ay bu kaynanalar neden böyle yapıyo yaaa.. benim kaynana uzak bana, yılda 1-2 kere görüşüyoz. beni gebeyken hiç görmedi, doğum yaptım 20. günlükken geldiler bana ooo çok kilo almışın demişti çok üzülmüştüm, oysa 59 la gebe kaldım 76 ile doğuma girdim, o beni gördüğünde 64 kg falandım, sonra hırs yaptım 60a indim.. ama şu bi haftadır canım acaip kurabiye istiyo, iki günde bi kurabiye yapıp yiyom cokacimcoook kesin 1 kg almışımdır tartılmaya korkuyommmm kafamçokkarıştı
hadi erkeklerin gafası basmıyo bu kaynanalar da doğum yaptılar neden anlamıyolar kiiklava: klava: emzirirken insanın gözü dönüyo açlıktan vallaha doymuyom ben...
yok anam o nden bilyonmu, bu karılar oğullarını güzel bi karıyla paylaşamıyolar, kıskannıyolar, sen azcık formundan düşünce de zevten dört köşe oluyolar, bunu da sana anında hissettiriyolar, takma lem hiç umursama yav amannnnn
gözünü sevdiğim bacım ancak bu kadar güzel teşhis konulur helal
hı ya benimkide geldi bana moral verceğine sinir etti gitti kendi yıllardır şişman veremez hep şimdi benide şişko gördüya oldu zevkten 4 köşe
haklısın ibolyacım bu karı milleti böyle ek gıdalara başlayak birbirimize destek verip yaza tığ gibi gireriz öptüm bacımı güzel desteği için
selam arkadaslar bukadar yazıyı okuduktan sonra en acınılacak durumda kendimi goruyorum.Sıkı durun ben 74 kilo ile hamile kaldım.102 kilo ile doguma gittim.Ve suan 82 kiloyum ve verilecek en azından dogum oncesi kıyafetlerimin icine girebilmem icin 8 kilom kaldım.Bu arada evlendigim vakit 55 kilo oldugumu ve 3 yıl icinde de kendimi nasıl 74 kiloya getirebildigime sasıyorum.Kısa boylu bodur tosuncuk bisi oldum ben :))) Azimliyim gidecek bu kilolar ama suan emziriyorum dikkat etmek gerek dimi((
sen gene iyiymişin ben seni bileme geçtim, kilomu söylemeye yüzüm tutmuyo :çok üzgünüm:
benide aranıza alııın:lepi:ben 61 ile hamile kaldım 86 ile doğum yaptım şimdi ise 73 kilodayımhihoyyytama evlendiğimde 50 kiloyduuum senağlama
BEN ÇOK FENALARDAYIM.benneyaptımki
D. ÖNCESİ:67 KG
D. GİDERKEN:84 KG
D. SONRASI:81 KG
2,5 AY OLDU ŞU AN:84 KG HALA
sebebi erken doğum yapmam.2 ay oğlum küvezde kaldı.bende bu süreçte sütüm kaçmasın die hep yedim,yedim,hiçbirşeyi geri çevirmedim.
SONUÇ 17 KG FAZLA VE YAPICAMI BİEMİYORUM.akupunktur düşünüyorum.ne dersiniz arkadaşlar?:çok üzgünüm:
canım ben daha önce akupunktura giderek zayıflamıştım, çoook önceleri yani, 2 ayda 15,5 kg ve toplamda 25,5 kg verdim, ha akupunktur iyi hoş da orada sana bi diyet veriliyo zaten, o diyeti uygulamazsan hiçbişeye faydası yok ki, akupunktur sadece biraz açlık hissini bastırıyo, eğer ordaki dieti aynen uygulamasaydım hiçbi halta yaramıcaktı akupunktur, ek gıdalara başlayınca ben de diyete başlamayı düşünüorum, birkaç ay sonra yani, o zamanda akupunktur diyetimi uygulamıycam ama daha çok dikkat edicem, akupunktr diyetimi başka zamanlarda da uyguladım ben ve o diyetle akupunktur olmadan yine istediğim kiloları verdim, mesela hamile kalmadan önce o diyeti yaptım, her yazanı uygulamadığım halde 3 ayda 8 kg vermiştim, bana kalırsa boşa para verme, işi mantığına göre yaptıktan sonra oluyo yani, mesela marul domates vs bunlardan salata yapılıyor ve içeriklerinde vitamin var, yoğurtta protein var, ette protein taze fasülyede vitamin var, aynı anda protein+protein olmucak, bi protein bi vitamin, yani taze fasülye yiyosan yanında yoğurt olcak, et yiyosan yanında salata olcak olay bu, ve pişirme tekniklerine dikkat edceksin, yağda yerine fırında yada ızgarada et pişirceksin, her zaman yaptığın sebze yemeğini sadece içine 1 tatlı kaşığı yağ koyarak pişirceksin, mesela ben yoğurt yiyeceğimzaman içine taze soğandan tut da salatalığa kadar yoğurda yakışan ne varsa koyup öyle yiyodum,knedime değişik tatlar üretmek adına yani, ama illaki gidecem bi deneyecem dersen de sen bilirsin,akupunktur fiyatları çok pahalı delikafadulden
kız iboş bu listeni biara bizede yazda bizde uygulayak yaw 3ayda 8kilo süper yaza incecik gireriz vallahihoyyyt
arkadaslar merhaba, ben yeni katildim araniza.. 11.10da dogum yaptim. 58 kilo ile hamile kalmistim. 82 ile doguma gittim ama cok su toplamisti vucudum. dogumdan bi hafta sonra 64 kiloya dustum. ondan sonra da haftada 3 gun spora gitmeme ragmen 1 gram bile veremedim. sutum var ama yagli degil. ogluma yaramiyor. o yuzden dogumundan beri ek gida veriyorum maalesef. yoksa kilo kaybediyor. ibolya, diet listeni bulur da yazarsan super olur. yavas yavas rejime baslayacagim. bugune kadar sut yapar denen herseyi yedim. ama bir ise yaramadi maalesef. hepinize sevgiler. bebisleri de opuyorum.
