How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum sonrası kilolarımız ne durumda ?

Emzirmek acıktırıyor sanırım...bazen gözüm dönüyor yemek yicem diye ...nasıl vercem bu 14 kiloyu bilmem hiç bir kıyafetim olmuyor..eşim şişko diyo özellikle göbeğime takmış durumda öff ya...rejim yapma zamanı geldi artık sanırım...

yav bacım emzikli karının rejim neyine, biraz büyüsün ek gıdalara falan geçin ondan sonra anacım, yazık günah bebeye süt olcek, vallaha benim koca bana böyle söyleyecek gözünü oyarım, üstüne oturur domatis gibi ezerim, ne öyle öf pöf yapıyon, tosunnn gibi çocuk doğurdun adama, herhal azcık bozulcek vücudun, o kadar kolaysa kendisi doğursun , aaaaaa kızıyom ben bu babalara yaaaaa, hiç anlayışlı davranmıyolar, herşey ne kadar kolay oluyo bu adamlara yaa, şiddetim geldi bak yine nerde bu kazan kötükedihüso

bende kilo vermek yerine alanlardanım...tartıya çıkmaya korkuom artık doğumdan 2hafta sonra ne güsel zayıflamıştım 5kilo fazlam kalmştı şimdi ise 10 kilo vermem lazım...süt olsun diye götürdüm tatlıları acayip tatlı yedm valla
ama yemesem de süt olmuo napcağımı şaşırdım tek ümidim ek gıdalara geçince bide işe başlayınca verirsin dio eşim inşallah yerleşmez bu kilolar

bende kilo vermek yerine alanlardanım...tartıya çıkmaya korkuom artık doğumdan 2hafta sonra ne güsel zayıflamıştım 5kilo fazlam kalmştı şimdi ise 10 kilo vermem lazım...süt olsun diye götürdüm tatlıları acayip tatlı yedm valla
ama yemesem de süt olmuo napcağımı şaşırdım tek ümidim ek gıdalara geçince bide işe başlayınca verirsin dio eşim inşallah yerleşmez bu kilolar

yav sen ne diyon ben 14 kilo aldım hamilelikte, ve o 14 kilonun tamamı şu anda duruyo, pek umursamıyorum ben açıkçası, 100 kiloya kadar yolu var :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten umursamıyorum, kolay kilo verdiğim için pek korkutmuyo beni bu kilo almalar, zaten vücudum kilo almaya çok müsait, çok kereler zayıflayıp şişmanlayan ve iki ayda 15,5 kg toplamda 25,5 kg vermiş biri olarak bunu da atlatırım diyorum, bu yaz bi gelsin hele, yazın çok kolay kilo veriliyo, hem o zamana kadar ek gıdalara da başlamış oluruz, e tatile de gitmeiz, bikini olayları da yok nasıl olsa, 2-3 ay sıktımmı dişimi manken gibi olurum inşallah, bi zamanlar akupunkturla zayıflamıştım, ordaki diyeti uyguluyorum, kafadan uyguladığım bi diyet de deil, gerçi biraz acımasız geliyo bana ama, mecburen onu uyguluyacam, boğazı tutmayınca da olmuyo, belki bu yaz bebişimi kucağıma alıp sabahları yüüyüşe de çıkarım, diyeti yürüyüşle destekleyince müthiş kilo veriliyo, sende sallama boşver, olur giderinşallah

yav sen ne diyon ben 14 kilo aldım hamilelikte, ve o 14 kilonun tamamı şu anda duruyo, pek umursamıyorum ben açıkçası, 100 kiloya kadar yolu var :roflol::roflol::roflol: şaka bi yana gerçekten umursamıyorum, kolay kilo verdiğim için pek korkutmuyo beni bu kilo almalar, zaten vücudum kilo almaya çok müsait, çok kereler zayıflayıp şişmanlayan ve iki ayda 15,5 kg toplamda 25,5 kg vermiş biri olarak bunu da atlatırım diyorum, bu yaz bi gelsin hele, yazın çok kolay kilo veriliyo, hem o zamana kadar ek gıdalara da başlamış oluruz, e tatile de gitmeiz, bikini olayları da yok nasıl olsa, 2-3 ay sıktımmı dişimi manken gibi olurum inşallah, bi zamanlar akupunkturla zayıflamıştım, ordaki diyeti uyguluyorum, kafadan uyguladığım bi diyet de deil, gerçi biraz acımasız geliyo bana ama, mecburen onu uyguluyacam, boğazı tutmayınca da olmuyo, belki bu yaz bebişimi kucağıma alıp sabahları yüüyüşe de çıkarım, diyeti yürüyüşle destekleyince müthiş kilo veriliyo, sende sallama boşver, olur giderinşallah

