Doğumdan sonra eşim annemde kalırız diyor?

Ya herro ya merro diyeceğim en son canıma tak ederse anlayana kadar söylenmeliyim bana kalırsa
Kendini lütfen ama lütfen üzme, salla gitsin 7. aydan sonra yaşadığım bazı stresler sebebiyle ve bu annemlerde kalıcaz muhabbeti yüzünden lohusa depresyonu geçirdim, Tavsiye etmem tatsız bir şey.
İçinde büyüyecek mucizenin keyfini çıkar

Bende sizin gibi düşünüyorum. Yardım etmek isteyen gelir bakar gider bu kadar basit. Eşim duygusal açlığını gidermek istiyor bana kalırsa. Ailem bana bakmadı, torunlarına baksınlar hesabı
Yalnız konu eşinizin açlığını giderecek bir konu değil. Bakın size söyleyeyim pişman olursunuz eğer melek gibi bir kvniz yoksa. Benim kv ile sorunum olmamasina ragmen o lohusa psikolojisiyle hepsini bogabilirdim öyle söyleyim. Gidince rahatladım.
Gerci siz suan bunları düşünmeyin daha çok yeni hamileliginiz, önünüzde uzun zaman var o zamana kadar çok şey değişir.

Doğum sonrası bırakın kv annemde bile kalmam
Yani yeni bebekli bir aile olacaksınız kendi eviniz yokmu ki kv kalasiniz
Amaç ne

Nedir bu erkeklerin ana baba sevdası anlamıyorum. Daha olgunlaşamamış halleri ile neyine güvenerek evleniyorlar onu da anlamıyorum. Gitsin kendisi annesinde bence istemiyorsanız sizde kabul etmeyin.

Daha 5 haftalık hamilelikte bu konulara nasıl geldiniz çok merak ediyorum.
Öncelikle keseyi görün, kalp atışını duyun, ilk 3 ayını sağlıkla doldurması için dua veya iyi dileklerde bulunun. Sonra bu saçma şeyleri konuşursunuz.

Hayır hayır hayır...

Ay hayır ya, lütfen ya, olmaz ya, ne olur olmasın.
Kabus gibi bir lohusalık seni bekliyor. Pandemi de, bebek küçük olacak de, bişey bul, annen gelsin bir hafta bizde kalsın, baban var kanamam olur rahat edemem de. Sakın gitme. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Off ne alaka ya onun annesinden kalmak falan
Afedersin ama 7 24 goguslerin ortada geziyorsun neredeyse doğumdan sonra nasıl rahat edeceksin?
40 gun boyunca kanaman oluyor
Zaten lohusalik başlı başına zor
Esin gitsin kalsın çok istiyorsa

Doğum normal de olsa sezaryen de olsa anne bir süre rahat edemiyor bebeğe alışma evresi var kanaması var emzirirken her tarafı açılıyor yaz doğumu olacak zaten hamilelikte bile insan rahat etmek istiyor sona hale zor geçiyor başka adamın kadının yanında rahat edemeyeceğinizi kendisi de görür. Zaten size ait bi tuvalet olmalı ya da az kişinin kullandığı. Bugünlerde mide bulantılarınız başlar yavaş yavaş anlar o doğum pazardan iki kilo patates alıp eve gelmek değil. Kadın kendi evinde bebek kendi evinde olmalı. Koca da kıçını kaldırıp karısına yardım etmeli. Lohusalık, hormon değişimleri falan kolay olmuyor. Ya bu anlamasa anasının anlaması lazım. Babasının/ annesinin yanında meme açık kah başka tarafınız açık nasıl rahat edebilirsiniz?

Şimdilik duymamazlıktan gelin.
Gebeliğiniz biraz ilerlesin.
Emzirme, lohusalık süreci ile ilgili bilgiler verirsiniz.
Sürekli memeniz açık geziyorsunuz ilk zaman
E bunun kanaması, sık duş alması, bebeğin yerine evine adapte olması falan fistan bir sürü meselesi var.
Bebek bakımı ile ilgili meselelerde de hallederim modunda olursanız 1 haftadan sonra evde sürekli birinin olmasına bile ihtiyaç hissetmezsiniz.
O açıdan siz bilinçlenmeye bakın.
Son dönem bile ısrar ederse o zaman doğumu kimin yaptığını sorarsınız.
Ki mesele kayınvalidem evi de değil, anne evine de gitmek istemez insan. Sonuçta çocuk doğurduysak bir yuvamız var demektir.

Ay bismillah daha 5 haftaliksin neyin telaşı bu niye anasinda gidip kalacaksınız madem bakamayacak çocuğa yapmasaydi. Ne alem kocalar var yahu

Ya siz çok mu küçüksünüz acaba eşinizle? Kadın 4 sene önce doğum yaptı diyince ben bi şaşırdım.
Normal yetişkin biri kesesi yeni görünen çocuk için anamda doğuracaksın diye tutturamaz zaten de. Karımı strese sokmamalıyım şimdi bunların sırası değil falan demesi lazım en azından, tam tersi siz polemiğe girmemişsiniz. Emin misiniz bu kişiyi baba yapma konusunda?

Daha çok yeni gebesinizz emin olun zamanla değişirrrr.
Ayrıyetten ben 4 ay önce doğum yaptım temmuzda sizin yapıcağınız gibi, 1 ay kimse gelip gitmedi bana hele ilk 1 haftası çok zorlayıcı ve yıpratıcı oluyo lohusa dönemi en ufak şeye alınganlık.. uykusuzluğa alışamam gibi gibi. Göğüs ağrından doğru düzgün kıyafet giyememe,,
Gibi gibi gibi devam eder…. Eşiniz bunu size sormadan karar vermemesi lazımm.. siz önemlisinizzz gerisi teferruat

Kaynananiz esinize memeyi biraktirmadi herhalde. Baba oldugunda artik birakmasi gerektigini soyleyin.

Insan kendi evinde duramiyo baskasinin evinde nasil gecicek o lohusalik.
Anne dogumdan sonra kanamali halsiz olucak
Bebek 2 saate bi emzirilicek yikamasi gobegi sariligi cok zor ilk haftalar.
Kimse kusura bakmasin kv gelsin size evinizde yardim etsin. 2 hafta yeter zaten sonra siz kendinize yetersiniz esiniz yardim ederse.

Eşiniz büyük sacmalamis. eviniz var, düzeniniz var.yeni bir bebekle insan kendi evinde yeni düzene zor adapte oluyor. Size başkasının evine gitmekten bahsediyor. Kesinlikle kabul etmeyin. Bakım konusunda kim yardım etmek isterse buyursun size gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…