- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bi saçmalık olabilir mi ya kaynanan gelsin senin evine sana baksın sen kendini toparlayan kadar o ne demekmiş öyle hem anneler gelir gelinin yanına orda tabiki rahat edemezsin şahsen bende edemezdimEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Bir de bu durumda eşinin seni ve çocuğunun rahatını düşünmesi lazım nerde yatcan kalkcan çocuğun beşiğinimi taşican oraya ohooo eşin biraz daha anlayışlı olmalıEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Varya sanki ya kocan ya da anası doğuruyor böylelerinden bayır gelmez kimseye her fırsatta annesine kaçıyorlar bi doyamadılar birbirlerineEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?