- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ay hiç güleceğim yoktu ya
neyi aldimmi kiz dogum hediyesimi. he tabi esim döktürdü cicekler cikolatalar neler neler
hiç de espiri gibi durmuyordu ama hadi neyseespri anlamında yazmıştım:)
anlamadım valla missOnemli olan boyu degil islevi cok haklisiniz
Hastaneye annem geldi .Sesini çıkarmadı .Konuştular birşey yokmuş gibi .Iki gün annem hastanede kaldı .Şimdi de Yanım da kalıyor .Ama eski konuyu açmıyorum .Cok da konuşamıyorum zaten yorgunluktan.Esim de barıştı ama düşünceleri aynı biliyorum .Hastanede ne olursa olsun Yanım da kalabilirdi .Hem annemin Yanım da durmasından faydalanıyor hem de vidi vidi .O kadar bunaldim ki anlatamam
Yaptim zaten , ona da soyledim bak bu senin dedim , ama o milaya aldigimizin daha guzel oldugunu soyledi ,ben onu daha cok seviyorum dediEyvahlar olası. Oğlana da ayrı bir şey yapsaydınız keşke.
Annem her çocuğuna bir takı ayırmış. Abim en büyük olduğu için evlenirken yengem anne hepsini takın sonra geri veririm demiş. Geri vermek de istemiş ama annem artık taktık senin olsun demiş. Hala kızıyorum, bir ara punduna getirip birini isteyesim var. O yüzden o hediye kiminse onun olsun, oğlan için de bir tane koyun kenara, bu milanın bu senin dersiniz.
Dalga mi geciyon kiz bizleneyi aldimmi kiz dogum hediyesimi. he tabi esim döktürdü cicekler cikolatalar neler neler
Valla ikimizde yavrumuzun derdindeydik kuzuyaa ilk doğdugunda solunum sıkıntısı yaşadı apar topar küveze aldılar bikaçgün öyle sonra sarılık oldu bi 10 günde öyle yattık buarada çıktıktan sonra bile sürekli sarılıktan kontrole gittik 3 ay sürdü çünkü sarılık. O ara onu bile düşğnmedik hiç sonrasında kırkımız çıkana kadar annemlerde kaldım sagolsunlar. Ama sonra pasta aldı öyle kutladık miniğimizi
Evet canım eşim çiçek almıştı
Olsun sağlıklı şimdi minikValla ikimizde yavrumuzun derdindeydik kuzuyaa ilk doğdugunda solunum sıkıntısı yaşadı apar topar küveze aldılar bikaçgün öyle sonra sarılık oldu bi 10 günde öyle yattık buarada çıktıktan sonra bile sürekli sarılıktan kontrole gittik 3 ay sürdü çünkü sarılık. O ara onu bile düşğnmedik hiç sonrasında kırkımız çıkana kadar annemlerde kaldım sagolsunlar. Ama sonra pasta aldı öyle kutladık miniğimizi. Ay bende ne yazdım ama yaa konu acsam miniğimle sürecim diye baya görülür millet hediyesini anlatır bende yasadığımı konuyu hiç ettim kbakmayın kızlar
Öyle tabiki şükür sağlık huzur olsun canımEvet canım eşim çiçek almıştı
Ama ben çiçeğimi bir kez gördüm çok ağrılarımdan dolayı aldığı çiçeğe bile sevinemedim uzun süre hastanede kaldım ameliyatlar felan
Eve döndüğümde çiçeğimde sahibi gibi zor günler yaşamış ölmüştü
Önemli olan sağlık ve zor günlerde eşin yanında olması
Çok şükür kuzum karnımdayken bile neler yaşadım Rabbim Bağışladı ,HerkezE nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..Olsun sağlıklı şimdi minik❤
Amin inşallah rabbim bundan sonra hastalık vermesinÇok şükür kuzum karnımdayken bile neler yaşadım Rabbim Bağışladı ,HerkezE nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar..
Sanki herşeyi benden bekliyor onlar sadexe bebek pispisliyor gibime geliyor .O kadar yoruldum ki ne dışarı çıkmak istiyorum ne de başka birşey .Hos dışarı çıksak ne olur parasız dışarı da çıkmak istemiyorum .Tavsiyeni denemeye çalışacağım .Çok teşekkür ederim .siz sakin kalmaya çalışın. bişey deseniz anneniz sizi dolduruyo gibi algılanabilir. eşiniz de ayıp etmis ama erkekler her zaman anlayamiyolar durumu.
sütü artirmak için size bi tarif vereyim icmeye çalışın ben çok faydasını gördüm. büyük bi bardak sütün içine iki üç tane kuru inciri minik minik doğrayıp atin. ocağa koyun 5 dk kısık ateste kaynasin. sonra da onu için. taneleri de yemeye çalışın.
eğer çok bunalirsaniz da içinizde tutmayın lütfen. sonra atlatmasi zor oluyo. lohusalik değişik bir ruh hali. ben kimsenin beni anlamadığını cok basit seyleri bile yapamadıklarını düşünüyodum. sinirli üzgün gergin olabilirsiniz. kendinizi bunun için de hatalı hissetmeyin. olabildiğince dinlenin uyuyun. yürüyebiliyosaniz dışarı çıkıp on dk hava almak bile iyi gelir. annenize bebegi bırakıp esinizle biraz yürüyün arada sırada
Amin kuzummAmin inşallah rabbim bundan sonra hastalık vermesin
Söylediniz mı peki istediğiniziEvet haklısınız insan ufak bir çiçek bile olsa birşey bekliyor. Kadınlar yüzyıllardır doğuruyor diyen olmuş evet kadınlar yüzyıllardır doğuruyor ve doğumun her türlüsü zor ve özel, asla sıradan bir durum olarak görmüyorum. O kadar sancıyı ağrıyı sızıyı hep kadınlar çekiyor.
Bana gelecek olursak benim eşim de almadı :) ve kırılmıştım. O yüzden sizi anlıyorum. Çok büyük bir problem değil insan üzülüyor, haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?