- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Gece 12 de doğdu oğlum açlıktan öldüm gitti browni aldı. Hediye söyle dursun
altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Evet bende öyle birşey istemiştimcicek getirmisti
ama nedense benimde icimde hep bir anne bebek kolyesi uktesi kalmisti onuda uzulmeyim diye dogumdan sonra annem aldi dogum hediyesi olarak
Hediyemle döverim sizi diyorsunuz yanialtın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Almadim. Borcun harcin icinde bos masraf yapmamasina da sevindim.Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Evet bende öyle birşey istemiştim
Dün almak istedim kendime birşey çok paran var galiba dedi vazgeçtimBence siz kendiniz alın. Benim için mesela kendim aldığım bir şeyi daha çok seviyorum
Hadiye beklediğiniz kişi kim? eşiniz olduğunu varsayiyorum . Ben şuan hamileyim eşim öncesinde de sonrasında da çok ince düşünür ince davranır ama öyle hediye falan değil incelikten bahsettiğim. Şuan çalışmıyorum , ev kredisi ödüyoruz ama şükür durumumuz gayet iyi ama doğum yaptığımda Rabbim inşallah o günleri gösterirse öyle bi beklentim yok ne çiçek ne hediye çünkü bana gerçekten çok güzel hissettiriyor o günde böyle bişey düşünmem diye hissediyorum ama elbette küçük büyük fark etmez bişey alırsa çok mutlu da olurum , almazsa eksikliğini hissetmem.Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Dün almak istedim kendime birşey çok paran var galiba dedi vazgeçtim
Hamilelik ve doğum sürecinde yaşadıklarımızin hiçbirini erkekler yaşamıyor . Sadeece spermle olmuyor bu islerAlmadim. Borcun harcin icinde bos masraf yapmamasina da sevindim.
Bi de cocuk kendi yaptigim bir sey degil ki bana hediye alsin. Benim de ona almam lazim o zaman spermlerini verdigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?