucrini ne zaman basladin kullanmaya ve kac gun kullanicaksin? bazi kisiler bu lucrini kullanmiyor dondurulmus tedavide sadece ostrojen banti ya da hapi kullaniyor neye gore karar veriliyor merak ettim.
gordugun uzere temmuzcum ben merak etmeden duramiyorum.:hulya:
sevimlicim bize dondurulmus icin uygulanan tedavini anltir misin hangi ilaclari kullandigini? bir de kac embroyo cozduruldu kaci saglikli cikti?
en merak ettigim lucrin baskilamayla mi yoksa sadece ostrojen hapiyla mi tedavin gerceklesti?