- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 31
Kendini lütfen ama lütfen üzme, salla gitsin 7. aydan sonra yaşadığım bazı stresler sebebiyle ve bu annemlerde kalıcaz muhabbeti yüzünden lohusa depresyonu geçirdim, Tavsiye etmem tatsız bir şey.Ya herro ya merro diyeceğim en son canıma tak ederseanlayana kadar söylenmeliyim bana kalırsa
Yalnız konu eşinizin açlığını giderecek bir konu değil. Bakın size söyleyeyim pişman olursunuz eğer melek gibi bir kvniz yoksa. Benim kv ile sorunum olmamasina ragmen o lohusa psikolojisiyle hepsini bogabilirdim öyle söyleyim. Gidince rahatladım.Bende sizin gibi düşünüyorum. Yardım etmek isteyen gelir bakar gider bu kadar basit. Eşim duygusal açlığını gidermek istiyor bana kalırsa. Ailem bana bakmadı, torunlarına baksınlar hesabı
Nedir bu erkeklerin ana baba sevdası anlamıyorum. Daha olgunlaşamamış halleri ile neyine güvenerek evleniyorlar onu da anlamıyorum. Gitsin kendisi annesinde bence istemiyorsanız sizde kabul etmeyin.Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Daha 5 haftalık hamilelikte bu konulara nasıl geldiniz çok merak ediyorum.Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Ay bismillah daha 5 haftaliksin neyin telaşı buEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Ya siz çok mu küçüksünüz acaba eşinizle? Kadın 4 sene önce doğum yaptı diyince ben bi şaşırdım.Aslında eşimin annesi de 4 sene önce doğum yaptı. Yani süreçleri biliyor kendisi. Sırf duygusal boşluğundan dolayı sanırım böyle yapıyor. Hani benim ailem benimle ilgilenmedi çocuğuma eşek gibi bakacaklar gibi düşünüyor anladığım kadarıyla.
Daha çok yeni gebesinizz emin olun zamanla değişirrrr.Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Eşiniz büyük sacmalamis. eviniz var, düzeniniz var.yeni bir bebekle insan kendi evinde yeni düzene zor adapte oluyor. Size başkasının evine gitmekten bahsediyor. Kesinlikle kabul etmeyin. Bakım konusunda kim yardım etmek isterse buyursun size gelsinEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?