ya benimde ev duruyo süpürülecek ama mert süpürge sesine uyanıyo artık önceden uyanmıyordu hatta yattığı odayı süpürürdüm uyanmazdı artık uyanıyo.kardelencim kaç kilon var senin toplam verilecek?benim 20 o yüzden baya bi uzun zamana ihtiyacım var
ya benimde ev duruyo süpürülecek ama mert süpürge sesine uyanıyo artık önceden uyanmıyordu hatta yattığı odayı süpürürdüm uyanmazdı artık uyanıyo.kardelencim kaç kilon var senin toplam verilecek?benim 20 o yüzden baya bi uzun zamana ihtiyacım var
yaseminciğim sen ne alemdesin çıkabildinmi sende yaptınmı bugünki sporunu. ben yine bi yarım saat yaptım 3le başladım 5er dkyla 6 ya kadar yaptım artık sonunda ayak bileklerim ağrıdı. son 10 dkyıda masaj kemeri veo dönen şeyden yaptım. yürüyerek ısınmış oluyorya vucut kemerle daha iyi yakar dedim yağları basen ve karına uyguladım. habide yaparken korseyide taktım göbüştende sapır sapır sular aktı. afedersin popomdan bile ter aktı sırılsıklam oldum. üstünede bi duş ooooh süperdi valla. ben tuttum bu işi. ebrucuğum hadi gayret sende başla hadi kıs kilo vercez yakıcaz göbüşlerii... hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile2
çok güzel 1 saat çok iyi kardelencim benim dün gece bacağım ağrıdı alışkın değilm ya fazla yormamam gerekiyor bacağımı yavaş yavaş artırmalıyım.bugün yürüyemedim mahmudla çarşıya çıktık 1 saat yürüdük yoruldum akşam artık 15r dk yürürüm 10 dk titretirim :)) kayınvalidemde pek sevdi öle titrettiriyo benden hevesli 70 yaşında koşu bandını da açtım en düşün ayarda yürüdü :)) o kilo veriyomuş ben veremiyomuşum :)))))
Dün kızımı tartalım dedik eşimle ,tabi önce tartıya ben cıktım birde baktım ki son duraksayan kilomdan eser kalmamış..üstüne iki kilo eklenmiş..zaten anlıyordumda tartıya cıkmak işime gelmiyordu..yazdır zayıflarız derken üstüne kiloları ekledim ben..yemezsemde sütüm yeterli gelmiyor..yaniii durumum vahim anlayacağınız:a015:
:roflol::roflol: demek kaynana gelin yarışı başladı baklım kim daha önce kilo vericek bu azimle kesin kaynanan geçer seni:roflol::roflol:
evet canım yavaş yavaş yap sen eniyisi kendini zorlama. bende dün yapamadım komşuma indim yeni doğum yaptı büyük kızı vardı küçükte kız oldu kızlarına oda yaptırdı yatakların üstünede kumaş alıp pike kesmişler dikiş için yardıma çağırdılar onlara yardıma gittim geç geldim eve buğrayı yıka uyut filan derken uyumadıda yemek filan çıkıpta yapmaya vakit olmadı geç oluncada yapmak istemedim rahatsızlık veririm komşulara filan belki ses çıkmıyor ama akşamın sessizliğinde belki çıkar duyulur diye düşündüm. bugünde gezmeye gidicez yürücem baya zaten ama gelince geç olmamış vakit olursa yürürüm yine heralde dün yürümedim diye eşim hemen söylenmeye başladı boşuna aldırdın onu bana atıcan kenara yürümüyorsun diyekaydirigubbakcemile :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?