fazlalığımı yazdım ama sanırım kilomu yazamayacağım şok olursunuz:1shok: vallahi bizde 2 yıldırkoşu bandı var ama öylece köşede çürümeye terkedildisırnaşık şey neden yapamıyorum bilmiyorum bana birileri gaz verebilirmi arkadaşlar? yani tam bir can simidi taşıyorum tam 6 aylık hamile gibiyim kendimi çoook çirkin hissedyorum.38-40 beden nere 44 nerekafamçokkarıştı yemeden kestiğim an sütüm etrkileniyor.çocuk doktoru vve annem kesinlikle 6 ay diyet yok diyorlar.bilmiyorum onlar farkında değil ama benim psikolojim yerle birsenağlama
Kardelencim Altis iyi bir marka yalnız güzelresim'inde dediği gibi evde olunca öylece köşede duruyo( Ben çok istiyorum şöyle hergün 30 dk spor yapayım ama sezeryanlı olduğum için 6. aya kadar yoğun olarak kullanmayı düşünmüyorum. Yeniden sınavlara hazırlanmam, bu arada ev işiyle ve bebekle ilgilenmem gerektiği için koşu bandına çıkmaya üşeniyorum aslında çok faydalı ben faydasını hamileyken şeker testinden sonra kullanınca anladım her ay 4 kilo alırken o ay sadece 1 kilo almıştım hem sporla hemde biraz yediklerime dikkat ederek.. Üşenmeyip günde 10 dk bile olsa çıkmak lazım..Bu arada kemeride işe yarıyor gerçekten ama ben uzun süre kullanmaya cesaret edemiyorum dikişlerim yüzünden..
Ya bu arada benim KPSS puanlarım yüksek gelmiş :1shok: Yani bir yanlışlıkmı var diye baktım ama yok sanırım layhayhoy gerçi bu sene kadro açılmazsa zaten yaş haddinden dolayı girdiğim sınavda bi işe yaramıycak :mymeka:
ya kızlar bu doğum sonrası izler için rejene kremi var reklamlarını görmüşsünüzdür kullanınız varmı ya ne olur bi tavsiyede bulunun benim çok çatladı karnım iğrenççççç kendim kendime bakamıyorum valla işe yararsa hemen alcam vallaa
kardelencim naptın geldimi koşu bandın geldi demekki yerimsenibenondan yoksun pek buralarda :)) bizimkide bugün geldi koskoca ankarada altis yetkili servi telefonunu bulana kadar canım çıktı kullnama klavuzunda sadece istanbul ve trabzon yetkli servis tel var -tatlicadiarzu-
yaf hala 65 imsezeryan ile doğum yapan anneler. göbek eritmek için hangi hareketleri yapıyorsunuz. ben daha kendime güvenip hareket yapamıyorum. göbek hareketi yapanlar sezeryandan ne kadar sonra buna başladılar. yani yarım mekik falan çeken varsa kaç aylıkken başladınız. ben iki aydır sadece yemeğimden kestim. şimdi nerden başlasam bilemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim
yaf hala 65 imsezeryan ile doğum yapan anneler. göbek eritmek için hangi hareketleri yapıyorsunuz. ben daha kendime güvenip hareket yapamıyorum. göbek hareketi yapanlar sezeryandan ne kadar sonra buna başladılar. yani yarım mekik falan çeken varsa kaç aylıkken başladınız. ben iki aydır sadece yemeğimden kestim. şimdi nerden başlasam bilemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim
kardelencim benimde kociş kurdu akşam denedik çok güzel bende titrettiren şeysinden denedim :))) biraz yürüdüm daha tam çalıştırmadık ama güzel.sen baya azimlisin bakıyorumda hehehe benimde misafirlerim vbar evde ev bi boşalsın başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?