çok iddalısın canım ya ben öyle kolay kilo veremiom yerleştimi gitmez diye korkuom ezelden beri 59-60 altına düşmezdim şimdide 70 altında düşmem diycem galiba

çok iddalısın canım ya ben öyle kolay kilo veremiom yerleştimi gitmez diye korkuom ezelden beri 59-60 altına düşmezdim şimdide 70 altında düşmem diycem galiba

Bende aynı durumdayım tabiyki bebklermiz herşeyden önemli ama hala hamile pantolonumu giymek çok canımı sıkıyor bu kiloylada birşey almak gelmiyor hiç içimden tecrübeli anneler bize moral verin azcık en azından ne zaman ve nasıl gidecek bu kilolar doktorum spora başlayabilirsin dedi :sm_confused: ama bebekle mümkün değil ne sporu yemek yicek halim kalmıyor ama hiçde kilo veremedim daha. Dün sağlık ocağında tartıldım 75,5 kiloymuşum boyumda 164 cm. ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada dün sağlık ocağına 3 aylık iğnelşerden vurulmaya gittim, bakalım bide onlar kilo yaparsa tam olurum o zaman. cokacimcoook:

Bende aynı durumdayım tabiyki bebklermiz herşeyden önemli ama hala hamile pantolonumu giymek çok canımı sıkıyor bu kiloylada birşey almak gelmiyor hiç içimden tecrübeli anneler bize moral verin azcık en azından ne zaman ve nasıl gidecek bu kilolar doktorum spora başlayabilirsin dedi :sm_confused: ama bebekle mümkün değil ne sporu yemek yicek halim kalmıyor ama hiçde kilo veremedim daha. Dün sağlık ocağında tartıldım 75,5 kiloymuşum boyumda 164 cm. ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada dün sağlık ocağına 3 aylık iğnelşerden vurulmaya gittim, bakalım bide onlar kilo yaparsa tam olurum o zaman. cokacimcoook:

canım bende yarın vurulucam 3 aylık iğneden adet olmuşmuydun yoksa olmadanmı vuruldun bi soru daha şimdi dün aralık 17 ydiya martın 17 sindemi vurulacaksın ikincisini bu arada kiloları kafaya takma veriliyor ben ilk bebeğimde 25 kilo aldım 1 yıl içinde verdim şimdide 20 kilo aldım n daha henüz gitmedi bendende ama yavaş yavaş gidiyo takma kafana

süt olsun yağmur doysun diye anası oldu bi tosun yuvarlanıyom valla sütüm zaten az yemesem olmuyo ek gıdalara geçince zayıflıycam inşallah zaten kaynanam sen aldın çocuk almadı nasıl gitcek bu göbek deyip durdu beni sinir etti gitti sanki benim elimde ben istemezmiyim yavrum kilo alsın nerde kızlar kazannnnnnnnnnnnnnnnn

sütüm az ama süt olsun diye yemiyorum iştahım o kadra açık ki doymuyom üstelik tatlıdan nefret ederken şimdi gidip gelip tıkıştırıryorum hamileliğimde kilo alamamıştım şimdi ayda 2 kilo falan alıyorum bakalım nereye kadar 55- 56 kilo olmuşum

hamile olmadan önce 60 kiloydum boyum 1.80 oldgu için cok zayıf gözüküyodum hep manken gibi fiziğim var diye mutluydum eşim kilo almamı cok istiyodu her defasıda elimi attıgım yer kemik biraz etli butlu ol diye eline geceni yediriyodu ama nafile hep aynı hiç degişmiyodum kilo almaya musait olmayan bi vucudum vardı hamilelik hayatımda kendimi ilk defa kilolu görmeme sebep oldu hamileliğim boyunca 25 kilo aldım 60 kilodayken 85 oldum dogumla birlikte 10kilo gitti 75e düştüm işte kilolu bi kadınım tam esimin istediği gibi oldum diye seviniyodum ama eşim bana kaldırıpta kamyon gibi oldun demezmi ona inat hiçte vermeye calışmıcam diyodum ama her gecen gün gidiyo benden kilolar darısı sıze kızlar

