Daha çok yeni hamilesiniz bence düşünmeyin varsın desin siz her fırsatta istemediğinizi söylersiniz illa oda anlar.Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Eşinize ne oluyor lohusa olan o mu da kabul etmemek ona kalmış onu anlamadimEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Ay evet çıldırıcamÇok istiyorsa kocan gitsin tek kalsın kendis doğuracak ya
Doğru diyorsunuz bunların hiç birini ben düşünmüyorum zaten. Daha yeni diye. Ki neden düşüneyim evimde kalmak varken. Sanmıyorum anlayacağınıDaha çok yeni hamilesiniz bence düşünmeyin varsın desin siz her fırsatta istemediğinizi söylersiniz illa oda anlar.
Bende onu dedim ben doğuruyorum ben bakıyorum sana ne oluyor dedim. Olmaz öyle şey falan dediEşinize ne oluyor lohusa olan o mu da kabul etmemek ona kalmış onu anlamadim
Senin ailenden birisi doguma gelirse bu problem yaşanmaz kendi evine gelirsin çok istiyorsa kv gelir senin evinde kalıp yardımcı olur sanaEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Bence de kendini evinizde kalmak varken ne gerek çok istiyorsa annesi size gelsin bı iki hafta yardımcı olsun sonra evine gitsin. Lohusa kolay değil ki en rahat olmanız gereken dönem. Olmazsa sert bi dille gerçekten istemediğinizi belirtirsiniz belki o zaman anlarDoğru diyorsunuz bunların hiç birini ben düşünmüyorum zaten. Daha yeni diye. Ki neden düşüneyim evimde kalmak varken. Sanmıyorum anlayacağını
Sebep ne peki?Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Annem gelecek zaten 10 15 gün kalacak. Kayınvalidem bakmaz çünkü hala hamileliğime bile kesin gözle bakmıyor. Keseyi gördük 10 gün sonra bebeği göreceğiz. Bebeğin kalp atışına kadar hamile olduğuma inanmıyorSenin ailenden birisi doguma gelirse bu problem yaşanmaz kendi evine gelirsin çok istiyorsa kv gelir senin evinde kalıp yardımcı olur sana
Sor bakalım kayın babanın yanında mı emzireceksin yoksa kendisi mi emzirecekAy evet çıldırıcam
Kavga edicem en son zaten ama şuan ilk zamanlarım bebişe zarar gelmesin diye susuyorum. Bide biraz halsiz uykusuzum uğraşamıyorumBence de kendini evinizde kalmak varken ne gerek çok istiyorsa annesi size gelsin bı iki hafta yardımcı olsun sonra evine gitsin. Lohusa kolay değil ki en rahat olmanız gereken dönem. Olmazsa sert bi dille gerçekten istemediğinizi belirtirsiniz belki o zaman anlar
Ya zaten böyle şeyleri hesaplamak için çok çok erken benim eşimde bu düşüncedeydi ilk çocukta ben gayet net oldum istemiyorum diye hatta kv ye de yüzüne söyledim kimseyi istemiyorum gelebilirse annem gelir yoksa ben başımın çaresine bakarım dedim kimse de gelemedi çünkü koronayken dogum yaptım yani hayat plan yapmak için fazla degişken ne olacagını kimse bilemezAnnem gelecek zaten 10 15 gün kalacak. Kayınvalidem bakmaz çünkü hala hamileliğime bile kesin gözle bakmıyor. Keseyi gördük 10 gün sonra bebeği göreceğiz. Bebeğin kalp atışına kadar hamile olduğuma inanmıyor
Şeytan diyor tut kafasından vur duvarlaraBende onu dedim ben doğuruyorum ben bakıyorum sana ne oluyor dedim. Olmaz öyle şey falan dedi
Anasının yanı daha güvenliymiş. Annemle araları limoni başından beri birbirlerine hiç ısınamadılar. Buna bağlıyorum birazBen evimde tek kalacagim ayagimi.uzakmak cocuguma odaklanmak istiyorum sen istersen gidebilirsin diyebilirsin.analarina doymadilar
En iyisi takmayınKavga edicem en son zaten ama şuan ilk zamanlarım bebişe zarar gelmesin diye susuyorum. Bide biraz halsiz uykusuzum uğraşamıyorum
Bunu ortam gerilirse suratına söyleyebilirim evet aklıma gelmemiştiSor bakalım kayın babanın yanında mı emzireceksin yoksa kendisi mi emzirecek