- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
O da çok anlamsız geliyor bana ayrıca birini mutlu etmek her erkeğin aklına gelir sadece bazılarının işine gelmez biz ilk çağda mı yaşıyoruz sanki artık teknoloji tv reklamlar hiç bir şeyi unutturmuyor. Her şeyi biliyorlar onu mu bilmiyorlarBenimkinin aklına gelmiyor kendiliğinden.
Bişeyi beğendim ya da aa benim şöyle bişeyim olmasını çok isterdim diyince yakın bi zamanda alıp geliyor :)
altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
aynen! 'ne hediyesi canim ne gerek var!' diye yapilan yorumlari cok sacma buldum bende. ayrica 'bukadar borc harcin icinde bide hediye mi bekleyelim!' leride dogru bulmadim. finansal acidan biraz hazir olmak gerekir bence bir cocuk icin. nacizane fikrim.O zaman babada beklesin denilmişte, evlilik paylaşım ve incelik işidir.Anne anne oldum diye beklemiyor nezaketi ve hediyeyi.Aslında beklediği şey hediye bile değil, nezaket.Erkek sadece seks yapıyor ve bekliyor, kadın hamileliğin her aşamasında kendi vücuduyla besliyor bebeği.mide bulantıları, kramplar, hayati riskler vs.Sonra doğum anı normal doğum da olsa sezeryan da olsa yine bir hayati tehlike içinde ve onca acıyı çekiyor.
Hayatım bebeğimiz için emek verdin minvalinde bir nezaket beklentisi paylaşımın bir parçasıdır.şımarıklık ya da premseslik sendromu değildir elbette.Ne ala hayat, hem tüm zorluğuna ben katlanayım ortak yaptığımız şeyin, sonra gidip saatlerce ağrı çekeyim ya da hayati riskle ameliyat olup onun acısını çekeyim, çıkınca da o ağrı acıyla al hayatım, sana çok teşekkür ederim emeklerin için diye hediye vereyim.Eşitliği de çok yanlış anladık kanısındayım doğrusu.
Ahahaha bna çok uzak bir konu bu
Ay hiç güleceğim yoktu yaBenimki araba almıştı. İçi de altın külçe doluydu. Bebeği koymaya yer bulamadık. Mecbur arabayı eşim sürdü, ben taksiyle döndüm. Kapı tokmağında da saat kordonu kadar kalın bileklik vardı. Koluma takınca ağırlıktan kolum sündü 3 santim. Hala öyle bir kolum diğerinden uzun geziyorum.
Aman dur muhat ol kendineO derece herifi dövesim geldi adelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?