Kendisinin mi bakıma ihtiyacı olacak da limoni olduğu kvyi istemiyor? Deli mi ne. Sizin de onun anasıyla aranız limoni belki.Anasının yanı daha güvenliymiş. Annemle araları limoni başından beri birbirlerine hiç ısınamadılar. Buna bağlıyorum biraz
Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
benim anlamadığım aynı arabayla hastaneye gidiyorlarBu erkekler cidden çok salak ya. Anne de bebeği de mis gibi evine gitmek varken niye kv ye gitsin
Kesin karısının iyiliğini düşünüyordur. Gebelik ve lohusalık stresi yetmiyor, bir de eş stresi yüklüyorlar kadına ya bu nasıl düşüncesizlik. Gerçekten ömür törpüsü yaSebep ne peki?
Neden orada kalmak istiyor?
Evlenmeden gerçek yüzünü saklamış,evlenince göstermiş ama yine de hamile kalmışsın.Bende net olarak kalp atışını bekliyorum. Ama bunu yüzüme söyleyince ister istemez kırıldım. Hayırlısı olsun diyip geçebilir diye düşünüyorum. Erken tabiki durduk yere eşim çıkardı konuyu başıma anlamadım bende. Çok anneci bide. Evlenmeden önce asıl yüzünü saklayan cinstenmiş kocam fark edemedim
Evinde kalmaya çalış. En rahatı evin olacak.Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Valla ben bu adama bu cocugu dogurmazdim ama siz bilirsiniz.Yok kendimi keserim kalmam vallaha. Bide eşimin düşüncesiz biri olduğunu yeni yeni fark ediyorum. Ya sevgiliyken böyle değildi neden değildi yüzünü saklamış demek ki. Bende annemciyim. Ama eşim annemi bi tık sevmiyor. Buna bağlıyorum birde kendi rahatı için dediğiniz gibi. Yani bencil davrandığı çok açık ortada. Bende bencil davranmalıyım oluyorum ama böyle de gitmez ki. Oda kafayı yer bi yerden sonra bende.
kalp atışına kadar diye bir olay var zaten büyüklerde.. boşverin :)Annem gelecek zaten 10 15 gün kalacak. Kayınvalidem bakmaz çünkü hala hamileliğime bile kesin gözle bakmıyor. Keseyi gördük 10 gün sonra bebeği göreceğiz. Bebeğin kalp atışına kadar hamile olduğuma inanmıyor