Ahahha kesinlikle doğruEn iyisi takmayınarkadaşların dediği gibi çok isterse o gider siz bebeğinizle annenizle rahat kalırsınız
Haksızda sayılmaz kayinvalideniz.Annem gelecek zaten 10 15 gün kalacak. Kayınvalidem bakmaz çünkü hala hamileliğime bile kesin gözle bakmıyor. Keseyi gördük 10 gün sonra bebeği göreceğiz. Bebeğin kalp atışına kadar hamile olduğuma inanmıyor
Evet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Bende net olarak kalp atışını bekliyorum. Ama bunu yüzüme söyleyince ister istemez kırıldım. Hayırlısı olsun diyip geçebilir diye düşünüyorum. Erken tabiki durduk yere eşim çıkardı konuyu başıma anlamadım bende. Çok anneci bide. Evlenmeden önce asıl yüzünü saklayan cinstenmiş kocam fark edemedimHaksızda sayılmaz kayinvalideniz.
Bu tarz şeyleri konuşmak için erken ama sizin isteğiniz, rahatınız önemli doğum sonrası esinizin değil.
Sen kimin yanini guvenli bulursun onun yanina gidersin emin ol kendi annene naz yapabilirsin aranizda kosulsuz bir sevgi var ama onun annesine sunu yap drsen zoruna gider biz boylemiydik lohusayken her isi yapiyoduk simdiki lohusalarsa boyle der.esinle kavga etmeden sakince istemedigini belirtAnasının yanı daha güvenliymiş. Annemle araları limoni başından beri birbirlerine hiç ısınamadılar. Buna bağlıyorum biraz
Ben de çok istiyorum evimde kalmak ama şuan gebeliğimde sıkıntı yaşamiyim diye susuyorum. Az kaldı s*ccam ağzına.Eniz sacmalamasın dogumunuzun çok kotü bir anı olmasinı istemiyorsanız evi izde kalın
Kendisinin gidip kalabilecegini söyleyin. Ya valla bu adamlar da bir acayip. Lohusayken açıkçası size asla kırılmayacak biri yanınızda olmalı o da sizin anneniz. Psikolojide ki kural da şudur bunu aile danışmanları falan da söyler. Herkes kendi çocuğuna bakacak. Yani siz bebeğinizle ilgileneceksiniz anneniz de sizinle ilgilenecek. Çok ilgiye ihtiyacı varsa eşinizle de annesi ilgilensin. Kv bana çok akıl verince oğlumla ilgili ben de ona kendi oğlunu gösterip sen onun ne yediği içtiği giydigiyle ilgilen demeye başlamıştım artık. Eğer gidecekseniz şimdiden Allah kolaylık versinEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Nerde huzurlu olacaksan orda dur benimde eşim aynısını diyordu memlekette olsun doğum diye benim bebek günler öncesinden şak diye bir geldi mecbur gurbette yaptım kendi evimde rahat rahatEvet kızlar. Eşim doğumdan sonra gideriz annemde kalırız diyor. Bende istemiyorum. Çünkü kayınbabam var. Bunun dışında kaynanamdayım diye rahat rahat gelen giden akrabalar olmasından korkuyorum. Rahat edememekten korkuyorum, korkuyorumdan çok rahat edemeyeceğimi biliyorum. Eşime bunu söyledim istemediğimi ama kabul etmedi. Nasıl yapabilirim?
Eşime söyledim ilk başta. Sonra dedim ki hemen kimseye söylemeyelim. Hani benim annem ablam bilsin bide senle ben yeter. Dedi ki yok hastaneye gideriz annem götürür arabayla falan. Eşim sağolsun öğrendi çoğunluk. Bende de kaynanamın bakış açısı yüzünden şey oldu " ya gebe değilsem, nasıl açıklicam" moduna girdim. Hamile değilsem utanıcam yani o dereceyim. Ben kendim giderim diyorum, yok annem götürür. Annem de annem. Gizlimiz saklımız kalmıyor zaten. Yaptığım pilavı bile annesine anlatmış.Bebegin kalp atışını bike duymadan kaynananiz neden hamile oldugunuzu ogrendi ki Ne gerek vardi
Yok kendimi keserim kalmam vallaha. Bide eşimin düşüncesiz biri olduğunu yeni yeni fark ediyorum. Ya sevgiliyken böyle değildi neden değildi yüzünü saklamış demek ki. Bende annemciyim. Ama eşim annemi bi tık sevmiyor. Buna bağlıyorum birde kendi rahatı için dediğiniz gibi. Yani bencil davrandığı çok açık ortada. Bende bencil davranmalıyım oluyorum ama böyle de gitmez ki. Oda kafayı yer bi yerden sonra bende.Kendisinin gidip kalabilecegini söyleyin. Ya valla bu adamlar da bir acayip. Lohusayken açıkçası size asla kırılmayacak biri yanınızda olmalı o da sizin anneniz. Psikolojide ki kural da şudur bunu aile danışmanları falan da söyler. Herkes kendi çocuğuna bakacak. Yani siz bebeğinizle ilgileneceksiniz anneniz de sizinle ilgilenecek. Çok ilgiye ihtiyacı varsa eşinizle de annesi ilgilensin. Kv bana çok akıl verince oğlumla ilgili ben de ona kendi oğlunu gösterip sen onun ne yediği içtiği giydigiyle ilgilen demeye başlamıştım artık. Eğer gidecekseniz şimdiden Allah kolaylık versin
Ben akılları annesinin vereceğini hiç düşünmedim. Şuan aydınlanma yaşadım. Gerçekten çok safım.Vallaha su "iyi evlat" madalyasi icin eslerini cocuklarini da harcamak isteyen erkekler cidden evlenmemeli. Önemli olan anne ve bebek, annesi degil. Isteyen gelip görür yardimini da yapar. Esiniz sizi bu konuda zorlayamaz zaten. Bir denesin hele. Buna o akillari da annesi veriyordur zaten
O zaman anasina kocalik yapsinPatladım bu yorumabiraz anacı
Suratını çekmek istemiyorum sadeceZorla mi goturecekmis???
Anacı olduğunu bilmezdim, öğrendimO zaman anasina kocalik yapsin
Ben akılları annesinin vereceğini hiç düşünmedim. Şuan aydınlanma yaşadım. Gerçekten çok safım.