ben 52 kilo ile hamile kaldım 70 ile doğuma gittim 64 ile eve döndüm :bbo: 10 gün geçti aradan az önce tartıldım 61 olmuşum... ya kızlar ne giyeceğimi şaşırıyorum hamile giysileri hep kışlık eşofmanlarda öyle e malum havalar yaz sıcağı gibi ne yapcam bilmiyorum... gerçi bugün bi kaç deney yaptım eski giysilerimle tşörtler oluyor pantolonlarda popodan çıkıyor ama düğme birleşmiyor kafamçokkarıştı acaba eski giysilerimizi giye bilcekmiyiz ve nezaman?? siz ne giyiyorsunuz ??? ben şaşırdım vallaha... milletin önüne pijamayla çıkmaktan kendimi iğrenç hissetmeye başladım
60 la hamile kalıp 85 le doğumda girdim ( laelaelaelaelae) doğumdan sonra hastanedeki tartı 75 gösteriyordu ama evdeki tartı beni 78.5 gösteriyor..Galiba mayıs anneleri içinde en çok kilo alıp en yavaş veren listesinde birinci sırada olcam her zamanki gibi ..Neyse artık yavaş yavaş zayıflamayı düşünüyorum ben ..Özellikle 40 çıkması ile vücuttaki pek çok organ eski haline dönüyor o yüzden egzersize o zaman başlarım diye düşünüyorum...Zaten şu an oğlumdan başka birşeyi gözümde görmüyor..Hala hamile gibi duruyorum ve dışarı çıkarken hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum..Hedefim yeniden 55 kiloya (evlendiğim zamanki kiloma yani) dönebilmek İnşallah..
ayperincim inş iner bu göbiş yaaasıcaKlarda bastırdı kıumaş falan nasıl dolayacaz yaff
çiğdemcim dr colinox diye bir damla verdi güya en iyisiymiş bitkisel ama pek bi faydası yok gibi
ahh ahhh kardelencim acı elma yağıda aldım sürüyoz ayacıklarla göbişe ama onunda etkisi yok
aslında nöbeti tutarsa hiç bir şeyişe yaramıyor açıkçası bitek ılık havlu azcık susturuyor bide meme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?