Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ya acaba küçükken baskı mı yaptılar bu kıza da bu kadar evlenme düşkünü oldu...bilmiyorumkismile

dadlummm
Son Aktivite: Bugün 10:18
Şimdiki Aktivite: Özel Mesaj ayarları

Özel mesajlarınıza cevap vermeden önce açtığınız bu konuyla alakadar olsanız fena olmaz yani

Konu açıyorsunuz madem o zaman foruma girdiğiniz zamanlarda konunuzu açın bi bakın.

Yada tamamen kapattırın da millet rahatlasın.

yook son birkaç mesaj değil hepsini okudum yanlış birşey yazmayayım diye.
bayanı savunuyormuşsun gibi olmadı meraklanma.
tabiki de boşa konuşuyoruz, sonuç belli.
bebe doğduktan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz farklı bir başlık altında.

Buara lolo dadlumm olamaz çünkü profilinde düğün resmi var beyaz gelinliklerle...

Dadlummm un gelinliği olmadığına göre...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis değilmi ama yani ister istemez merak ediyo insanlar ya gel konuna iki satır yaz yada kapattır kardeşim sen zaten kararını çoktan vermişsin gece allaha dua ettim vallahi bu kıza akıl ver yarabbi diye

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Mavi, dadlummm, ikraaa, yenikserce, phenol, Mineeee, Philemon, devran_26, illet

Hanfendi teşrif edebildi

Yinemi kaçırdım bişeyler aydınlatın beni biraz sevabına

Kuzu kız 17 yaşlarında bir çocuk daha...

Ailesini ezip bir adama kaçıyor.

Resmi nikahları yok.

Beraber yaşıyorlar ve doğumuna 2 ay kalmış.Ve bir sürü sorunlar var.

Konu sahibi beraber yaşadığı erkeği çok seviyomuş da ayrılamıyomuş

Hala onunla beraber yani.Gitmeye de hiç mi hiç niyeti yok ama konu başlığına boş kalmasın diye gideyim mi kelimesini eklemiş işte öylesine

yok yok düğün yapmış bunlar ama nikah yok...

Dadlummm konuyu okuyorsun anladığım kadarıyla ama,konu neden hala açık kapattırmadın.Yeni bir gelişme mi var.Son noktayı koymanı bekliyor sanırım herkes

Yok düğün yapılmış, resmi nikah yapılmamış.
Yalnız gel yaz diyorsunuz da gelip de ne yazacak ki artık? Bu noktadan sonra ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…