kızlar sallayın kiloları falan, ne keşfettim biliomusunuz, öyle deliler gibi tatlı yemenize falan gerek yok, ha illaki tatlı yicekseniz sütlü tatlılar yiyin, günde 2-3 bardak süt içiyorum dolup taşıyo sütüm, birkaç gün öncesinde canım acı çekmişti , dayanamayıp biraz acı yemiştim, ogün sütüm yetmedi bebişime, gece oldu miniğim emiyo emiyo ama süt yok, cıyak cıyak bağırıyo yavrum, göğsümü sıktırıyom bi damla süt gelmiyo, mecburen daha önceden dondurucuya attığım sütümü çıkartıp onu verdim yoksa aç kalcaktı kuzucuğum, günde en az 2-3 bardak süt iiçin kızlar, deliler gibi süt getirtiyo, humananın çayı felan evde öyle duruyo benim, ona bile gerek kalmıyo

hamile olmadan önce 60 kiloydum boyum 1.80 oldgu için cok zayıf gözüküyodum hep manken gibi fiziğim var diye mutluydum eşim kilo almamı cok istiyodu her defasıda elimi attıgım yer kemik biraz etli butlu ol diye eline geceni yediriyodu ama nafile hep aynı hiç degişmiyodum kilo almaya musait olmayan bi vucudum vardı hamilelik hayatımda kendimi ilk defa kilolu görmeme sebep oldu hamileliğim boyunca 25 kilo aldım 60 kilodayken 85 oldum dogumla birlikte 10kilo gitti 75e düştüm işte kilolu bi kadınım tam esimin istediği gibi oldum diye seviniyodum ama eşim bana kaldırıpta kamyon gibi oldun demezmi ona inat hiçte vermeye calışmıcam diyodum ama her gecen gün gidiyo benden kilolar darısı sıze kızlar

bana da su içsem yarıyo anacım, ömrü hayatımda hiç zayıf görmedim kendimi, en fazla balık etli olmuşumdur :roflol: ama benim koca bana öle dicek çiğnerim onu :roflol:

ya aartık kilo veren yok herhalde...bendede gitmior anacım 72 dedi kaldıı grram veremiyorum.geçenlerde kayınvalidem sende bu kiloları veremicen herhalde dedi :dilcikar:(hayatının hatasını etti o ayrı kötükedihüso )azcuk canım sıkıldı ama ben hipotroid hastasıyım dedimm ama üzüldüm hoş eşim hem bebek emzirio hemde karucuğumun herhali güseell desede :teselli: eve gelince aptal baskülü koydum dolaba neyse bugün yine çıkardım tartıldım yine aynıı hiç akıllanmamış bu baskül dedim attım dolaba yinee :dilcikar: neyse kayınvalidem çok pişman olmuş öyle dediğine ne düşüncesizim demiş ama iş işten geçtiiii :mymeka:

:enbuyukkk:merancım senın kayınvalıdenın soledığını bana kendı annem bılem herrkes soluo.
hıırs yaptım ,zayıflayıam

ya kızlar zayıflıyalım valla bende hırs yaptım meran senin kaynana pişman olmuş iyi benimki onuda yapmıyo elma sirkeli su içsek bebişlere zararıolurmu deyin hele

ya kızlar zayıflıyalım valla bende hırs yaptım meran senin kaynana pişman olmuş iyi benimki onuda yapmıyo elma sirkeli su içsek bebişlere zararıolurmu deyin hele

bende öyle yapmayı düşünüyodum ama sirke sütü azaltıyomuş
nane maydanoz nişasta adaçayı şeker kamışı arpa şalgam mısır fazla tuz sirke limon suyu bunlar sütü azaltıyor aklınızda olsun

nane maydanoz nişasta adaçayı şeker kamışı arpa şalgam mısır fazla tuz sirke limon suyu bunlar sütü azaltıyor aklınızda olsun

sağol bacım aman zaten sütüm yerlerde sürünüyo bide bunu yaparsam tam gider en iyisi birkaç ay daha şişko karı olarak yaşamak :dilcikar::çok üzgünüm:

ya maydanoz artırıo diolardı yalanmıymış bende gelip gidip atıodum ağzıma... bide biraz üşüttüğümde herüfüm ıhlamur bulamamış gitmiş adaçayı almış ulen kaç fincan içtiydim meğer süt azaltıomuş :oklava:

kilolarla ilgili en galesiz ekim anası benim sanırsam hç umruma takmıyom ay duba gibiyim :roflol: şaka bi yana bende sıkıldım bu gıcık durumdan, ek gıdalara başlayalım şöle bi bahar gelsin haşırtttt diye halledecem bu meseleyi :)

Back