Doğumdan sonra eşim annemde kalırız diyor?

Haksızda sayılmaz kayinvalideniz.
Bu tarz şeyleri konuşmak için erken ama sizin isteğiniz, rahatınız önemli doğum sonrası esinizin değil.

Eniz sacmalamasın dogumunuzun çok kotü bir anı olmasinı istemiyorsanız evi izde kalın

Haksızda sayılmaz kayinvalideniz.
Bu tarz şeyleri konuşmak için erken ama sizin isteğiniz, rahatınız önemli doğum sonrası esinizin değil.
Bende net olarak kalp atışını bekliyorum. Ama bunu yüzüme söyleyince ister istemez kırıldım. Hayırlısı olsun diyip geçebilir diye düşünüyorum. Erken tabiki durduk yere eşim çıkardı konuyu başıma anlamadım bende. Çok anneci bide. Evlenmeden önce asıl yüzünü saklayan cinstenmiş kocam fark edemedim

Anasının yanı daha güvenliymiş. Annemle araları limoni başından beri birbirlerine hiç ısınamadılar. Buna bağlıyorum biraz
Sen kimin yanini guvenli bulursun onun yanina gidersin emin ol kendi annene naz yapabilirsin aranizda kosulsuz bir sevgi var ama onun annesine sunu yap drsen zoruna gider biz boylemiydik lohusayken her isi yapiyoduk simdiki lohusalarsa boyle der.esinle kavga etmeden sakince istemedigini belirt

Eniz sacmalamasın dogumunuzun çok kotü bir anı olmasinı istemiyorsanız evi izde kalın
Ben de çok istiyorum evimde kalmak ama şuan gebeliğimde sıkıntı yaşamiyim diye susuyorum. Az kaldı s*ccam ağzına.

Kendisinin gidip kalabilecegini söyleyin. Ya valla bu adamlar da bir acayip. Lohusayken açıkçası size asla kırılmayacak biri yanınızda olmalı o da sizin anneniz. Psikolojide ki kural da şudur bunu aile danışmanları falan da söyler. Herkes kendi çocuğuna bakacak. Yani siz bebeğinizle ilgileneceksiniz anneniz de sizinle ilgilenecek. Çok ilgiye ihtiyacı varsa eşinizle de annesi ilgilensin. Kv bana çok akıl verince oğlumla ilgili ben de ona kendi oğlunu gösterip sen onun ne yediği içtiği giydigiyle ilgilen demeye başlamıştım artık. Eğer gidecekseniz şimdiden Allah kolaylık versin

Nerde huzurlu olacaksan orda dur benimde eşim aynısını diyordu memlekette olsun doğum diye benim bebek günler öncesinden şak diye bir geldi mecbur gurbette yaptım kendi evimde rahat rahat lohusalık çok önemli rahat olman gerekiyor bana kalırsa kayınvalden çok isterse senin evine gelsin ama sen gitme

Bebegin kalp atışını bike duymadan kaynananiz neden hamile oldugunuzu ogrendi ki Ne gerek vardi
Eşime söyledim ilk başta. Sonra dedim ki hemen kimseye söylemeyelim. Hani benim annem ablam bilsin bide senle ben yeter. Dedi ki yok hastaneye gideriz annem götürür arabayla falan. Eşim sağolsun öğrendi çoğunluk. Bende de kaynanamın bakış açısı yüzünden şey oldu " ya gebe değilsem, nasıl açıklicam" moduna girdim. Hamile değilsem utanıcam yani o dereceyim. Ben kendim giderim diyorum, yok annem götürür. Annem de annem. Gizlimiz saklımız kalmıyor zaten. Yaptığım pilavı bile annesine anlatmış.

Yok kendimi keserim kalmam vallaha. Bide eşimin düşüncesiz biri olduğunu yeni yeni fark ediyorum. Ya sevgiliyken böyle değildi neden değildi yüzünü saklamış demek ki. Bende annemciyim. Ama eşim annemi bi tık sevmiyor. Buna bağlıyorum birde kendi rahatı için dediğiniz gibi. Yani bencil davrandığı çok açık ortada. Bende bencil davranmalıyım oluyorum ama böyle de gitmez ki. Oda kafayı yer bi yerden sonra bende.

Ben akılları annesinin vereceğini hiç düşünmedim. Şuan aydınlanma yaşadım. Gerçekten çok safım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…