buyur anacım depe depe kullan, yanlız biraz acımasız söylüyüm :)
DİYET LİSTESİ
SABAH : parmak kalınlığında bir dilim ekmek(normal veya kepek ekmeği fark etmez)+sınırsız domates, salatalık, biber, marul vs.+iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(yağlı yağsız fark etmez)+sınırsız şekersiz çay(istenirse tatlandırıcı kullanılabilir)
ÖĞLE : yağsız hazırlanmış sınırsız salata (domates, salatalık, marul, biber vs. ile hazırlanmış) veya sınırsız yoğurt (yoğurdun içine salatalık doğranabilir)
AKŞAM :
1-HAFTA : bir kase çorba (içine bir tatlı kaşığı yağ konulacak)+salata veya yoğurt
2-HAFTA : bir gün et bir gün sebze yemeği (yemekler bir tatlı kaşığı yağ konarak hazırlanacak)+salata veya yoğurt (Not : et yemeğinin yanında salata, sebze yemeğinin yanında yoğurt yenmeli)
3-HAFTA : bir gün et, bir gün sebze yemeği, bir gün çorba (yemekler bir tatlı kaşığı yağ konarak hazırlanacak)+salata veya yoğurt (Not : et yemeğinin yanında salata, sebze yemeğinin yanında yoğurt yenmeli)
4-HAFTA : bir gün et, bir gün sebze yemeği, bir gün çorba, bir gün yumurta (yumurta 2 adet haşlanmış yada yağsız şekilde omlet olarak hazırlanmış olabilir) (yemekler bir tatlı kaşığı yağ konarak hazırlanacak)+salata veya yoğurt (Not : et yemeğinin yanında salata, sebze yemeğinin yanında yoğurt yenmeli)
5-HAFTA : bir gün et, bir gün sebze yemeği, bir gün çorba, bir gün yumurta, bir gün pilav yada makarna (yumurta 2 adet haşlanmış yada yağsız şekilde omlet olarak hazırlanmış olabilir) (makarna yeneceği gün yağsız şekilde hazırlanıp üzerine yağsız domates sosu dökülerek yenilebilir) (pilav da aynı şekilde yağsız olarak hazırlanacak)(yemekler bir tatlı kaşığı yağ konarak hazırlanacak)+salata veya yoğurt (Not : et yemeğinin yanında salata, sebze yemeğinin yanında yoğurt yenmeli)
NOTLAR :
1-Sabah ve öğle yemekleri her zaman aynı şekildedir.
2-Günde 3 adet meyve hakkı vardır (Taneli meyvelerden bir avuç yenecek, örneğin kiraz, çilek vs.) (Elma Portakal gibi meyvelerden orta boy)
3-Günde toplam 400 mililitre maden suyu içilmelidir. (vitamin, mineral açısından)
4-Günde en az 2,5-3 litre arası su tüketilmesi gerekir (Maden suyu, çay gibi içecekler sıvı tüketimi içinde sayılır)
4-5. haftanın sonunda eğer devam edilmek istenirse diyet listesinde yazılan hususlar tekrar baştan alınarak devam edilir.
5-Haftada 1 defaya mahsus olmak üzere 1 bardak diyet süt, 1 bardak kola, 1 bardak meyve suyu, 2 top dondurma vs gibi istisnalara aşırıya kaçmamak ve bunlardan bir tanesini tercih etmek suretiyle müsaade edilebilir. (Haftanın sonunda verdiğin kiloya karşılık kendini ödüllendirmek adına)
6-Et yemeği yeneceği vakit 100 gr. Yağsız kırmızı et(haşlama veya ızgara olarak tercih edilecek), 2 adet tavuk baget(haşlama veya ızgara olarak tercih edilecek ve kalçasız but olacak), 8 adet köfte(yağsız ızgara şeklinde hazırlanmalı) tercihlerinden bir tanesi seçilerek yenilecek.
bi deri bi kemik kalırım kız bunu yaparsam abov ne :1shok:acımasızmışşşşşşşşşşsenağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?