Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 52 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra eve gelince 64 düm 4 ay geçti 62 yim yemezsem süt olmuyor ne yapacağız bilmem valla gittim denize girdim boşver.dünyanın en güzel şeyine sahibiz artık.
evet yaa. geçen bi baktım benim inmiş göbişş süper ya falan oldum :teytey: arkadaşlarla haftasonu tatile gitmiştik (cumadan çıkıp pazar geldik) bu arada themis oluyor kendisi az kaldı bebişini kucağına almayabi gün kalkıyorum göbeğim biraz gitmiş bigün kalktığımda da daha çok çıkmış sizede oluyormu?
Doğumdan sonra ilk adetim bugün oldu acaba biraz olsun göbeğim gidermi tek sorun göbekte 5 aylık hamile gibiyim sürekli evdeyim ev işi bi işe yaramıyo dışarı çıkıp yürüyüş yapmak mümkün çevre müsait değil evde bisiklet var ama nedense içimden onunla çalışmak gelmio ama bu göbek nasıl gidicek onuda bilmiyorum 10 kilo fazlam var gittimmi eskisi gibi olucam ama gidene kadar gerçi herkes 8-9 ay sonra eski formuna kavuşursun diyo gerçi yazda bitti bidahaki yaza bomba gibi olcazzz :))
evet kızlr şu süt olayı gerçekten yemeyince olmuyor suda içsem mutlaka bişeyler yiyesim var...ahh ahhh söylediğiniz kiloların bile çookk üstündeyim ben