Doğumdan sonra eşim annemde kalırız diyor?

Sana bisey soyliyim mi gerekirse bosan ama gidip kalma. Bundan 5 sene önce ayni hatayi yaptim bin kere pişman oldum

Daha beş haftalık hamile olarak gözüküyorsunuz.
Önünüzde maksimum 35 hafta var ..

Gerçekten tek derdiniz şu an için bu olmamalı .
9 ay boyunca bunu mu konusacaksiniz.

Ne lüzumsuz planlar.

Eşinizin yaşanacak 9 ayı böyle saçma şeylerle burnunuzdan getirmesine müsade etmeyin. Kapatın böyle saçma konuları. .
Bebeğinizin gelişiminin keyfini çıkarın.

Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsin . 🌿

Sizden kimse gelemesin diye diyor bunu. Annenizi babanızı torundan uzak tutmak için yapıyor. Siz orda olursanız anneniz gelemez bebeği göremez. Bunın hesabı bu. Sert yanınızı göstermezseniz şimdi ileride çok at koşturur. Annem gelip kalacak. Beğenmiyorsan sen gidebilirsin derim. Gerekirse boşanmaya da gider o konu. Şimdi duruş sergilemezseniz ömür boyu bunu çekersiniz

Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Böyle bi saçmalık olabilir mi ya kaynanan gelsin senin evine sana baksın sen kendini toparlayan kadar o ne demekmiş öyle hem anneler gelir gelinin yanına orda tabiki rahat edemezsin şahsen bende edemezdim

Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Bir de bu durumda eşinin seni ve çocuğunun rahatını düşünmesi lazım nerde yatcan kalkcan çocuğun beşiğinimi taşican oraya ohooo eşin biraz daha anlayışlı olmalı

Bence buradan birkaç konu okutun. Yaşanan problemlerle ilgili. Fikri değişir.

Varya sanki ya kocan ya da anası doğuruyor böylelerinden bayır gelmez kimseye her fırsatta annesine kaçıyorlar bi doyamadılar birbirlerine

X