Dogum hediyesi aldiniz mi?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?

Güncelleme 26. Sayfada

Son düzenleme:
Ben aldim ama kendim istedim , kizim icin istedim , bunu al kizim buyudugunde anne babasindan yadigar olarak bunu birakalim ona dedim , almasaydi da kirilmazdim
Bide benim esim komik adamdir o zaman sen de bana al dedi , bende ona saat aldim
Yani birbirimize hediye aldik , bebce kirilmayin hic , en guzel hediye bebeginiz zaten

Ben babanın anneye hediye almasını anlamıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Dünya binlerce yıldır var, milyarlarca kadın doğum yaptı. Yani bir bebek dünyaya getirebilmek sadece size bahşedilmiş bir özellik değil.
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, bundan daha güzel bir hediye olabilir mi?
Siz de babaya hediye alıverin madem. Adam olmasa bu çocuk da dünyaya gelmeyecekti malum, spermlerine sağlık

Durumunuz sıkışıkmış zaten, küçük de birşey olsun dediğiniz şey yine sizi zora sokabilir.

İmkan varsa doğum hediyesi güzel oluyor evet ama yoksa illa da olmalı değil, hele de kırılıp üzülmenize hiç gerek yok.

altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)

Gece 12 de doğdu oğlum açlıktan öldüm gitti browni aldı. Hediye söyle dursun

En iyi hediye yiyecek icecek vallahi. Dogumgunumde is ortaklarindan cikolata, sampanya, meyve bir seyler geldi iste valla cok sevindim hemen ofistekilerle paylasip yedik.

Almadim. Borcun harcin icinde bos masraf yapmamasina da sevindim.
Bi de cocuk kendi yaptigim bir sey degil ki bana hediye alsin. Benim de ona almam lazim o zaman spermlerini verdigi icin.

Hadiye beklediğiniz kişi kim? eşiniz olduğunu varsayiyorum . Ben şuan hamileyim eşim öncesinde de sonrasında da çok ince düşünür ince davranır ama öyle hediye falan değil incelikten bahsettiğim. Şuan çalışmıyorum , ev kredisi ödüyoruz ama şükür durumumuz gayet iyi ama doğum yaptığımda Rabbim inşallah o günleri gösterirse öyle bi beklentim yok ne çiçek ne hediye çünkü bana gerçekten çok güzel hissettiriyor o günde böyle bişey düşünmem diye hissediyorum ama elbette küçük büyük fark etmez bişey alırsa çok mutlu da olurum , almazsa eksikliğini hissetmem.

Almadim. Borcun harcin icinde bos masraf yapmamasina da sevindim.
Bi de cocuk kendi yaptigim bir sey degil ki bana hediye alsin. Benim de ona almam lazim o zaman spermlerini verdigi icin.
Hamilelik ve doğum sürecinde yaşadıklarımızin hiçbirini erkekler yaşamıyor . Sadeece spermle olmuyor bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…