Dogum hediyesi aldiniz mi?

Erkekler bizim gibi ince düşünmüyor malesef. Benim ki cicek almisti. Ama doguma bikac ay kala yuzce esime dogum hediyesi olarak koluma bir bilezik takarsin artik demistim oda takmisti dogum hediyesi olarak. Zaten genelde ben söylüyorum istedigim seyi oyle aliyor. Ona biraksam alakasiz seylerle geliyor karsima

Ilk cocugumda bulasik makinesi ,
Ikinci cocugumda telefon
Ucuncude de 22 ayar altin kelepce

Benimkinin aklına gelmiyor kendiliğinden.
Bişeyi beğendim ya da aa benim şöyle bişeyim olmasını çok isterdim diyince yakın bi zamanda alıp geliyor :)
O da çok anlamsız geliyor bana ayrıca birini mutlu etmek her erkeğin aklına gelir sadece bazılarının işine gelmez biz ilk çağda mı yaşıyoruz sanki artık teknoloji tv reklamlar hiç bir şeyi unutturmuyor. Her şeyi biliyorlar onu mu bilmiyorlar

Benimki araba almıştı. İçi de altın külçe doluydu. Bebeği koymaya yer bulamadık. Mecbur arabayı eşim sürdü, ben taksiyle döndüm. Kapı tokmağında da saat kordonu kadar kalın bileklik vardı. Koluma takınca ağırlıktan kolum sündü 3 santim. Hala öyle bir kolum diğerinden uzun geziyorum.

Yine en azindan eşinden bekliyor. Kayinvalidem almadi diye uzulenleride gordum. ALLAH sizd en guzel hediyeyi gondermis en kotu bi kolye 700 lira gerek vat mi şu sksik zamanda onun yerine cocugunuza alirsiniz

O zaman babada beklesin denilmişte, evlilik paylaşım ve incelik işidir.Anne anne oldum diye beklemiyor nezaketi ve hediyeyi.Aslında beklediği şey hediye bile değil, nezaket.Erkek sadece seks yapıyor ve bekliyor, kadın hamileliğin her aşamasında kendi vücuduyla besliyor bebeği.mide bulantıları, kramplar, hayati riskler vs.Sonra doğum anı normal doğum da olsa sezeryan da olsa yine bir hayati tehlike içinde ve onca acıyı çekiyor.

Hayatım bebeğimiz için emek verdin minvalinde bir nezaket beklentisi paylaşımın bir parçasıdır.şımarıklık ya da premseslik sendromu değildir elbette.Ne ala hayat, hem tüm zorluğuna ben katlanayım ortak yaptığımız şeyin, sonra gidip saatlerce ağrı çekeyim ya da hayati riskle ameliyat olup onun acısını çekeyim, çıkınca da o ağrı acıyla al hayatım, sana çok teşekkür ederim emeklerin için diye hediye vereyim.Eşitliği de çok yanlış anladık kanısındayım doğrusu.

altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)

Bilezik ince mı kalın mı önemli..
Ama daha da önemlisi acaba o zaman altının gramı ne kadardı ?? . Onu da belirtin..

Gram önemli çünkü.. .
Şu devirde alınan altın ile beş sene önce alınan altın bir mı hiiic ...

Allah izin verirse bebegimiz yolda. Hediye istedim. Ustelik ufak bisey istemeyi dusunmuyorum:)
Hamilelik kolay bir donem degil. Sikayet etmiyorum sukur hersey yolunda olmasi gerektigi gibi sanirim. Ama yinede zorlanmalar, nefes darliklari, gece uyku bolunmeleri, hepsi hayatimizin 9 ayi boyunca bir parcasi. Sukur ediyorum o konu ayri, ama bir hediye bence bunlarin hepsini yasayan bir kadina ona deger verdigini gostermesidir.

Haklisin bisey beklemekte. Ayrica arkadaslar, evet bebek olayi masrafli bir olay. Ama biseylere guvenmeseniz bu yola da cikmazdiniz diye saniyorum. Baska bir yerden kisip, seni mutlu edebilir. Kendi aklina gelmediyse hatirlatmak cokta abes degil bence.

aynen! 'ne hediyesi canim ne gerek var!' diye yapilan yorumlari cok sacma buldum bende. ayrica 'bukadar borc harcin icinde bide hediye mi bekleyelim!' leride dogru bulmadim. finansal acidan biraz hazir olmak gerekir bence bir cocuk icin. nacizane fikrim.

İki doğum yaptım, ikisinde de eşim bir şey almadı. Alsa da iyi olurdu aslında ama görmemiş ailesinde öyle bir şey. İkinci doğumda çiçek falan alayım mı diye sormuştu. “Aman boş ver, para boşa gitmesin, başka şey alırız o paraya” demiştim. Zaten gidip kafasına göre bir şey alsa da kesin beğenmezdim, zevklerimiz uymuyor hiç.

Hediye istiyorum hatira olur, iki cocuk dogurdum sana dedim tamam dedi gittik bir guzel gezdik dolastik sectik bile ben hafta ici bi gun gelir alirim hafta sonu altin kuru firliyor dedi daha da gidip alacak..
Aman her isimiz boyle bizim..
Esiniz alabilirdi ama erkekler pek bilmiyorlar bu isleri ince ince soyleyin her seyi mecaliniz varsa

Ay hiç güleceğim yoktu ya

Henüz anne değilim ama biz gayet doğum hediyemin planını yaptık hatta bi ara gidip birlikte alıcaz sanırım :)
Bizim ilişkimiz acık bu konularda eşimden sadece beklesem anlamayacagını ve beni memnun etmeyecek bişey alacagını biliyorum o yüzden ne istiyorsam net bi sekilde belirtirim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…