evet kızlr şu süt olayı gerçekten yemeyince olmuyor suda içsem mutlaka bişeyler yiyesim var...ahh ahhh söylediğiniz kiloların bile çookk üstündeyim ben
kıslar 2 kez sezeryanla doğum yapatım ilkinde yaş itibariylede çok gençtim 18yaşındayım 47 kilo ile başlamıştım 57 kilo olmuştum hepsini fazlasıya vermiştim şimdi 26yaşındayım şubatta doğum yaptım en fazla 7kilo aldım ve fazlaısya yine verdim yeni doğum yaptın nasıl böyle zayıfsın diyeneler var oluş meselesi maşallah oğluşum ayına göre iri bebek sanki benden olmamış ama toplu bebekte merağam vardı fazlasıyla toplu ama ben günde nerdeyse 2 balık yağı hapı alıyorum yine tın yok pharmoaton diye bir ilaç ta kkullanıyorum iki aydır ama tın yok manken gibi sıfır benden resmen.
kıslar 2 kez sezeryanla doğum yapatım ilkinde yaş itibariylede çok gençtim 18yaşındayım 47 kilo ile başlamıştım 57 kilo olmuştum hepsini fazlasıya vermiştim şimdi 26yaşındayım şubatta doğum yaptım en fazla 7kilo aldım ve fazlaısya yine verdim yeni doğum yaptın nasıl böyle zayıfsın diyeneler var oluş meselesi maşallah oğluşum ayına göre iri bebek sanki benden olmamış ama toplu bebekte merağam vardı fazlasıyla toplu ama ben günde nerdeyse 2 balık yağı hapı alıyorum yine tın yok pharmoaton diye bir ilaç ta kkullanıyorum iki aydır ama tın yok manken gibi sıfır benden resmen.
Yasemincim kac kilosun merak ettim.Bende mercandaki kilolarimi vermeden hamile kaldim...78 ile basladim hamillelige suanda 80 gibiyim .ilk etapta 15 kilo vremek istiyorum.Spor+diyet yapiyorum ve korse kullaniyorum baklaim ne olacak.En kilolu benim herhalde....Dedigin gibi ayaklarim tartmiyor artik....gerci benim soyle bir durumum var boyum fena degil 1.70....Avantaj mi dezavantaj mi bilmiyorum ama ben kilo alinca heryerim aliyor...Burnumdan tutta ayak parmagima kadar....5 kilo alsam kimse farketmez,versem de oyle cunku her yere yayyiliyor kilo ve sismandan ziyade asiri iir duruyorum offffffffff offfffffff.Her yerim kilo aldigindan parmaklarim kalinlasti yuuzgum hala olmuyor dogumdan once cikarmistim .Cikaris o cikaris daha takamadim .Esim cok kiizyo ben takmasma kafami yersin diyo.Sanki keyfimden takmiyorum .Actirmakda istemiyorum.Biraz daha boyle giderse esimde cikarack yuuzgunu .Zaten sanki o yuuzk batiyor ellerine.Cok gicik oluyorum
merhaba , ben temmuz annesiyim..yazını okun kendimi gördüm aynensenağlama
tek fark ben yüzügümü takabiliyorum kaydirigubbakcemile5
ama şişkoyumm ve maalesef kendimi yeni doğum yaptım diye avutamıyorum..henüz 1.5 ay oldu dogum yapalı ama sütüm zaten az yetmiyor, yemezsem iyice kesilir diye korkuyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?