Dogum hediyesi aldiniz mi?

siz sakin kalmaya çalışın. bişey deseniz anneniz sizi dolduruyo gibi algılanabilir. eşiniz de ayıp etmis ama erkekler her zaman anlayamiyolar durumu.

sütü artirmak için size bi tarif vereyim icmeye çalışın ben çok faydasını gördüm. büyük bi bardak sütün içine iki üç tane kuru inciri minik minik doğrayıp atin. ocağa koyun 5 dk kısık ateste kaynasin. sonra da onu için. taneleri de yemeye çalışın.

eğer çok bunalirsaniz da içinizde tutmayın lütfen. sonra atlatmasi zor oluyo. lohusalik değişik bir ruh hali. ben kimsenin beni anlamadığını cok basit seyleri bile yapamadıklarını düşünüyodum. sinirli üzgün gergin olabilirsiniz. kendinizi bunun için de hatalı hissetmeyin. olabildiğince dinlenin uyuyun. yürüyebiliyosaniz dışarı çıkıp on dk hava almak bile iyi gelir. annenize bebegi bırakıp esinizle biraz yürüyün arada sırada

Yaptim zaten , ona da soyledim bak bu senin dedim , ama o milaya aldigimizin daha guzel oldugunu soyledi ,ben onu daha cok seviyorum dedi
Aslinda maddi olarak ona ayirdigim daha yuksek degerli ama milaya yaptigim daha guzel gozukuyor gercekten , erkek xocugunun guzellige bu kadar onem verecegini dusunmemistim
Yoksa ikisini de ayirmam birbirinden ,birine ne yapiliyorsa onurune de o yapilir

Bu arada uzuldum anne yadigariniza , ben olsam kesinlikle isterdim , bence xok buyuk haksizlik , yengeniz baskasinin kizi sonucta , hepsinin birden onda olmamasi lazim

Evet haklısınız insan ufak bir çiçek bile olsa birşey bekliyor. Kadınlar yüzyıllardır doğuruyor diyen olmuş evet kadınlar yüzyıllardır doğuruyor ve doğumun her türlüsü zor ve özel, asla sıradan bir durum olarak görmüyorum. O kadar sancıyı ağrıyı sızıyı hep kadınlar çekiyor.

Bana gelecek olursak benim eşim de almadı :) ve kırılmıştım. O yüzden sizi anlıyorum. Çok büyük bir problem değil insan üzülüyor, haklısınız

Valla ikimizde yavrumuzun derdindeydik kuzuyaa ilk doğdugunda solunum sıkıntısı yaşadı apar topar küveze aldılar bikaçgün öyle sonra sarılık oldu bi 10 günde öyle yattık buarada çıktıktan sonra bile sürekli sarılıktan kontrole gittik 3 ay sürdü çünkü sarılık. O ara onu bile düşğnmedik hiç sonrasında kırkımız çıkana kadar annemlerde kaldım sagolsunlar. Ama sonra pasta aldı öyle kutladık miniğimizi . Ay bende ne yazdım ama yaa konu acsam miniğimle sürecim diye baya görülür millet hediyesini anlatır bende yasadığımı konuyu hiç ettim kbakmayın kızlar

Olsun sağlıklı şimdi minik

Öyle tabiki şükür sağlık huzur olsun canım

Sanki herşeyi benden bekliyor onlar sadexe bebek pispisliyor gibime geliyor .O kadar yoruldum ki ne dışarı çıkmak istiyorum ne de başka birşey .Hos dışarı çıksak ne olur parasız dışarı da çıkmak istemiyorum .Tavsiyeni denemeye çalışacağım .Çok teşekkür ederim .

Benim eşim de hastanede çok yogundu.onu yap bunu getir garibim abisine gelirken çicek alın benim adıma demiş.onlar da sagolsunlar kalıcı olsun diye saksıda bildiğin ot getirdiler yani.bir tomurcuğu bile yoktu.öyle mi çicek alınır!!??hala konusurum.bakalım bunda ne yapacak

Söylediniz mı peki istediğinizi

Ben kendim istemedigimi soyledim dogumdan once. Bosa masraf cunku. Zaten bebek demek masraf demek. Ben dogum yaptigimda esim zaten gorevdeydi. Ertesi gun gelebildi. Teraryum gondermis sadece icinde bir kiz bebek vardi. Cok hostu. Oyle altin kolyeler bileklikler falan istemem yani. Zaten canimin derdindeydim. Doguma yetisebilecek mi diye korkudan hediye falan dusunemedim

Benim için şu an en güzel hediye iki çocuğu eşime kitleyip dışarı çıkıp hava almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…